SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 14 December, 23:04

SmålandsPosten - 18 jul 14 kl. 09:51

Satsningen på stugby har försenats
Det drar ut på tiden för satsningen på stugby och dammar i Kosta – detaljplanen är ännu inte antagen. –?I min värld vill vi dra i?gång nu men vi följer givetvis alla regler, säger Patrick Fransson NWG.
Smålandsposten har flera gånger skrivit om planerna på en stugby och dammar invid Kosta hotell och stugby.
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Kosta, Patrick Fransson NWG, New Wave Group, Patrick Fransson, Ullabritt Rundqvist, Fransson, NWG, Kent Kjellsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Satsningen, stugbyhar , försenats
BT - 19 nov 12 kl. 07:23

500 nya barn ska in - men ingen vill ta ansvar för dagiskaoset

Färska siffror visar att personalen bara får fler och fler barn att ta hand om i förskolan. Och trycket ökar, 500 nya barn ska ha plats i Borås i början av året.
Politikerna skyller situationen på varandra.

YLE - 19 sep 14 kl. 05:10

Helsingfors stad kan ha slängt tiotals miljoner i sjön

Vid Helsingfors stad följer man nu spänt med diskussionen kring tillståndet för en fjärde reaktor i Olkiluoto. Regeringen bordlade en förlängning av Industrins krafts (TVO) tillstånd i går och projektets framtid är osäker. Helsingfors stad beslöt för tre år sedan att delta i projektets planering med 30 miljoner euro och av den summan har en tredjedel redan använts.

BT - 10 dec 14 kl. 18:47

Varnar: Nya förseningar för superinvesteringen på Sobacken

Nu varnar Eike Jünke (M) i bolagsstyrelsen för Borås Energi och Miljö för nya förseningar av investeringsbesluten på Sobacken. – Det här projektet måste genomföras nu, slår han fast. I går berättade BT om kommunrevisionens kritiska granskningsrapport av beslutsunderlaget för superinvesteringen på 3,2 miljarder kronor.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Kate Winslet ska spela fossilsamlare

Brittiska skådespelaren Kate Winslet ska spela rollen som fossilsamlaren och paleontologen Mary Anning i det kommande kärleksdramat "Ammonite", skriver Deadline.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Publikfest när Ryd slog grannarna

Publikfest och hemmaseger. Det var uppåt i Ryds Sporthall när Ryds SK vann innebandyderbyt mot Olofström IBK med 2-1..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Dystra miner på Wall Street

Börsveckan på Wall Street fick en trist avslutning. Svag statistik från Kina och Europa bidrog till att öka investerarnas oro för att den globala ekonomin är på väg att bromsa in. Nedgången var bred, med hälso- och sjukvårdsrelaterade aktier som största sänken.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Toppduon för svår för nykomlingarna

Villa-Lidköping och Västerås fortsätter att ånga på i toppen av bandyns elitserie. Villa-Lidköping behåller serieledningen efter en klar 7-3-seger hemma mot nykomlingen Frillesås.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Medan stjärnorna föds och dör

Forskare har lyckats studera hur en stjärna föds alldeles intill en annan, äldre, stjärna. Stjärnan föddes ungefär på samma sätt som vår egen jord en gång bildades. Med hjälp av radioteleskopet Alma (Atacama Large Millimeter Array) har astronomer fått en unik inblick i hur det kan gå till när en stjärna föds.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tiotusentals på flykt i oroligt Niger

Våldet i västra Niger har tvingat fler än 52 000 människor på flykt sedan årsskiftet, skriver FN-organet UNHCR i ett pressmeddelande. "FN:s flyktingkommissariat blir alltmer bekymrat av det pågåendet våldet i gränsområdena till Mali och Burkina Faso", skriver UNHCR.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Växjö: Misshandlade sin autistiske styvson

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Emmas son fick cancer – i kväll spelar hon för honom

Taggade innebandyspelare drabbar samman i idrottshallen i Lenhovda. När slaget är över går varenda krona till Barncancerfonden..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Leksands kris fortsätter - nio raka förluster

Leksand är i fortsatt fritt fall i hockeyallsvenskan. Hemma mot topplaget Oskarshamn kom nionde raka förlusten, 0-3 inför glesa läktare. I takt med att Leksand har staplat förlusterna på hög har publiken tunnats ut hemma i Tegera arena.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Radiosymfonikerna spelar 60-tal i P4 Plus

Sveriges Radios symfonikorkester bjuder in till en specialkonsert med tema 1960-, 70- och 80-tal. Tillsammans med artister som Owe Thörnqvist, Ann-Louise Hanson, Kristin Amparo och Petra Marklund kommer orkestern att tolka stora hits från de tre decennierna.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.