DI > Ekonomi

Monday, 22 January, 15:12

Liknande nyheter

Taggar: Världens dyraste, hotellrum
SvD - 12 sep 14 kl. 00:03

Detta är världens dyraste hotellrum

600 000 kronor för en natt på hotell. Ja, så mycket måste du betala om du vill bo i världens dyraste hotellrum..

Affärsvärlden - 05 okt 15 kl. 15:25

Världens dyraste hotellrum

När The Mark Hotel slog upp portarna till sitt nybyggda penthouse fick gästerna lätta rejält på plånboken för att få lov att installera sig i världens dyraste hotellrum..

DI - 02 jan 17 kl. 17:05

Här är världens dyraste hotellrum

Semesteråret 2017 har precis börjat och den som planerar att resa till New York har möjlighet att unna sig ett boende utöver det vanliga. På The Mark Hotel finns världens lyxigaste och dyraste hotellrum med utsikt över Central Park..

DI - 16 jun 15 kl. 22:32

Ystads hotellrum snart lika dyra som Stockholms

Stockholm har föga förvånande Sveriges dyraste hotellrum. Men huvudstaden utmanas av en skånsk uppstickare – och där stiger priserna snabbare..

SvD - 23 feb 11 kl. 09:57

Här finns världens dyraste hotellrum

Trots att priserna sjunker i toppstaden. Stockholm kvalar in på topp tio. Se hela listan!.

E24 - 22 jun 11 kl. 10:28

Världens 10 dyraste hotellrum

De flesta av oss har ganska enkla krav på inackordering när vi är ute på resa ? en säng, ett badrum, kanske en tv och gärna trådlöst nätverk. Detta gäller dock inte alla.

VA - 04 jan 17 kl. 08:49

Exklusiva bilder: Kika in i världens dyraste hotellrum

Det här får du för 470 kronor i minuten. .

Vagabond - 05 mar 13 kl. 10:21

Riga billigaste, Monte Carlo dyraste hotellstaden

Medan världens hotellpriser stiger ? och allra mest i USA ? sjunker priset för ett hotellrum i de flesta europeiska städer, visar en ny undersökning..

Dagens PS - 29 maj 17 kl. 08:18

Här är världens fem dyraste länder

SvD Näringsliv har kikat i statistiksajten Numbeo – som samlar data över prisuppgifter i varje land – och funnit vilka fem länder som är dyrast att leva i. Av artikeln framgår att Norge är det fjärde dyraste landet med ett index på 106. Visserligen är det billigt att hyra bostad i vårt grannland men desto mer kostar det att besöka restauranger och handla dagligvaror.

YLE - 25 sep 15 kl. 10:18

Helsingfors bland de tjugo dyraste städerna i världen

Helsingfors är en av de dyraste städerna i världen medan köpkraften bara är medelhög. En rapport jämför hur länge olika städers invånare måste jobba för att ha råd med en Iphone eller en Big Mac. Det är inte första gången Helsingfors listas bland världens dyraste städer.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Schweiz centralbankschef vill reglera kryptovalutor

Schweiz centralbankschef Thomas J. Jordan vill att kryptovalutor regleras i likhet med andra investeringsmöjligheter. Det säger han i schweizisk tv, twittrar nyhetstjänsten Live Squawk..

DI - 30 minuter sedan

Ordförande säljer i Obstecare

Peter Risberg, som är styrelseordförande för Aktietorgslistade Obstecare, har på måndagen sålt drygt 84.000 aktier i bolaget till kursen 8 kronor per aktie, innebärande en köpeskilling på närmare 0,7 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Upprörda pensionärer blir blåsta på mer

En tusenlapp mindre i tjänstepension per månad – värre än tidigare besked. Det jäser i Pensionssverige sedan tiotusentals pensionärer, före detta kommun- och landstingsanställda, fått sina pensionsbesked i förra veckan. Nu väntar förhandlingar där facken kräver förändringar..

DI - 45 minuter sedan

Wedbush höjer riktkursen på Starbucks

 .

DI - 1 timme sedan

Palestinas Abbas ber om erkännande från EU

Erkänn oss, manar palestiniernas president Mahmud Abbas på väg in för att träffa EU:s medlemsländer i Bryssel. Intresset för att göra som Sverige är dock ytterst lamt – även om EU gärna upprepar sitt stöd för en tvåstatslösning..

DI - 1 timme sedan

Aktieägare i Tel Aviv-börsen godkänner planer på försäljning till utländsk köpare

Aktieägare som kontrollerar 71,7 procent av kapitalet i Tel Aviv-börsen, Tase, har gått med på att sälja sina innehav, skriver affärstidningen Globes..

DI - 1 timme sedan

Fondessens nya favorit

Didner & Gerges småbolagsfond och Carnegies Sverigefond har båda köpt in sig i ett av Stockholmsbörsens storbolag Aktien är en nygammal favorit för båda fondstjärnorna.  ”Välkommen tillbaka”, skriver Carnegie-förvaltaren Simon Blecher..

DI - 1 timme sedan

Ekonomichef köper i H&D Wireless

Per-Olov Östberg, som är ekonomichef för H&D Wireless som tillhandahåller Internet-of-Things-lösningar för tillverknings- och distributionsflöden, köpte i torsdags tillbaka 16.500 aktier i bolaget. Kursen i köpet var 13:04 kronor per aktie, innebärande en köpeskilling på cirka 215.

DI - 1 timme sedan

Rusta rustar upp – ska öppna fler varuhus

Lågpriskedjan Rusta planerar att i år öppna närmare 20 nya varuhus, enligt vd Göran Westerberg. Det skriver Market..

DI - 2 timmar sedan

USA:s ekonomi klarar budgetstupet – än så länge

Stängningen av USA:s statsapparat påverkar inte USA:s ekonomi i någon större utsträckning, menar ekonomer. Drar den ut på tiden kan effekterna dock bli kännbara..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.