Kristianstadsbladet > Nöje

Wednesday, 20 February, 05:59

Kristianstadsbladet - 09 aug 14 kl. 06:00

Eftertraktad duo gör succé på äldreboenden



Under sommaren har musikvännerna Arne Castell och Börje Färm spelat på äldreboenden runt om i Skåne. Med dragspel och elpiano förljuvar de tillvaron på äldreboenden, berättar Arne Castell..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Arne Castell, Börje Färm, Skåne, Castell, Börjes, Arne, Börje, CSK, Altona, Sölvesborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eftertraktad, duo, gör, succé, äldreboenden
Corren - 19 maj 17 kl. 09:30

LHC-duo får succétränaren

LHC-bekantingarna Carl Dahlström och Gustav Forsling kan få stifta bekantskap med Moras succétränare nästa säsong..

Realtid - 22 okt 14 kl. 11:19

Förvaltar-duo gör succé på Coeli

Coeli-fond når 1 miljard kronor..

Kristianstadsbladet - 12 aug 11 kl. 06:30

Bosnien-duo gör succé i Åhus IF

22-årige bosniern Nermin Mehmedinovic har redan gjort åtta mål i Åhus IF. Nu har han fått en lekkamrat i Esvald Kurtalic. Mot Everöd stod duon för samtliga fem Åhus-mål.

Dagens PS - 10 apr 17 kl. 13:28

Duo bakom succésajt inför rätta

Rättegången mot 22-åringen och 25-åringen inleddes klockan 09 i morse i Varbergs tingsrätt och de båda unga männen anklagas alltså för att drivit en av landets största illegala stremingsajter, som DagensPS.se tidigare skrivit om i flera artiklar. 25-åringen är i domstolen med sin advokat från Tyskland och han tycker det ”känns konstigt”, säger han, med all uppståndelse.

SmålandsPosten - 17 apr 14 kl. 08:33

Spelälskande duo bakom Smash hit

Svenska spelstudion Mediocre gör just nu succé med Smash hit som har laddats ner nästan 40 miljoner gånger. Det är allt annat än mediokert. Nästan 40 miljoner har laddat ner och spelat mobilspelet Smash hit.

Jönköpingsnytt - 31 jan 12 kl. 19:30

JIK värvar Östras succéduo

JIK har dalat i tabellen efter jul och är på allvar indraget i bottenstriden. Därför väljer klubben att förstärka truppen med Östras succéduo Gustaf Ihrman och Henrik Samuelsson. ?

BT - 05 dec 17 kl. 22:08

Succéduo kan ta över som tränare i Norrby: ”Gör det tillsammans”

Norrby närmar sig en lösning i tränarfrågan. En av huvudkandidaterna: Vårgårdas succéduo Stefan Strind och Peo Häggström. – De känns hungriga, säger David Kryssman, sportchef..

DI - 02 sep 15 kl. 14:59

Succésuven laddar om

BARCELONASuven Outlander PHEV har blivit en succé för Mitsubishi. Laddhybridens låga förmånsvärde har gjort den eftertraktad hos tjänstebilsförarna. Nu uppdateras modellen och får bättre komfort och sportigare utseende..

Expressen - 11 jan 11 kl. 09:57

Jagas av HV - men Luleå vill behålla duo

HV 71 är intresserat av Luleås småländska succéduo Pär Arlbrandt och Niklas Olausson. Luleå räknar med att de blir kvar i Norrbotten. - De har fått en bra roll här och vi vill gärna jobba vidare på det och jag uppfattar att det är så från dem också, säger Luleås sportchef Lars "Osten" Bergström till HockeyExpressen.

Västerbottens Folkblad - 04 maj 11 kl. 00:32

Tegs SK jagar LSK:s tidigare succéduo

UMEÅ Duon gjorde succé i Lycksele säsongen 2009/2010. Nu hoppas Teg kunna knyta till sig Johan?Grönberg och Fredrik Strand från Gislaved.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.