Expressen > Sport

Tuesday, 21 January, 10:27

Expressen - 25 jul 14 kl. 09:59

Melander: Fler satsar på snabba cash i USADet är i USA som många svenska hästägare satsar allt hårdare. Anledningen? Snabba cash..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Melander, Fler, satsar, snabba, cashi , USA
Expressen - 07 aug 16 kl. 11:12

Sven Melander: "Fler män borde säga ifrån"

Nu berättar skådespelaren Sven Melander, 68, om sin omtumlande vecka efter att ha stöttat artisten Zara Larsson. – Man kan ju hoppas att fler män aktivt säger ifrån, säger han i TV4:s Nyhetsmorgon..

ÖstersundsPosten - 09 jan 17 kl. 18:00

Allt fler satsar på solceller – nu lanserar Jämtkraft ny tjänst

Intresset för att producera egen el via solceller fortsätter att öka. Sedan 2012 har antalet kvadratmeter solcellspanel i länet mer än tiodubblats. Nu satsar Jämtkraft på att förenkla för sol-elsproducenterna och lanserar ett system för byteshandel..

Kristianstadsbladet - 07 aug 13 kl. 09:00

Allt fler satsar på turismen

Foto: Bosse Nilsson
Allt fler skånska lantbrukare har turism som sidoverksamhet. På tio år har antalet ökat med 400 procent.
Kosläpp, matvandring, gårdsförsäljning, övernattning ?

Dalarnas tidningar - 01 okt 13 kl. 08:21

Allt fler satsar i centrum

Det finns över 230 olika verksamheter i Borlänge centrum. Det är fler än för något år sedan. Men en livsmedelsbutik saknas.

Dagensanalys.se - 11 jul 17 kl. 10:31

Allt fler satsar på native-annonsering

I MediaRadars senaste Consumer Advertising Report framkommer att native-annonsering ökat med 74 % på bara ett år, medan print- och programmaticannonser tappat. Studien genomfördes från Q1 2016 till Q1 2017 och analyserade hur annonsörer spenderar sina budgetar. Såväl printkampanjer som digitala och email-kampanjer undersöktes i förhållande till annonsformaten native, video och mobilannonsering.

Nya Wermlands Tidningen - 20 dec 17 kl. 10:00

Ännu fler satsar på jämställd sponsring

Karlskogahem och Karlskoga näringsliv & turism ska, liksom Cambrex AB, fördela sina sponsormedel helt jämnt mellan dam- och herridrott 2018. – Vi hoppas att fler hakar på, säger Jimi Högfeldt, HR- och kommunikationsansvarig för Karlskogahem..

Sydsvenskan - 02 dec 19 kl. 10:45

Fler satsar på svensktillverkad halloumi

Ännu en svensk producent slår sig in på den lukrativa halloumimarknaden. Norrmejerier siktar på att den svensktillverkade osten ska finnas i butiker under nästa höst. Svenskarna har tagit den cypriotiska halloumin till sitt hjärta på senare år, och fler.

SmålandsPosten - 26 okt 17 kl. 20:59

KVill stimulera fler att nyttja friskvårdsbidrag

Nyttjandegraden av friskvårdsbidrag sjunker i kommunen. De vill bidra till att fler satsar på sin hälsa..

Kristianstadsbladet - 16 feb 11 kl. 02:00

Allt fler satsar på gårdsbutiker med närproducerat

Sydsvenskan - 21 aug 11 kl. 06:30

Fler satsar på bunden ränta

-?Låntagarna har i takt med räntehöjningarna blivit mer intresserade av att binda sina lån. Särskilt sedan bundna lån med kort löptid blivit billigare än de med rörlig ränta.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Han bör i min bok vara favorit i kväll

Det är minst sagt spelvänlig och svår omgång som väntar på Axevalla i kväll. Rätt eller fel att lita på Johan Untersteiner?.

Expressen - 15 minuter sedan

Han tar revansch – efter nederlagen

Expressens V64-tips innehåller allt som behövs för att sätta sig in i omgången.Du får:√ Bästa spikförslagen√ Hetaste skrällbuden√ Varningsflaggorna √ Kusk- och tränarsnacket√ Kommentarer om alla lopp... och mer!

Expressen - 30 minuter sedan

Han kan vinna till en trevlig procent

De hårt spelade hade de bästa krafterna även förra veckan och det gör att vi har jackpot på nytt. Räkna alltså med lite extra omsättning och intresse kring det hela.Någon given spik finns inte som jag ser det men jag provar med 8 Happy Romeo i V86-6 som singelstreck.

Expressen - 45 minuter sedan

Utslagen av 19-åring – tvekar om framtiden

Den förra världsettan Maria Sjarapova åkte ut direkt i Australian Open – och kan ha spelat sin sista tennismatch i Melbourne.– Det är svårt att säga vad som händer om tolv månader, säger ryskan..

Expressen - 45 minuter sedan

Det är toppchans om han hittar till ledning

I veckans första tipsguide till V86 ingår:√ Bästa spikarna√ Spetsdragen√ Skrällbuden√ Startlistorna√ Kommentarer och odds på alla hästar√ Expressens rankning√ Systemförslag√ Stjärnkuskarnas tips■ Läs alla Expressens tips inför V75 och V86 med Expressen Premium!.

Expressen - 1 timme sedan

Har visat toppform – han kan skrälla nu

I veckans första guide till V75 ingår:√ Bästa spikarna√ Spetsdragen√ Skrällbuden√ Unika statistiken√ Startlistorna√ Kommentarer och odds på alla hästar√ Expressens rankning√ Systemförslag■ Läs alla Expressens tips med Expressen Premium!.

Expressen - 1 timme sedan

Ifrågasatt 20-åring – nu Zlatans nya lekkamrat

MILANO. Tidigare visste ingen riktigt vad Milan behövde.Nu har de snart övertygat alla om att Zlatan Ibrahimovic och Rafael Leao är det perfekt anfallsparet för dem.

Expressen - 1 timme sedan

Doldisen som är rikast – i hela idrottsvärlden

Han växte upp utan pappa och arbetade i bilfabrik under ett tyranniskt styre i kommunistiska Rumänien.Som tennisstjärna gjorde han sig känd för sitt skräckinjagande utseende – och sin jakt på modeller.I dag är han Rumäniens rikaste person.

Expressen - 1 timme sedan

Petades ur landslaget – nu lägger svenskan av

Hon petades ur landslaget efter förra säsongen. Fick sen upprättelse med SM-guld i höstas..

Expressen - 2 timmar sedan

CL-nätade mot Liverpool – klar för Premier League

Tar in landslagsanfallaren för 120 miljoner.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.