Kristianstadsbladet > Lokalt

Tuesday, 26 May, 18:57

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 09:42

Kommunen hotar krögare med stämningI ett pressmeddelande på tisdagseftermiddagen gick kommunstyrelsens ordförande Pierre Månsson (FP) och oppositionsrådet Heléne Fritzon (S) till hårt angrepp mot Keab och dess ordförande Mats Dahlman..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
IFK Kristianstad, Kristianstad Arena, Kristianstad Evenemangs AB, Pierre Månsson, Heléne Fritzon, Keab, Mats Dahlman, Han, UF, C4 Teknik, Månsson, Kristianstadsbladet, IFK Kristianstads, Kristianstads Evenemangs AB, Maxis, Fredrik Rosengren, Bånkens, Fritzon, IFK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunen, hotar, krögaremed , stämning
DI - 04 apr 19 kl. 14:53

Hotar med mångmiljonstämning - om boägare vägrar vägg genom sovrummet

Oscar Properties kräver att tidigare köpare går med på bland annat en ny vägg mitt igenom sovrummet. Annars hotar en stämning på 80 miljoner kronor. ”Det väcker en del frågor om Oscar Properties affärsmetoder”, säger bostadsrättsföreningens advokat..

Expressen - 04 aug 17 kl. 13:17

Så städar kommunen upp efter nattens översvämning

Natten till torsdag fick delar av Sydsverige rejäla regnmängder. I Eslöv blev det översvämningar där flera villaägare drabbades – och i morse höll kommunen ett krismöte med anledning av översvämningen. Nu städar Eslövs kommun upp– Det är det absolut tråkigaste, de enskilda hushållen som blivit drabbade, säger Kristoffer Tonning, gatuchef i Eslövs kommun..

Kristianstadsbladet - 13 maj 20 kl. 04:59

Nu startar sommartömning av sopor

Den här veckan börjar sophämtning för den som har sommarabonnemang. Kommunen uppmanar fastighetsägare att se till att vägen fram till kärlet är körbar. .

SmålandsPosten - 19 jun 13 kl. 10:34

Konkurrensverket hotar Växjö med vite på fem miljoner

Konkurrensverket går till domstol för att få ett förbud mot Växjö kommuns tvångsanslutning av nya småhus till det kommunala fjärrvärmenätet.
Kravet är förenat med ett viteshot på fem miljoner kronor. ?

SN - 07 mar 13 kl. 20:53

Fastighetsägare hotar kommunen med stämning

Vida industriområde har inte utvecklats något vidare. Nu vill den enda fastighetsägaren att kommunen köper tillbaka både mark och hus, annars hotar fastighetsägaren med domstolen..

Kristianstadsbladet - 23 maj 14 kl. 07:00

Kommission riktar skarp kritik mot kommunen

Den tidigare kritiken var befogad. Det konstaterar Konkurrenskommissionen i sin slutgiltiga bedömning av kommunala Hibabs omtalade tiomiljonersköp av Läreda Mekans fastighet.
Tidigare fanns en preliminär bedömning.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SDU hotar stämma konferensanläggning – för att de inte får fira nationaldagen

Sverigedemokratisk Ungdom, (SDU), ville fira nationaldagen på Ånnaboda. Allt verkade klart men tre veckor senare hade konferensanläggningen avbokat dem.Enligt SDU ska de fått en bekräftelse på bokningen, men anläggningen ville inte berätta varför de blivit avbokade.

Skånskan - 20 aug 19 kl. 05:00

Gatuköket stämmer kommunen efter tvist

ESLÖV Anderssons gatukök har nu lämnat in en stämning mot Eslövs kommun och gatukökets förre ägare, ett företag i Skurup.
I första hand kräver man att tingsrätten fastställer att det är bolaget Anderssons Gatukök AB som innehar arrenderätten till gatuköket på Föreningstorget i Eslöv, samt att kommunen och Skurupsföretaget ska betala 525 000 kronor.Skånskan har i omgångar skrivit om ärendet och alla turer kring det.

Barometern - 26 jul 14 kl. 10:16

Översvämning kan stå kommunen dyrt

Fler husägare i Björnhovda kommer nu kräva kommunen på skadestånd för översvämningarna hösten 2010. Pengar som skulle gått till VA-utbyggnaden. Domen i VA-nämnden kom som en bomb för kommunen i tisdags.

Barometern - 09 jul 13 kl. 07:22

Kommunen lovar åtgärder efter översvämningar

Flera villaägare i Blomstermåla har drabbats hårt av översvämningar och nu växer kritiken mot kommunen. Källarna har översvämmats hos flera villaägare i samband med skyfall.
Nyligen fick räddnings­­tjänsten rycka ut vid ett par tillfällen och pumpa ut vatten.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 21:00

Vårdens videobesök kan bryta mot lagen

De videobesök som Region Skåne infört kan bryta mot lagen, då det finns risker för att patientdata sprids. ”Juridiken är inte glasklar. Det är inte säkert att det är lagligt.

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 21:00

Hotell i söderläge byggs på transformatorstation

På flera av energiföretaget Eons transformatorer i Skåne installeras små trähotell för att hjälpa utrotningshotade vildbin. – Bina kommer att hitta hit, det här är en konstruktion de gillar, försäkrar Patric Karlsson, miljösakkunnig på Eon..

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 19:00

Fler vårdplatser öppnas i sommar

Vården brukar gå ner i bemanning under sommaren. Men i år kommer CSK att ha 15 fler vårdplatser öppna jämfört med förra sommaren. .

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 09:11

Så kan du klaga lättare på vården

Ett digitalt fönster, där du får mer hjälp med att samla dina frågor och synpunkter och kunna klaga på vården. Det är ett förslag till hur det ska bli lättare att klaga på vården i Skåne..

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 09:08

Kristianstad: Man tvingades skjutsa utpressare

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 09:11

Därför fick inte Tryggakliniken ha kvar urologin

Över 1 500 patienter inom urologi ska nu flyttas över till CSK. Men det finns inga formella beslut om det än. Däremot görs nu en utredning om urologin i Skåne..

Kristianstadsbladet - 06 maj 20 kl. 21:30

Nu kommer Jas 39 Gripen – på låg höjd

F17 i Kallinge kommer att öva på låg höjd med Jas 39 Gripen i nordöstra Skåne under de kommande veckorna..

Kristianstadsbladet - 06 maj 20 kl. 21:00

Sjuksköterska på CSK varnades efter missbruk

Efter flera varningar från arbetsgivaren har IVO nu satt ner foten. En sjuksköterska på CSK får en treårig prövotid för att visa att denne kan leva upp till kraven och vara fri från sitt missbruk..

Kristianstadsbladet - 06 maj 20 kl. 19:00

Antalet kontakter ska minskas i äldreomsorgen – men resurspass blir kvar

En tydlig ambition i det politiska samarbetet mot corona är att minska antalet personal som äldre träffar i omsorgen. De kritiserade resurspassen som bidrar till många kontakter ska inte avskaffas, men personalen ska nu stanna på sin egen enhet..

Kristianstadsbladet - 06 maj 20 kl. 19:00

Polisens trafikvecka: Här delades böterna ut

På nio ställen i och runt Kristianstad genomförde polisen kontroller under den senaste trafikveckan. Värst var fortkörarna på Hallingavägen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.