Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 16 September, 14:20

Kristianstadsbladet - 02 sep 14 kl. 21:56

Missnöjda lag efter delade poängen
Superettans tabellnia Syrianska ledde med 2-0 efter 62 minuter på tisdagen, efter mål av Robert Massi och Nikola Grubjesic. Men sedan tog bottenlaget Gais, som ligger under kvalstrecket, över taktpinnen och lyckades först reducera på straff i den 69:e minuten innan laget kvitterade i slutminuterna. - Det är synd av vi inte tog tre poäng, då hade det känts 90-95 procent säkert att vi säkrat kontraktet. Nu måste vi jobba vidare, säger Syrianskas tränare Zvezdan Milosevic till TV4 Sport. - Vi leder med 2-0, det går inte att vara nöjd.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Syrianska, Robert Massi, Nikola Grubjesic, Gais, Syrianskas, Zvezdan Milosevic, TV4 Sport, Per-Ola Ljung

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Missnöjda, lagefter , delade, poängen
Helsingborgs Dagblad - 02 sep 14 kl. 21:58

Missnöjda lag efter delade poängen

Superettans tabellnia Syrianska ledde med 2—0 efter 62 minuter på tisdagen, efter mål av Robert Massi och Nikola Grubjesic. Men sedan tog bottenlaget Gais, som ligger under kvalstrecket, över taktpinnen och lyckades först reducera på straff i den 69:e minuten innan laget kvitterade i slutminuterna. — Det är synd av vi inte tog tre poäng, då hade det känts 90—95 procent säkert att vi säkrat kontraktet..

UNT - 02 sep 14 kl. 21:56

Missnöjda lag efter delade poängen

Superettans tabellnia Syrianska ledde med 2-0 efter 62 minuter, efter mål av Robert Massi och Nikola Grubjesic..

Trelleborgs Allehanda - 02 sep 14 kl. 21:56

Missnöjda lag efter delade poängen


Superettans tabellnia Syrianska ledde med 2-0 efter 62 minuter på tisdagen, efter mål av Robert Massi och Nikola Grubjesic. Men sedan tog bottenlaget Gais, som ligger under kvalstrecket, över taktpinnen och lyckades först reducera på straff i den 69:e minuten innan laget kvitterade i slutminuterna. - Det är synd av vi inte tog tre poäng, då hade det känts 90-95 procent säkert att vi säkrat kontraktet.

SvD - 02 sep 14 kl. 21:56

Missnöjda lag efter delade poängen

Superettans tabellnia Syrianska ledde med 2-0 efter 62 minuter på tisdagen, efter mål av Robert Massi och Nikola Grubjesic. Men sedan tog bottenlaget Gais, som ligger under kvalstrecket, över taktpinnen och lyckades först reducera på straff i den 69:e minuten innan laget kvitterade i slutminuterna..

Dagensanalys.se - 10 sep 19 kl. 11:07

Unga mer på nätet – men mer missnöjda

Unga använder nätet mer och allt fler uppger att de är missnöjda med sin egen medieanvändning. Det är några av slutsatserna i rapporten Ungar & medier 2019. För första gången visar Statens medieråds undersökning att mer än hälften av barnen i alla åldrar använder internet, även barn så unga som ett år.

Vimmerby Tidning - 26 nov 12 kl. 08:29

”Vi kan inte vara missnöjda”

För första gången i höst lyckades Vimmerby skapa rejält tryck mot Vita Hästen. För andra gången blev det en jämn målmässig match. För tredje gången avgick Hästen med segern (3-1).

Världen Idag - 16 sep 13 kl. 00:00

Föräldrar missnöjda med stora barngrupper

Nöjda med pedagogiken, personalens arbete och tryggheten, missnöjda med personaltäthet och storleken på barngrupperna. Så kan man, lite svepande, sammanfatta den enkät som Statistiska centralbyrån, SCB, genomfört på uppdrag av Skolverket med föräldrar till 124 000 barn om förskolan. En fjärdedel av de svarande uppger att de inte tycker att storleken på barngrupperna och tillgången till personal "uppfyller deras behov och önskemål" enligt ett pressmeddelande från Skolverket.

Västerbottens Folkblad - 30 nov 15 kl. 11:05

Västerbottningar missnöjda över boendesituationen

Bostadsmarknaden ser inte ljus ut om man frågar västerbottningar. Nära åtta av tio uppger att de är missnöjda med landets bostadssituation. Undersökningen har gjorts av Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag (SABO).

Affärsvärlden - 29 feb 16 kl. 08:33

Över hälften av väljarna missnöjda med Abenomics

För första gången är nu över hälften av de japanska väljarna missnöjda med regeringens ekonomiska politik Abenomics, enligt en färsk undersökning som Nikkei News rapporterar om..

SR - 13 jan 17 kl. 03:15

Kraftig ökning av missnöjda konsumenter

Antalet anmälningar från missnöjda konsumenter ökade kraftigt under fjolåret. Till Konsumentverket var uppgången drygt 9 procent och till Allmänna reklamationsnämnden över 12 procent..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Rapport: "Rohingyer riskerar folkmord"

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Felaktiga fiskerapporter kan ge fel kvoter

När mängden uppfiskad sill och skarpsill kontrollerades upptäcktes att varannan svensk trålare hade uppgett felaktiga siffror. I förlängningen riskerar den felaktiga rapporteringen att snedvrida EU:s fiskekvoter, befarar experter..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Det vet vi om attackerna i Saudiarabien

Två stora oljeanläggningar i Saudiarabien började brinna i lördags efter en attack. Här listar vi vad vi vet om händelsen, där mycket fortfarande är oklart..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Rasism mot Lukaku – kommentator sparkas

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kursrally för Norwegian

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Vädervarningen: Nu kommer regnet, åskan och blåsten: ”Kan upplevas ruskigt”

Nu blir det innesittarväder. Under tisdagen väntas hårda vindbyar dra in över Skåne. Dessutom kan det bli en hel del åska och kraftiga regnskurar.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

EU till ny attack mot otillåtet statsstöd

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Sjöbergs ungdomshall förstörd i brand

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Riksgälden vill stoppa valutaaffärer

Ett förslag om stopp för Riksgäldens valutaaffärer för att minska statsskulden har klubbats av myndighetens styrelse. Beskedet kommer efter en tid präglad av interna konflikter på myndigheten om frågan..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ung man åtalad för våldtäkt på sovande

En 18-åring ska ha genomfört oralsex på en berusad person som sov. Nu har han åtalats för våldtäkt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.