Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 19 January, 15:40

Liknande nyheter

Taggar: Slagen, rånadoch , omhändertagenför , fylleri
Barometern - 29 aug 18 kl. 15:05

Flicka omhändertagen – slagen av föräldrar i flera år

En tonårsflicka i Kalmar kommun har omhändertagits för att inte bli bortgift och slagen av sina föräldrar, enligt en dom från förvaltningsrätten i Växjö. Anonyma mejl till socialtjänsten gjorde att våldet, som ska ha pågått sedan länge, uppmärksammades. .

Kristianstadsbladet - 21 jul 13 kl. 11:30

Man blev slagen flera gånger

Tidigt på lördagskvällen hamnade två män i bråk på en pub på Tivoligatan i Kristianstad.
En 34-årig man blev först slagen två gånger med öppen hand inne på puben av en 31-årig man. När 34-åringen sedan gick ut från lokalen blev han slagen av samma man med ett knytnävsslag mot ansiktet.

SmålandsPosten - 01 dec 13 kl. 08:56

Rån, misshandel och fylleri under lördagsnatten

Nio personer omhändertogs för fylleri, en man blev rånad och en annan misshandlad.
– Det har varit lite att göra, säger Jonas Passbo, inre befäl vid Kronobergspolisen. En man i 17-årsåldern blev vid ett-tiden på lördagsnatten misshandlad på en fest i Ingelstad.

UT - 02 nov 13 kl. 10:36

Misshandel och fylleri vid Dalstorpsfest

En ungdomsfest i Dalstorps Bygdegård under fredagskvällen spårade ur fullständigt. Misshandel, slagsmål, fylleri och mängder av alkohol som förverkades av polis, blev facit. Enligt uppgift var det hundratals ungdomar som deltog i tillställningen.

Magazin24 - 18 sep 12 kl. 18:01

Blev slagen på hotell

Klockan 01.40 natten mot söndagen var en polispatrull på plats utanför Hotel Scheele. På hotellet pågick ett evenemang.

Västerbottens Folkblad - 22 feb 14 kl. 07:54

Blev slagen på Högfjällshotellet

En man på Högfjällshotellet i Hemavan blev misshandlad under natten. Strax efter halv ett på natten fick en polispatrull åka till hotellet för att ta upp en anmälan. En man hade blivit slagen i ansiktet av en annan man.

SmålandsPosten - 26 okt 13 kl. 09:23

Ordningsvakt slagen i ansiktet

En relativt lugn fredagsnatt. Men på Grace fick en ordningsvakt ett knytnävsslag i ansiktet och några fall av misshandel har anmälts. Strax efter midnatt fick en ordningsvakt på Grace i Växjö ett knytnävsslag i ansiktet i samband med att en gäst, en 18-årig man, skulle avvisas.

Trelleborgs Allehanda - 24 jan 14 kl. 08:35

Polisen gjorde själv anmälan

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Den polis som misstänks ha slagit en omhändertagen, berusad man i huvudet blev anmäld av den egna stationen. Nu inväntar närpolischefen rättegången och domen.
Mobilfilmen som visar hur den omhändertagne lastbilschauffören blir slagen av polismannen kom in till polisstationen i Trelleborg kort efter händelsen i Trelleborgs hamn den 18 oktober.

BT - 04 okt 12 kl. 16:44

Mamma slog son i polishör - döms

En 49-årig kvinna från Borås fälls för misshandel efter att ha slagit sin son i ett polisförhör. Händelsen inträffade i mitten på mars. Sonen hade blivit omhändertagen av polisen och på grund av att han var minderårig tillkallades hans vårdnadshavare, för att närvara vid förhöret.

BT - 04 okt 12 kl. 16:44

Mamma slog son i förhör - döms

En 49-årig kvinna från Borås fälls för misshandel efter att ha slagit sin son i ett polisförhör. Händelsen inträffade i mitten på mars. Sonen hade blivit omhändertagen av polisen och på grund av att han var minderårig tillkallades hans vårdnadshavare, för att närvara vid förhöret.

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:56

Netto får återkalla lamphållare – kan ge elchock

Det handlar om en lampa med inbyggd sensor som butikskedjan Netto måste återkalla..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: Man i 65-årsåldern omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man i 65-årsåldern omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Idol-Chris resa – från byn Hägernäs till Globen: "Han älskade att bada – det är ju så nära till sjön"

Från att spela piano för släkten på julafton till att fylla Globen på bästa sändningstid. NA har besökt den lilla byn Hägernäs utanför Lindesberg, där Idol-vinnaren Chris Kläfford växte upp. Hör fa....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Så lyser du upp i vintermörkret

Att lägga belysning på sin husfasad kan vara fint, inte minst så här i juletid. Micael Johansson är ljusdesigner och har en rad tips till dig som vill lysa upp huset, tillfälligt eller mer varakti....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: En person omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:00

TV: Ukulelegänget i Fjugesta släpper en skiva

12 låtar på en cd finns numera att lyssna på om man vill ha musik som gör en på gott humör. Det är både sång och ukulele som gäller för gänget som träffas varje vecka. Under snart sex år har Ukul....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:36

Kritik från kommunen angående Trafikverkets hantering av planer för riksväg 51

Även Kumla kommun kritiserar nu hur Trafikverket skött processen kring den planerade ombyggnationen av riksväg 51..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:38

Här är byggnaderna som kan vinna Örebro kommuns Byggnadspris

Ett parkeringshus, ett studentboende, ett vårdboende och ett 30-talshus. Här är de nominerade byggnaderna till kommunens Byggnadspris. Nästa torsdag presenteras en vinnare..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:50

Mats Nilsson vill ta över Open Art: "Jag tycker inte det blev så bra den här gången"

Tidigare konsthallschefen Mats Nilsson vill ta över Open Art. Han är beredd att tillsammans med två andra personer bilda ett bolag och driva konstprojektet istället för kommunen. – Jag känner oro inför framtiden, säger han och listar i en skrivelse upp problemen med Open Art som det fungerar i dag..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:30

Lärare aktiv på rasistisk sajt - okej så länge han delar skolans värdegrund på skoltid

Läraren på ett fristående gymnasium i Örebro är aktiv på sajten Nordisk alternativhöger. Han är dessutom styrelseledamot. Han medverkar i en pod där det uttrycks rasistiska, homofoba och kvinnoförnedrande åsikter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.