GöteborgsPosten > Opinion

Tuesday, 20 October, 16:38

GöteborgsPosten - 14 aug 14 kl. 17:33

Rutavdrag gynnar allaEn majoritet av de som använder sig av rutavdrag är barnfamiljer och äldre med medelinkomster..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

173 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rutavdrag, gynnaralla
Kristianstadsbladet - 14 jan 17 kl. 03:00

Minskade rot- och rutavdrag gynnar den svarta marknaden

En gång för länge sedan fungerade det som så att vissa var bra på att fiska, andra att jaga, en del att odla och så viadre och man bytte sina tjänster på som man tyckte lika villkor..

Sydsvenskan - 04 jan 14 kl. 06:30

Rot och rut gynnar främst Lommabor

Lommaborna är bäst i Skåne på att utnyttja rot- och rutavdrag, Malmöborna är sämst. Den genomsnittlige Lommabon drar av 3 438 kronor, dubbelt så mycket som genomsnittssvensken..

YA - 16 aug 14 kl. 13:18

Rutavdrag har ökat mest i Sjöbo

Sjöbo är den ort i Skåne där användningen av rutavdrag har ökat mest. Det visar ny statistik som omfattar åren 2009–2013. En förklaring är att det var få som utnyttjade avdraget när det infördes.

PrivataAffärer - 15 maj 19 kl. 15:00

Få begär rutavdrag för vitvarureparationer

Många känner fortfarande inte till att det går att få rutavdrag för att reparera vitvaror, och avdraget har inte nämnvärt påverkat mindre företagare i branschen. – Det är nog inte så välkänt, mina kunder känner inte till det förrän jag säger det i samband med kostnadsförslaget, det säger Annika Andersson på Norr-väst Hushållsservice i Järfälla utanför Stockholm, till sverigesradio.se.

Alingsås tidning - 13 jan 12 kl. 06:59

Vårgårdaborna pigga på rutavdrag 

HERRLJUNGA/ VÅRGÅRDA: Rutavdrag är vanligare bland Vårgårdabor än Herrljungabor. Det visar nya siffror från Skatteverket..

Västerbottens Folkblad - 13 nov 12 kl. 07:30

Rutavdrag för läxhjälp snart verklighet

Snart är det fritt fram att göra rutavdrag för läxhjälp. Sverigedemokraterna har gett regeringen stöd. Men förslaget har mötts av mycket kritik.

Opinionen.se - 25 jan 13 kl. 07:48

DI: Grupp tar fram "nästa rutavdrag"

Kanslirådet Peter Ljungqvist, ansvarig tjänsteman för rut och rot på finansdepartementet, leder en arbetsgrupp som ska ta fram "nästa rutavdrag", erfar Dagens Industri..

Sydsvenskan - 22 jul 13 kl. 00:45

"Regeringen bör snarast införa ett mer generöst rutavdrag för äldre."

Ett utvidgat rutavdrag skulle ge fler äldre möjlighet att själva bestämma vad de vill ha hjälp med, högre livskvalitet och underlätta för deras anhöriga. Dessutom skulle det skapa fler jobb.
Det skriver Christer Nylander (FP), riksdagsledamot..

DN - 27 sep 13 kl. 06:00

Löfven vill avskaffa rutavdrag för läxhjälp

Socialdemokraterna vill avskaffa möjligheten att få rutavdrag för läxhjälp om partiet ingår i regeringen efter nästa val. Det säger Stefan Löfven till DN..

Västerbottens Folkblad - 17 apr 15 kl. 11:01

Få länsbor påverkas av sänkt rutavdrag

Ny statistik från Skatteverket och serviceföretaget Hemfrid visar att nästan inga västerbottningar påverkas av sänkt rutavdrag. I 2016 års budget planerar regeringen för en sänkning av rutavdraget. Bara knappt två procent av alla svenskar som köper hushållsnära tjänster påverkas av förändringen visar ny statistik.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.