Kristianstadsbladet > Nöje

Wednesday, 12 December, 04:11

Kristianstadsbladet - 12 aug 14 kl. 09:03

Isidor tar nya musikaliska tag på kullenIsidor är ett lamadjur, bosatt på musikerparet Helena och Mats Rondins mark. Att han också har en musikfestival har han säkert ingen aning om..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
SvenssonEfter, Rondin, Isidor, Gott, Helena, Mats Rondins, Mats Rondin, Theodor, Helena Rondin, Huaröd, Isidors, Helena Rondins, Huaröds, Isidor Group, Jazz, Jansson, Otter, Pålsson, Carolina Eyck

Dela artikeln

34 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Isidor, tarnya , musikaliska, tag, kullen
Dalarnas tidningar - 08 nov 13 kl. 06:40

Tar nya tag för att hjälpa behövande

Ett tag tänkte hon ge upp, men Carola Hurtig tar nya tag. Även i år vill hon försöka hjälpa hemlösa och andra behövande inför jul..

Vimmerby Tidning - 10 jan 14 kl. 08:41

Bandet Glapack tar nya tag

Showbandet Glapack tar nya tag inför 2014. Två nya medlemmar har tillkommit och det populära bandet kommer fortsätta utveckla sin musik. Kanske ger de ut ytterligare en skiva, denna gång med eget material..

Skånskan - 08 okt 15 kl. 14:00

Almkvist tar nya tag efter uteblivet bidrag

skurup Bengt Almkvist tar nya tag efter att inte ha beviljats bidrag för ny utställningshall för jordbruksmaskiner på Johannamuseet.
– Det är som det är, det är bara att inse fakta och gå vidare med något annat, säger han.När Johannamuseet fick nej till 480 000 kronor i bidrag av Riksantikvarieämbetet frös också Boverkets beviljade 350 000 kronor inne och därmed stoppades planerna på en ny utställningshall.

Västerbottens Folkblad - 23 feb 16 kl. 23:00

[PLUS] Brokigt handelsområde tar gemensamma tag

Ersboda/Mariedals handelsområde tar gemensamma tag för att möta konkurrensen från Ikea. – Vi....

GöteborgsPosten - 21 jan 17 kl. 13:36

"Helt plötsligt tar han tag i min rumpa"

Hon är en av de bästa hockeyspelarna i svensk historia. Nu berättar Johanna Fällman om hur hon blev sexuellt ofredad av en okänd man under 2015. – Helt plötsligt tar han tag i min rumpa, säger hon till NSD..

GöteborgsPosten - 21 jan 17 kl. 14:38

Landslagsstjärnan: "Helt plötsligt tar han tag i min rumpa"

Hon är en av de bästa hockeyspelarna i svensk historia. Nu berättar Johanna Fällman om hur hon blev sexuellt ofredad av en okänd man under 2015. – Helt plötsligt tar han tag i min rumpa, säger hon till NSD..

Sydsvenskan - 10 jul 15 kl. 04:00

Geoff Barrow tar nya tag med Beak och visar att det finns liv efter Portishead.

Detroit. Seattle. New Orleans.

YLE - 26 sep 12 kl. 08:29

Kulturskafferiet Ritz i Vasa tar nya tag

Kulturskafferiet Ritz i Vasa som för många blivit känt som ett ställe som ordnar musikevenemang i mindre skala, stå upp komik, loppisar, stickcafeer mm tar ny fart i höst. Efter år av talkokraft och ekonomiska bekymmer tar Ritz nya tag med ekonomiskt stöd av Vasa stad och ny verksamhetsledare, Jan Lindholm. Han är en man som brinner för kultur i olika former:.

Trelleborgs Allehanda - 24 sep 15 kl. 03:00

Vännerna tar nya tag i Stavsten

Det är lusten till handboll som är drivkraften för Jens Eriksson och Daniel Lindquist. Duon som lämnade HBK i våras tar nu nya tag i Stavstens Vänner. Allt talar för att det blir toppstrid i division tre..

Nya Wermlands Tidningen - 13 feb 16 kl. 06:00

Booforsen tar nya tag

Nu tar Booforsen nya tag för att kunna hyra ut den så kallade Brickegårdsverkstaden, som förutom en restaurang står mer eller mindre tom sedan Kitron flyttade ut..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.