YLE > Finland

Saturday, 23 January, 21:39

YLE - 17 jul 14 kl. 16:50

Politiker: Enkel jour ska bli kvar vid Ekenäs sjukhusDet ska finnas kvar någon form av enkel sjukhusjour också i framtiden vid Västra Nylands sjukhus i Ekenäs. Det säger två ledande lokalpolitiker Yle Västnyland har talat med. På torsdagen (17.7) berättade Hufvudstadsbladet att det finns långtgående tankar om att minska på antalet sjukhus som har jour från omkring 60 till 30. Det betyder att patienter från Västnyland om kvällar, nätter och helger skulle tvingas åka till Helsingfors för vård.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Ekenäs, Västra Nylands, Yle Västnyland, Hufvudstadsbladet, Västnyland, Helsingfors, SFP, Karl, Smitten, Raseborg, HUCS, Att, Pojo, Karis, Hangö, SDP, Jouko Kavander, Kavander, YLEHelena Rosenblad, Gabriela Erroll

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiker, Enkel, jourska bli , kvarvid , Ekenäs, sjukhus
Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 16:22

Straffad SD-politiker vill vara kvar


En SD-politiker, ersättare i en kommun i Stockholms län, som sexuellt har ofredat en kvinna på ett badhus vill inte lämna partiet. - Det var ju i all vänskaplighet som jag klappade henne på brösten, säger han till tidningen Expo.Lokalpolitikern, som är i 70-årsåldern, har fått ett strafföreläggande och ålagts att betala dagsböter.

NT - 21 jan 13 kl. 16:22

Straffad SD-politiker vill vara kvar

En SD-politiker, ersättare i en kommun i Stockholms län, som sexuellt har ofredat en kvinna på ett badhus vill inte lämna partiet..

UNT - 21 jan 13 kl. 16:22

Straffad SD-politiker vill vara kvar

En SD-politiker, ersättare i en kommun i Stockholms län, som sexuellt har ofredat en kvinna vill inte lämna partiet trots uppmaningar, skriver Expo. Lokalpolitikern har av åklagare ålagts att betala dagsböter.(TT).

SmålandsPosten - 13 jan 16 kl. 16:04

Politiker vill ha kvar alla värn

RÖK:s förbundsdirektion ville inte fastställa det nuvarande besparingsförslaget. I stället ger de räddningschefen i uppdrag att ta fram två nya förslag. I ett av dem ska alla värn vara kvar..

Barometern - 05 mar 18 kl. 16:48

Avhoppade SD-politiker vill vara kvar i KF

För ett tag sedan lät Kent Freij och Per-Olov Karlsson meddela att de lämnar SD och sina politiska uppdrag. Men nu vill de vara kvar i kommunfullmäktige..

Helsingborgs Dagblad - 09 jan 13 kl. 15:10

Politiker vill ha kvar väntsal och biljettombud

Att kunna få handfast hjälp med biljetter i direkt anslutning till stationen är en minst sagt rimlig servicenivå som Landskronaborna ska kunna förvänta sig. Det anser teknik- och servicenämndens ordförande, som är kritisk till att Skånetrafiken snart inte längre samarbetar med Ica Kvantum..

SvD - 22 nov 13 kl. 18:40

18 av 20 SD-politiker vill sitta kvar

Kritiserade Jonas Åkerlund kandiderar: ”Visst!”.

SvD - 22 nov 13 kl. 18:42

18 av 20 SD-politiker vill sitta kvar

Kritiserade Jonas Åkerlund kandiderar: ”Visst!”.

Dagen - 06 feb 15 kl. 11:28

KD-politiker: Vårdnadsbidraget kvar i Markaryd

Kristdemokraterna i Markaryd kommer, oavsett vad regeringen och Folkpartiet beslutar, att driva frågan om kommunalt vårdnadsbidrag i Markaryds kommun..

Världen Idag - 10 mar 15 kl. 00:00

Politiker vill ha kvar Frälsningsarmén

– Vi har haft ett möte i arbetsutskottet och är överens om att vi anser att de religiösa organisationerna har en plats att fylla på våra öppna mötesplatser, säger nämndens ordförande Mikael Edlund (S) till Världen idag. I ett brev från Vård- och omsorgsförvaltningen fick Frälsningsarmén nyligen beskedet att de och andra religiösa organisationer inte längre var välkomna på mötesplatserna, såvida de inte avstod från budskap som "går att härleda till en viss religiös in.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.