Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 22 September, 18:07

Trelleborgs Allehanda - 02 sep 14 kl. 21:56

Missnöjda lag efter delade poängen
Superettans tabellnia Syrianska ledde med 2-0 efter 62 minuter på tisdagen, efter mål av Robert Massi och Nikola Grubjesic. Men sedan tog bottenlaget Gais, som ligger under kvalstrecket, över taktpinnen och lyckades först reducera på straff i den 69:e minuten innan laget kvitterade i slutminuterna. - Det är synd av vi inte tog tre poäng, då hade det känts 90-95 procent säkert att vi säkrat kontraktet. Nu måste vi jobba vidare, säger Syrianskas tränare Zvezdan Milosevic till TV4 Sport. - Vi leder med 2-0, det går inte att vara nöjd.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Syrianska, Robert Massi, Nikola Grubjesic, Gais, Syrianskas, Zvezdan Milosevic, TV4 Sport, Per-Ola Ljung

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Missnöjda, lagefter , delade, poängen
Kristianstadsbladet - 02 sep 14 kl. 21:56

Missnöjda lag efter delade poängen


Superettans tabellnia Syrianska ledde med 2-0 efter 62 minuter på tisdagen, efter mål av Robert Massi och Nikola Grubjesic. Men sedan tog bottenlaget Gais, som ligger under kvalstrecket, över taktpinnen och lyckades först reducera på straff i den 69:e minuten innan laget kvitterade i slutminuterna. - Det är synd av vi inte tog tre poäng, då hade det känts 90-95 procent säkert att vi säkrat kontraktet.

Helsingborgs Dagblad - 02 sep 14 kl. 21:58

Missnöjda lag efter delade poängen

Superettans tabellnia Syrianska ledde med 2—0 efter 62 minuter på tisdagen, efter mål av Robert Massi och Nikola Grubjesic. Men sedan tog bottenlaget Gais, som ligger under kvalstrecket, över taktpinnen och lyckades först reducera på straff i den 69:e minuten innan laget kvitterade i slutminuterna. — Det är synd av vi inte tog tre poäng, då hade det känts 90—95 procent säkert att vi säkrat kontraktet..

UNT - 02 sep 14 kl. 21:56

Missnöjda lag efter delade poängen

Superettans tabellnia Syrianska ledde med 2-0 efter 62 minuter, efter mål av Robert Massi och Nikola Grubjesic..

SvD - 02 sep 14 kl. 21:56

Missnöjda lag efter delade poängen

Superettans tabellnia Syrianska ledde med 2-0 efter 62 minuter på tisdagen, efter mål av Robert Massi och Nikola Grubjesic. Men sedan tog bottenlaget Gais, som ligger under kvalstrecket, över taktpinnen och lyckades först reducera på straff i den 69:e minuten innan laget kvitterade i slutminuterna..

Dagensanalys.se - 10 sep 19 kl. 11:07

Unga mer på nätet – men mer missnöjda

Unga använder nätet mer och allt fler uppger att de är missnöjda med sin egen medieanvändning. Det är några av slutsatserna i rapporten Ungar & medier 2019. För första gången visar Statens medieråds undersökning att mer än hälften av barnen i alla åldrar använder internet, även barn så unga som ett år.

Vimmerby Tidning - 26 nov 12 kl. 08:29

”Vi kan inte vara missnöjda”

För första gången i höst lyckades Vimmerby skapa rejält tryck mot Vita Hästen. För andra gången blev det en jämn målmässig match. För tredje gången avgick Hästen med segern (3-1).

Världen Idag - 16 sep 13 kl. 00:00

Föräldrar missnöjda med stora barngrupper

Nöjda med pedagogiken, personalens arbete och tryggheten, missnöjda med personaltäthet och storleken på barngrupperna. Så kan man, lite svepande, sammanfatta den enkät som Statistiska centralbyrån, SCB, genomfört på uppdrag av Skolverket med föräldrar till 124 000 barn om förskolan. En fjärdedel av de svarande uppger att de inte tycker att storleken på barngrupperna och tillgången till personal "uppfyller deras behov och önskemål" enligt ett pressmeddelande från Skolverket.

