SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 19 October, 00:47

SmålandsPosten - 18 jul 14 kl. 09:51

Satsningen på stugby har försenats
Det drar ut på tiden för satsningen på stugby och dammar i Kosta – detaljplanen är ännu inte antagen. –?I min värld vill vi dra i?gång nu men vi följer givetvis alla regler, säger Patrick Fransson NWG.
Smålandsposten har flera gånger skrivit om planerna på en stugby och dammar invid Kosta hotell och stugby.
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Kosta, Patrick Fransson NWG, New Wave Group, Patrick Fransson, Ullabritt Rundqvist, Fransson, NWG, Kent Kjellsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Satsningen, stugbyhar , försenats
BT - 19 nov 12 kl. 07:23

500 nya barn ska in - men ingen vill ta ansvar för dagiskaoset

Färska siffror visar att personalen bara får fler och fler barn att ta hand om i förskolan. Och trycket ökar, 500 nya barn ska ha plats i Borås i början av året.
Politikerna skyller situationen på varandra.

YLE - 19 sep 14 kl. 05:10

Helsingfors stad kan ha slängt tiotals miljoner i sjön

Vid Helsingfors stad följer man nu spänt med diskussionen kring tillståndet för en fjärde reaktor i Olkiluoto. Regeringen bordlade en förlängning av Industrins krafts (TVO) tillstånd i går och projektets framtid är osäker. Helsingfors stad beslöt för tre år sedan att delta i projektets planering med 30 miljoner euro och av den summan har en tredjedel redan använts.

BT - 10 dec 14 kl. 18:47

Varnar: Nya förseningar för superinvesteringen på Sobacken

Nu varnar Eike Jünke (M) i bolagsstyrelsen för Borås Energi och Miljö för nya förseningar av investeringsbesluten på Sobacken. – Det här projektet måste genomföras nu, slår han fast. I går berättade BT om kommunrevisionens kritiska granskningsrapport av beslutsunderlaget för superinvesteringen på 3,2 miljarder kronor.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hugh Grant redo för mer romantik

Skådespelaren Hugh Grant är känd för sina roller i romantiska komedier. Men i våras meddelade britten att han byter riktning i takt med att han blir "äldre och fulare". Dock verkar Hugh Grant inte vara helt färdig med romcoms.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Chefsåklagare vill ha särskilda ungdomshäkten

Sverige bör utreda möjligheten till särskilda ungdomshäkten för minderåriga som begår riktigt grova brott. Det anser Lise Tamm, chefsåklagare på Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet. Hon kom med förslaget i en intervju i Studio Ett på torsdagen, rapporterar Ekot.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

TV: Niclas Burström efter derbyförlusten

Växjö Lakers-backen Niclas Burström efter torsdagens 0–4-förlust i Smålandsderbyt hemma mot HV71..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Amex bättre än väntat

Kreditkortsjätten American Express redovisade en nettovinst på 1,65 miljarder dollar, eller 1:88 dollar per aktie, för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med 1,36 miljarder dollar, eller 1:50 dollar per aktie, samma period förra året.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Stjärnsmäll för Lakers i Slaget om Småland

Måltorkan är årets trista repris i Växjö Lakers. Mot HV kammade man noll två gånger om. Nu talar allt för att åtgärder vidtas inom kort..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Dan Magnusson: En derbyinsats som skapar dubbel oro

Matchen mellan de två senaste säsongernas svenska mästare blev ingen match. Det var fem år sedan HV71 senast reste hem från Vida Arena med tre poäng i bagaget. Den gången föll Lakers med 1–6.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Nedgraderad USA-diplomati hos palestinierna

De amerikansk-palestinska kontakterna är mycket frostiga och nu nedgraderar USA sin diplomatiska närvaro i de palestinska områdena och flyttar generalkonsulatets uppgifter till den nya kontroversiella ambassaden i Jerusalem.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Krav: Låt FN utreda Khashoggifallet

Fyra av världens främsta människorätts- och pressfrihetsorganisationer kräver att Turkiet ska be FN utreda det misstänkta mordet på journalisten Jamal Khashoggi. Då kan man få en trovärdig och transparent bild av vad som har hänt, anser de.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Bred nedgång på New York-börsen

Kurserna på New York-börsen föll brett under torsdagen. Svagare rapporter än väntat från industriföretag bidrog till nedgången, liksom oron över Italiens ekonomi sedan EU-kommissionen uttryckt kritik.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Polistillslag efter mord i Eskilstuna

En 29-årig man sköts ihjäl i Eskilstuna under natten mot måndag. Som en del av utredningen slog polisen i onsdags till mot flera adresser i Krylbo i Avesta kommun i Dalarna, skriver Eskilstuna-Kuriren.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.