BT > Nyheter

Tuesday, 17 July, 11:09

BT - 22 aug 14 kl. 09:09

Sandlådenivå om skolan i Ljungsarp
Nu får det vara nog.
Vi föräldrar i Ljungsarp kämpade för en F-6 skola i Ljungsarp, politikerna valde en annan linje för våra barn. Nu kräver vi att politikerna tar konsekvenserna av sitt beslut och slutar använda våra barn som brickor i ett politiskt spel.
Skolstrukturfrågan i Tranemo kommun har hamnat på en sandlådenivå.
Vi vill att våra barn ska få samma förutsättningar som kommunens övriga barn vad gäller kompetenta pedagoger, ändamålsenliga lokaler, kvalitativ undervisning och 100-procentig måluppfyllelse vilket vi inser att barnen inte får i Ljungsarps planerade F-3 skola.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Ljungsarp, Tranemo, Ljungsarps, Ljungsarpskolan, Dalstorp, Angerd, Bjelke, Josefsson, Ulrika Wilhelmsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sandlådenivåom , skolani , Ljungsarp
BT - 02 apr 14 kl. 07:55

Föräldrarna: ?Stäng skolan ?i Ljungsarp

Stäng Ljungsarpsskolan nästa år. Det kravet kommer från föräldrarna i Ljungsarp! När beslutet om den nya skolstrukturen i Tranemo skulle tas tog Ljungsarpsföräldrarna strid.

BT - 07 apr 14 kl. 09:40

Våra barn är brickor i ett politiskt spel

Nu får det vara nog.
Vi föräldrar i Ljungsarp kämpade för en F-6-skola i Ljungsarp. Politikerna valde en annan linje för våra barn.

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Jordan B Peterson till Sverige i höst

Den populäre och omstridde kanadensiske psykologen och internetfenomenet Jordan B Peterson kommer till Skandiascenen i Stockholm den 5 november.(TT).

BT - 10 minuter sedan

Röse: "Sa att jag inte kunde ta emot priset"

Eva Röse utses till Läkerol Voice of the year - och Hédi Fried får juryns hederspris. - Det är otroligt, jag är väldigt överraskad och stolt, säger Röse till TT. Läkerol Voice of the year är ett kulturpris som går till en person som med hjälp av sin röst utmärkt sig för en bredare publik.

BT - 15 minuter sedan

Ny snäckart i svenska vatten

En ny snäckart har för första gången hittats i svenska vatten. Arten heter Simnia hiskocki och hittades av en dykare tidigare i sommar i Kosterhavet utanför Bohusläns kust. - Jag har hittat okända arter tidigare så man vet ju vad man sett och vad man inte sett.

BT - 45 minuter sedan

Zahui har hittat en ny klubb

När Amanda Zahuis nya klubb Yakin Dogu lades ner startades jakten på en ny för den svenska basketstjärnan. Det blev den ungerska toppklubben Sopron. "Vi har kontrakterat en ung, begåvad men redan erfaren spelare till vårt Euroleague-lag nästa säsong - den mycket mångsidiga Amanda Zahui.

BT - 45 minuter sedan

Lägsta oljepriset sedan april

Världsmarknadspriset på råolja återhämtar sig något efter ett kraftigt fall i måndags. Men priset kretsar fortfarande kring de lägsta nivåerna sedan april. Under förmiddagshandeln kostar ett terminskontrakt för leverans av så kallad Brentolja nästa månad drygt 72 dollar per fat.

BT - 45 minuter sedan

Friande dom i Hells Angels-mål överklagas

Två män som åtalades för att ha mördat en man i Karlstad i december friades av Värmlands tingsrätt. Nu överklagar åklagaren domen. - Som tingsrättens dom var formulerad så är det fastslaget att mordet har utförts i Hells Angels-sfären.

BT - 45 minuter sedan

Evakuerade grönlänningar får återvända hem

Invånare på den grönländska ön Innaarsuit tvingades nyligen att evakueras efter farhågor om att det stora isberget som fastnat nära kusten kunde orsaka översvämningar. Nu har polisen bestämt att 33 boende kan få återvända hem och fler kan inom kort få flytta tillbaka till sina hus.(TT).

BT - 45 minuter sedan

At the Gates gör två Sverigespelningar

Death metal-bandet At the Gates är klara för två Sverigespelningar i höst, meddelar arrangören. Den 5 oktober spelar de på KB i Malmö och dagen därpå är det hemstaden Göteborgs tur då de intar Pustervik.(TT).

BT - 1 timme sedan

Hela Wu-Tang Clan firar i Sydneys operahus

I höst är det 25 år sedan Wu-Tang Clan släppte sitt banbrytande debutalbum "Enter the Wu-Tang (36 chambers)". Det firar rapgruppen bland annat med att åka till Australien för att spela albumet i sin helhet under två konserter i Operahuset i Sydney, den 8 och 9 december, skriver Billboard.(TT).

BT - 1 timme sedan

Militärkritik kan stoppas i Israels skolor

Israels parlament har röstat igenom en lag som ger utbildningsministern befogenhet att beordra skolor att porta vissa grupper från att föreläsa för elever. Lagens kritiker utmålar den som ett slag mot yttrandefriheten.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.