Västerbottens Folkblad - 30 nov 15 kl. 11:05

Västerbottningar missnöjda över boendesituationen

Bostadsmarknaden ser inte ljus ut om man frågar västerbottningar. Nära åtta av tio uppger att de är missnöjda med landets bostadssituation. Undersökningen har gjorts av Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag (SABO).

Affärsvärlden - 29 feb 16 kl. 08:33

Över hälften av väljarna missnöjda med Abenomics

För första gången är nu över hälften av de japanska väljarna missnöjda med regeringens ekonomiska politik Abenomics, enligt en färsk undersökning som Nikkei News rapporterar om..

SR - 13 jan 17 kl. 03:15

Kraftig ökning av missnöjda konsumenter

Antalet anmälningar från missnöjda konsumenter ökade kraftigt under fjolåret. Till Konsumentverket var uppgången drygt 9 procent och till Allmänna reklamationsnämnden över 12 procent..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

LIVE: Följ TFF mot Halmstad

TFF kämpar om nya viktiga poäng i superettan på söndagen, i bortamatchen mot Halmstads BK. TA-sporten är på plats på Örjans vall och rapporterar direkt från matchen. Följ händelserna här!.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

TGD Open lockade fler än någonsin

Till tonerna av bland annat Celine Dions ”Alive” och Queens ”Don't stop me now” var stämningen på topp när Trelleborg gymnastics & dance bjöd på en variationsrik uppvisning..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

TA:s kulturpris: Öppet för förslag

I fjor var det en författare och lärare från Söderslättsgymnasiet som tog hem priset. Vem blir det i år? Nu kan läsarna nominera kandidater till Trelleborgs Allehandas kulturpris 2019.

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Skånska 40-åringar ska bli hälsosammare – ska få samtal om mat och livsstil

Från nästa år ska vissa 40-åringar i Skåne erbjudas hälsosamtal. Faller försöket väl ut, ska alla 40-åringar erbjudas detta, och senare utvidgas det till att även omfatta 50- och 60-åringar..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Trelleborg: Föreningar ska peppas att själva stärka kassan

Kultur- och fritidsnämnden vill entusiasmera föreningarna att stärka sina kassor, och bjuder in till föreningsmöten i oktober. .

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Ny tränarduo som ger HBK hopp

Förra året var Trelleborg HBK en förlust från att åka ur division två. Denna säsong siktar laget på att vara med i toppen av tabellen. Det som ger hopp är en ny tränarduo från Ystad, Stefan Mårtensson och Felix Andersson..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Trafiken stör grannidyllen i Snarringe

Sedan ett nytt bostadsområdet har byggts måste 36 familjer köra genom Snarringe. Byborna har tröttnat på trafiken..

Trelleborgs Allehanda - 22 timmar sedan

Fotboll: TFF-damer föll i sista hemmamatchen

TFF hade marginalerna mot sig i hemmamötet mot topplaget Eskilsminne. Trots en bra insats blev det till sist 0–4 på Vångavallen..

Trelleborgs Allehanda - 23 timmar sedan

Tyngdlyftning: Brons till trelleborgare i JSM

Trots att Eric Svensson fortfarande är en ungdomslyftare tog han brons i junior-SM i Eskilstuna. Tredjeplatsen gör att han också kvalade in till nordiska mästerskapen i november..

Trelleborgs Allehanda - 23 timmar sedan

Fotboll: IFK kvar i trean – men kanske med ny tränare

IFK Trelleborg kan andas ut. Laget besegrade Flagg med 4–1 och säkrade en plats i nästa års division tre. Men då är det inte säkert att laget leds av Hannu Sirviö..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.