BT > Nyheter

Wednesday, 12 December, 06:13

BT - 22 aug 14 kl. 09:09

Sandlådenivå om skolan i Ljungsarp
Nu får det vara nog.
Vi föräldrar i Ljungsarp kämpade för en F-6 skola i Ljungsarp, politikerna valde en annan linje för våra barn. Nu kräver vi att politikerna tar konsekvenserna av sitt beslut och slutar använda våra barn som brickor i ett politiskt spel.
Skolstrukturfrågan i Tranemo kommun har hamnat på en sandlådenivå.
Vi vill att våra barn ska få samma förutsättningar som kommunens övriga barn vad gäller kompetenta pedagoger, ändamålsenliga lokaler, kvalitativ undervisning och 100-procentig måluppfyllelse vilket vi inser att barnen inte får i Ljungsarps planerade F-3 skola.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Ljungsarp, Tranemo, Ljungsarps, Ljungsarpskolan, Dalstorp, Angerd, Bjelke, Josefsson, Ulrika Wilhelmsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sandlådenivåom , skolani , Ljungsarp
BT - 02 apr 14 kl. 07:55

Föräldrarna: ?Stäng skolan ?i Ljungsarp

Stäng Ljungsarpsskolan nästa år. Det kravet kommer från föräldrarna i Ljungsarp! När beslutet om den nya skolstrukturen i Tranemo skulle tas tog Ljungsarpsföräldrarna strid.

BT - 07 apr 14 kl. 09:40

Våra barn är brickor i ett politiskt spel

Nu får det vara nog.
Vi föräldrar i Ljungsarp kämpade för en F-6-skola i Ljungsarp. Politikerna valde en annan linje för våra barn.

Cornucopia - 11 sep 18 kl. 14:48

Enda möjliga majoritetsregeringen: S+L+M

Ska vi fantisera lite så är S+L+M enda möjliga majoritetsregeringen med egen majoritet. På grund av blocktänk och sandlådenivåer kommer det aldrig bildas en sådan regering, men den hade antagligen fungerat alldeles utmärkt.Och Janne hade fått bli skol- och utbildningsminister.

Fler nyheter från BT

BT - 2 minuter sedan

Stockholmare kandiderade för KF - knep politiskt uppdrag ändå

I höstas kandiderade Stina Kajaso för Vänsterpartiet till kommunfullmäktige i Tranemo, men ströks av valmyndigheten då hon var folkbokförd i Stockholm. Nu har hon skrivit sig i Uddebo och har istället knipit en plats i kommunstyrelsen..

BT - 2 minuter sedan

Apan Skywalker bland nya arter i Mekong

En gibbonapa kallad Skywalker och en padda med spetsiga horn som har getts namnet "älvan från Midgård". De finns bland 157 nyupptäckta djur- och växtarter i det biologiskt rika Mekongområdet i Asien.(TT).

BT - just nu

Petter Northug väntas lägga av

Petter Northug tänker i dag avslöja att han har beslutat sig för att lägga av, erfar NRK och norska TV2. Skidlegendaren har utlyst en presskonferens i Trondheim vid lunchtid där även landslagschefen Espen Bjervig och norska landslagets sprinttränare Arild Monsen ska närvara.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Hjärtligt och engagerat

BT - 30 minuter sedan

Vanligt med oerfarna läkare på akuten

Läkarkompetensen varierar stort på landets akutmottagning och är inte sällan bristfällig, konstaterar Myndigheten för vård- och omsorgsanalys efter en kartläggning, skriver Dagens Medicin.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Besvikna indier kan bromsa Modis framgångar

Det regerande BJP förlorar makten i minst två viktiga delstatsparlament i Indien. Resultatet är ett slag mot premiärminister Narendra Modi - och en temperaturmätare inför det kommande parlamentsvalet.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Så troligt är det att Sverige når semifinal

I kväll ska det avgöras om Sverige når semifinal i handbolls-EM. Svenskorna måste slå Ryssland, men samtidigt få hjälp av andra lag. Här är en genomgång av hur sannolikt det är att de blågula drömresultaten slår in.

BT - 45 minuter sedan

Blohm: "Kan bara försöka vinna mot Ryssland"

En EM-semifinal finns inom räckhåll för Sverige - åtminstone i teorin. Blågult kan dock bara påverka utgången i en match av tre. - Vi kan bara försöka vinna mot Ryssland - och försöka vinna med så många mål som möjligt, säger mittsexan Linn Blohm inför dagens ödesomgång i Nantes.

BT - 1 timme sedan

Hittades vid bilbrand: Misstänkt föremål i Västra Frölunda

Ett område i Västra Frölunda i Göteborg spärrades under natten till onsdagen av eftersom man hittat ett misstänkt farligt föremål i samband med en bilbrand. Ett flerfamiljshus i närheten utrymdes..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.