Resume > Ekonomi

Friday, 28 February, 00:50

Resume - 09 sep 14 kl. 09:35

Kanal 5 sågar bildproducentenFörsta matchen för Sverige i SBS Discoverys nya stora EM-kvalsatsning lockade 1 357 500 tittare i Kanal 5.Men sändningen var inte klockren – den österrikiske bildproducenten hade mest producerat vintersport. – Han var inte tillräckligt bra, vi har påtalat det för UEFA, säger Emir Osmanbegovic, sportchef på SBS Discovery..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Sverige, SBS Discoverys, EM, Kanal, UEFA, Emir Osmanbegovic, SBS Discovery

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kanal5 , sågar, bildproducenten
Expressen - 11 sep 13 kl. 14:46

Kanal 5-toppen sågar den egna sändningen

Ett flygplanskaos tvingade reportrar och kommentatorer kvar i Sverige ? och hela matchen kommenterades från en van i Stockholm. Nu har Kanal 5:s kanaldirektör Calle Jansson kommenterat debaclet under gårdagens landskamp.

YLE - 16 feb 14 kl. 15:59

Körhastigheten gör ryska vägar farliga

Det råder olika uppfattning om vad som orsakade olyckan mellan Nuijamaa och Viborg i går. Finländska myndigheter tillbakavisar kritiken i ryska medier om att vägavsnittet skulle vara dåligt skött. Busschauffören Harry Liljeqvist från Larsmo körde sträckan senast i somras.

Expressen - 27 aug 15 kl. 09:17

Kanal 5 om bråket: "Det är bra för oss"

Relationen mellan Erik Hamrén och Anders Svensson har krackelerat. Men det ska inte påverka Svenssons roll som expert i Kanal 5, menar DNS:s sportchef Emir Osmanbegovic. – Experter som vågar säga vad de tycker är bra för oss, säger Osmanbegovic..

Corren - 22 apr 16 kl. 16:00

Cykelled utmed hela Göta kanal

En cykelled utmed hela Göta kanal, förbi alla sjöar där det i dag inte finns några framkomliga vägar, ligger på planeringsbordet för ett genomförande..

NT - 22 apr 16 kl. 16:00

Cykelled utmed hela Göta kanal

En cykelled utmed hela Göta kanal, förbi alla sjöar där det i dag inte finns några framkomliga vägar, ligger på planeringsbordet för ett genomförande..

Blekinge Läns tidning - 10 apr 18 kl. 03:00

Så berörs fiskarna av en kanal

I dag kan fiskarna inte vandra från Holjeån till Halen. Men en ny kanal kan man bygga in några vandringsvägar..

Barometern - 24 feb 20 kl. 06:00

TV: Här bygger Xylem en kanal för att skydda fabriken

Vid Xylems fabrik i Emmaboda är läget allvarligt. På fredagen byggde företaget en provisorisk kanal som skydd mot Lyckebyån. – Ingen vågar svara på hur det kommer att se ut om några dagar, säger Conny Viktorsson som ledde arbetet..

Västerbottens Folkblad - 04 sep 14 kl. 09:00

Tre turistvägar på vatten

Surfa på Rotterdams kanal, åk på vinkryssning och flyt fram i stilla mak på en flod. Här är fyra sätt att uppleva Europas vattenvägar..

Expressen - 20 jul 16 kl. 09:32

Pokémonspelare på avigvägar hittade lik

En pokemonspelare på avigvägar i danska Odense gjorde under tisdagen ett makabert fynd: en död person. Den döda personen hittades i en ensligt belägen kanal. – Personen hittades på en plats där man normalt inte rör sig, säger Politi Kenneth Taanquist, vakthavande befäl vid Fynpolisen till TV2..

Dagens PS - 01 feb 18 kl. 09:28

Aktien som proffsen inte vågar ta i – än

E-sport är ett fenomen på frammarsch. Aktietorgsnoterade ESEN eSports tänker rida på vågen och bli ett av de större sändningsbolagen. Det blir en utmaning särskilt då bolagets finanser inte är så starka och just nu ligger hela bevisbördan på bolaget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.