DI > Ekonomi

Wednesday, 25 April, 16:31

DI - 16 sep 14 kl. 16:38

USA-börser: Teknik återhämtar sigUSA-börserna stod för en blygsam uppgång under tisdagens inledningshandel, då investerare säkerligen håller sig avvaktande inför morgondagens räntebesked från Fed. Tekniksektorn öppnade klart på minus, efter en bred nedgång på måndagen, men vände sedan till plus en bit in på handeln..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Fed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Teknik, återhämtarsig
DI - 11 jun 13 kl. 18:18

USA-börser: Kurserna återhämtar sig

USA-börserna var lägre vid 18-tiden på tisdagen, trots viss återhämtning från tidigare nivåer. Bank of Japans beslutat att hålla fast vid sitt befintliga stimulansprogram tyngde på sentimentet..

DI - 19 nov 13 kl. 16:36

USA-börser: Tesla återhämtar sig efter kritiken

Wall Street letar sig försiktigt uppåt under den inledande handeln på tisdagen. Med tanke på att index handlas i närheten av sina högstanoteringar går investerarna för närvarande försiktigt fram..

Posh24 - 17 jan 14 kl. 15:25

One Directions Niall Horan återhämtar sig efter svår knäoperation!

One Direction-stjärnan Niall Horan sågs hoppa fram på kryckor i går, efter att ha genomgått en svår knäoperation den 14 januari. Den irländske sångaren har länge haft problem mitt sitt vänstra knä, vilket han nu korrigerat i USA inför bandets kommande turné i maj i år.

"Ja, jag har genomgått en omfattande knäoperation, ett mycket svårare ingrepp än vad som först sades.

DI - 06 nov 15 kl. 09:59

Råvaror: Oljan återhämtar sig

Råvarorna utvecklades i olika riktningar under fredagsmorgonen. Oljan återhämtade sig något efter två dagar av nedgångar på data som visat stigande råvarulager i USA. Nervositet märktes samtidigt bland basmetallsinvesterare inför USA:s jobbrapport som presenteras i eftermiddag.

Affärsvärlden - 19 nov 12 kl. 10:23

Stockholmsbörsen återhämtar sig

Stockholmsbörsen återhämtade sig på måndagen efter några tunga dagar. Riskaptiten har stötts av ökat hopp om en budgetlösning i USA..

HBL - 10 apr 13 kl. 13:00

Ekonomin återhämtar sig

Återhämtningen i den globala ekonomin väntas ta ny fart efter den svaga avslutningen på förra året, enligt Swedbank.Tillväxtsignaler kommer framför allt från Kina och USA medan Europa hålls tillbaka av den svaga utvecklingen i söder, skriver Swedbank. Swedbank gör bedömningen, med 65 procent sannolikhet, att tillväxten globalt blir drygt 3 procent under 2013 och att tillväxten ökar till 3,7 procent året därpå.

BT - 16 okt 13 kl. 16:25

Börsen återhämtar sig

Stockholmsbörsen har återhämtat sig under eftermiddagen och vid 16:15 stod OMX-index på minus 0,2 procent. Utvecklingen på de ledande Europabörserna är blandad. Marknaderna världen över väntar spänt på budgetnyheter från USA.

DI - 15 dec 14 kl. 16:55

New York: Återhämtar tapp

USA-börserna steg lätt i måndagens inledningshandel och återhämtade därmed en liten del av förra veckans ras, som var den största veckovisa nedgången på över två år. Bland annat fick en starkare industriproduktion än väntat för november investerare att åter välja aktier. I nyhetsflödet på bolagsfronten fick enskilda affärer stort utrymme..

YLE - 25 aug 15 kl. 20:45

Helsingforsbörsen återhämtar sig

Helsingforsbörsen ser nu ut att återhämta sig efter kursraset i går. Börskurserna i Asien sjönk kraftigt under gårdagen som en reaktion på den osäkra kinesiska ekonomin - och det spred sig till både Europa och USA. Men i dag har Helsingforsbörsen stigit med nästan 4 procent - vilket motsvarar nedgången i går.

DI - 04 maj 16 kl. 06:18

Räntor och valutor: Dollarn återhämtar sig

Dollarn har gjort en stark återhämtning från låga nivåer mot den japanska yenen, och har även tagit tillbaka mycket av tidigare nedgångar mot euron. Amerikanska statspappersräntor noterade dock endast mindre ränterörelser i USA-handeln efter den svenska marknadens stängning på tisdagen..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Räntor och valutor: Tioåringen stärker dollarn

Den amerikanska tioårsräntan jobbade med att försöka etablera sig 3-procentsgränsen på onsdagen, och efter några trevande försök marginellt över 3 procent på tisdagseftermiddagen och under natten noterades 3,0315 procent som högst, vilket var den högsta nivån sedan början av januari 2014. .

DI - 15 minuter sedan

Spelbolagstoppar tonar ner norskt hot

Kindreds vd Henrik Tjärnström och sektorkollegan Betssons vd Pontus Lindwall tonar ner betydelsen av det norska förslaget om en stramare spellagstiftning som fick aktierna att falla på tisdagen. .

DI - 15 minuter sedan

Havsfrun ökar förlusten

Investmentbolaget Havsfrun ökade förlusten i första kvartalet 2018. Rörelseresultatet blev -3,7 miljoner kronor (-0,8)..

DI - 15 minuter sedan

Köp drömbilen nu – annars väntar fet skattesmäll

Från och med första juli gäller de nya reglerna bonus malus. Det kommer att innebära en rejäl smäll för den som väntar med att köpa drömbilen..

DI - 15 minuter sedan

Synthetic MR till Nasdaq OMX Stockholm

Synthetic MR, som säljer programvara för magnetisk resonanstomografi, avser att byta handelsplats från Aktietorget till Nasdaq OMX Stockholm under senare delen av 2019.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Huawei granskas för överträdelse mot Iran-sanktioner

Det amerikanska justitiedepartementet DOJ sägs granska det kinesiska telekombolaget Huawei, som konkurrerar med Ericsson, för eventuella överträdelser av Iran-sanktionerna. Det skriver Wall Street Journal..

DI - 30 minuter sedan

SEB höjer NCC

SEB höjer NCC till köp (behåll), upprepar riktkurs 178 kronor..

DI - 30 minuter sedan

Carnegie sänker Gunnebo

Carnegie sänker riktkursen för Gunnebo till 29 kronor (31), upprepar behåll..

DI - 30 minuter sedan

Danske Bank höjer Axfood

Danske Bank höjer riktkursen för Axfood till 153 kronor (147), upprepar behåll..

DI - 30 minuter sedan

Danske Bank sänker Collector

Danske Bank sänker riktkursen för Collector till 66 kronor (67), upprepar behåll..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.