BT > Nyheter

Tuesday, 18 February, 17:52

BT - 14 sep 14 kl. 23:24

Kraschen: SD kniper vågmästarroll i Borås
Med två distrikt kvar att räkna ser det ut som att SD får vågmästarroll i Borås – trots allt.

GRAFIK: FÖLJ RÖSTRÄKNINGEN I ARTIKELN!
När Stefan Löfven ska tala på teveskärmen blir det en paus i avdukningen. Partivännerna applåderar.
Men ingen vet vem som vinner valet i Borås.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, SD, Grafik, FÖLJ RÖSTRÄKNINGEN, ARTIKELN, Stefan Löfven, Boråsvalet, Socialdemokraternas, Arbetarnas, Vallokalsundersökningen, Alliansen, Ulf Olsson, Lena Palmén, Valun, Socialdemokraterna, Åkesson, Petter Löberg, Moderaterna, BT, Sverigedemokraterna, Olsson, Löberg

Dela artikeln

34 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KraschenSD , kniper, vågmästarrolli , Borås
Cornucopia - 10 maj 15 kl. 10:15

Endast 18% av svenskarna bor i bostadsrätt

Tvärt emot vad bilden kan vara hos deltagarna i bostadsbubblan bor endast 18% av svenskarna i bostadsrätt. Majoriteten, eller drygt 50% bor i en ägd villa, vilket innebär att en riktad punktering av bostadsbubblan, som främst existerar inom bostadsrätter, kan innebära begränsade skador för samhället. Det finns ett antal riktade åtgärder man kan ta till mot bostadsrätters ekonomi.

BT - 19 jun 14 kl. 09:02

Kanalen utvecklar Borås ytterligare

Replik. Svar till Anders Elmgren, BT 15/6. Elmgren har i sin engagerade insändare framfört synpunkter på den planerade kanalen utmed Västerlånggatan i Borås där han har sin bild av hur det kommer att bli.

BT - 02 dec 13 kl. 07:29

Borås tappar något på kommunranking

Borås hamnar på plats 23 när ungdomsrörelsen KFUM rankar de kommuner där det är bäst att vara ungdom. Bollebygd 276:a. Borås tappar några placeringar, men ligger ändå förhållandevis högt på listan.

BT - 15 sep 14 kl. 19:41

SD kniper ett M-mandat

S behåller sina tre mandat till riksdagen i Södra Älvsborgs valkrets medan M förlorar ett som går till SD. Enligt den preliminära mandatfördelningen till Sveriges riksdag kommer Moderaterna att förlora ett mandat och sannolikt är det tredjenamnet på Moderaternas lista, boråsaren Ulrik Nilsson, som får lämna sin plats. – Grundtipset är att jag inte kommer in i riksdagen, men jag får gardera mig med personkryssen och det ser vi ju längre fram i veckan, säger Ulrik Nilsson.

UNT - 28 dec 11 kl. 09:46

Planet flög över deras hem före kraschen

27 december 1991 hamnade lilla Vängsjöberg mitt i händelsernas centrum. Än i dag frågar människor efter åkern där SAS-planet kraschlandade.? Vi brukar säga att vi bor vid den gamla landningsbanan i Gottröra, säger Peter Dahlin som bor i torpet där passagerarna togs omhand..

YLE - 28 maj 15 kl. 13:47

Vem kniper det Finlandssvenska teaterpriset?

Handlar Svenskfinlands modigaste pjäs i år om utanförskap och att kunna bli sedd, om uppväxt i en söndrig familj eller om en övercurlad man? Eventuellt men det kan lika väl bli så att Antonia-priset går till en pjäs om modern feminism, krigsbarn eller ett socialrealistiskt cirkusäventyr. Under Hangö Teaterträff kandiderar sex pjäser om det pris som är uppkallat efter Antonia Ringbom och vars syfte är att lyfta fram betydelsen av konstnärligt mod och mångfald inom den svenskspråkiga dramatiken.

Sydsvenskan - 08 dec 11 kl. 06:30

Hennes lägenhet försvann i kraschen

Företaget som drev Aluma gick i konkurs. För Petra Sjökvist innebar det att hon sades upp från lägenheten.
?

GT - 07 okt 14 kl. 21:21

Här träffar Aram sin hjälte efter kraschen

BORÅS. Äntligen har Aram Karim hittat sin hjälte. Tack vare mediernas uppmärksamhet har han kunnat hitta mannen som tog hand om honom när han kraschade in i en bergvägg förra veckan.

Expressen - 04 jan 15 kl. 06:54

Undkom kraschen med några minuter

BJÖRKETORP. Mannen i 45–åldern kraschade rakt ut på en åker i 160 kilometer i timmen efter en vildsint polisjakt. På vägsträckan brukar byborna jogga och dra sina barnvagnar, men av en lycklig slump kom ingen till skada.

BT - 16 okt 17 kl. 17:55

R27-kraschen: Landets värste bilmålvakt äger olycksfordon

En av bilarna i helgens svåra olycka vid Limmared ägs av landets värste bilmålvakt med cirka 60 miljoner i skulder. I bilen åkte tre unga boråsare och en av dem skadades mycket svårt..

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Nytt Foo Fighters-album på gång

BT - 15 minuter sedan

VM-besvikelsen: "Vet inte vad som händer"

Linn Persson kom till VM efter sin bästa säsong någonsin. Men i Antholz har nederlagen på skjutvallen avlöst varandra..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.