SvD > Kultur

Thursday, 16 July, 18:29

SvD - 11 sep 14 kl. 12:11

Söker pengar till Sveriges första huliganfilmSveriges första huliganfilm ”För evigt trogen” söker pengar för att finansiera inspelningen. Skådespelare som Livia Milhagen och Dragomir Mrsic medverkar..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sveriges, För, Livia Milhagen, Dragomir Mrsic

Dela artikeln

433 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Söker, pengartill Sveriges första , huliganfilm
Nya Wermlands Tidningen - 15 feb 16 kl. 11:48

Söker pengar till bildarv från två fotografer

Karlskoga bergslags hembygdsförening söker pengar för att kunna förvara minst femtusen glasplåtar till eftervärlden. Plåtarna är arvet efter två Karlskogafotografer som fotade orten med omnejd under sen 1800- och tidigt 1900-tal..

Hela Gotland - 24 mar 20 kl. 13:33

Hembygdsförening söker pengar till projektor

Hembygdsföreningen i socknen söker pengar hos regionen till en ny projektor..

Trelleborgs Allehanda - 25 jun 12 kl. 15:46

Förening söker pengar för rutten mölla

Foto:Claes Nyberg
Det var meningen att möllan i Norra Grönby skulle snurra under Trelleborg till tusen. Istället upptäcktes röta i navet. Nu måste man samla in pengar för att kunna reparera den.

BT - 18 apr 13 kl. 09:43

Många söker pengar för lärare

Med en vecka kvar av ansökningstiden har Skolverket fått in cirka 150 ansökningar om statliga pengar till karriärlöner för lärare. Pengarna ska ge möjlighet att lönemässigt speciellt premiera särskilt duktiga och välutbildade lärare. ?

SmålandsPosten - 09 jul 14 kl. 06:29

Förvaltning söker pengar till läxhjälp

Barn- och utbildningsförvaltningen vill satsa på att hjälpa nyanlända elever på Åsedaskolan genom att anordna en studieverkstad med läxhjälp. Förvaltningen ber nu kommunstyrelsen om extra pengar för satsningen. Åsedaskolan har det senaste åren nått bra resultat.

Nyan - 14 nov 17 kl. 18:00

Söker pengar för säker hamn

Åländsk flyktingmottagning kan få en ansenlig summa att röra sig med om EU-fonden för asyl, migration och integration (AMIF) beviljar pengar till det treåriga projektet ”En säker hamn”. Projektet går ut på att utveckla samarbetet vid flyktingmottagning och förbättra beredskapen inom flera olika sektorer. Landskapet åtar sig att samfinansiera projektet med totalt 45 000 euro.

SmålandsPosten - 12 jul 13 kl. 06:52

Glasriket söker pengar för att stötta företag

Glasrikeuppdraget söker ett investeringsstöd på sex miljoner kronor hos Tillväxtverket. Tanken är att stötta tillväxten i ett antal utvalda små och medelstora företag i regionen. Under förutsättning att statliga medel anslås erbjuder sig Regionförbundet södra Småland, Länsstyrelsen i Kronobergs län och Regionförbundet i Kalmar län att bidra med lika stor summa.

Kristianstadsbladet - 13 jul 16 kl. 03:00

Kommunen söker pengar till bättre skolmiljö

Kommunen anser att ventilationen på Glimåkraskolan inte är dimensionerad för dagens storlek på barngrupper. Därför söker man nu pengar från Boverket..

Blekinge Läns tidning - 24 nov 17 kl. 10:36

Söker pengar till offentliga kramar

Invånarna borde kramas mer. Därför söker projektet My way pengar till kramarna hos kommunen..

Alingsås tidning - 20 dec 15 kl. 05:30

Ryttare söker pengar för nyanlända

Alingsås Ryttarsällskap ansöker om 100 000 kronor hos kommunen för att kunna starta ett projekt för nyanlända.
Föreningen menar att nyanlända har visat ett stort intresse för ridning och hästar. Eftersom det är mestadels tjejer som är medlemmar tror klubben att det finns goda förutsättningar att nå nyanlända kvinnor och bryta utanförskapet för denna grupp.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:45

En rak, rå b-film utan nonsens

”Sleepless” är en Hollywoodversion av den franska filmen ”Nuit blanche”. Den franska förlagan andas mera skaparglädje och risktagande, den amerikanska nyinspelningen bastantare hantverk. .

SvD - 04 maj 17 kl. 15:30

Äktenskap skakas i grunden i socialt vågspel

Den prisbelönta italienska filmen ”Vad döljer du för mig?” handlar om en grupp vänner som förvandlar en parmiddag till en avslöjande lek – med mobilen som insats..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:40

Han tar över Svensk form

SvD - 04 maj 17 kl. 14:40

Robin Bengtsson har hittat formen

Robin Bengtsson har genomfört sin andra repetition i Ukraina. Nu börjar numret falla på plats inför Eurovision-semifinalen på tisdag. – Vi är princip helt i hamn, säger han till TT..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Två hoppar av Band of Horses

SvD - 04 maj 17 kl. 13:30

Konstig Emma Watson i dystopi om sociala medier

Dave Eggers dystopiska sociala medier-roman ”The Circle” blir varken thriller eller satir. Den enda som glänser är Bill Paxton..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:00

Ilon Wiklands flykt blir opera

Barnboken "Den långa långa resan" handlar i grunden om Ilon Wikland. Den älskade illustratören var en gång ett ensamkommande flyktingbarn. Nu blir hennes självbiografiskt inspirerade berättelse opera..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:39

Filmjätte stäms för sextrakasserier

SvD - 04 maj 17 kl. 11:39

Silvana Imam-dokumentär får stöd

SvD - 04 maj 17 kl. 10:00

Hur tänker en scenkritiker?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.