Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Saturday, 21 April, 17:32

Trelleborgs Allehanda - 12 jul 14 kl. 12:58

Tracy Morgan stämmer Wal-Mart
"30 rock"-stjärnan Tracy Morgan och tre andra personer stämmer nu den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart efter olyckan i juni där komikern och flera andra personer skadades allvarligt, skriver The Wrap.Det var den 7 juni som Morgans limousin och fyra andra fordon blev påkörda av en lastbil, tillhörande Wal-Mart. Sju personer fördes till sjukhus där en man avled av skadorna. Enligt stämningsansökan ska lastbilschauffören ha somnat vid ratten efter att ha varit vaken i över 24 timmar, något som de målsägande menar att Wal-Mart är ansvariga för genom deras arbetsvillkor.Tracy Morgan skadades allvarligt i olyckan och ådrog sig bland annat flera benbrott..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Morgan, Wal-Mart, Tracy Morgan, The Wrap, Morgans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tracy, Morgan, stämmer, Wal-Mart
Kristianstadsbladet - 12 jul 14 kl. 12:58

Tracy Morgan stämmer Wal-Mart


"30 rock"-stjärnan Tracy Morgan och tre andra personer stämmer nu den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart efter olyckan i juni där komikern och flera andra personer skadades allvarligt, skriver The Wrap.Det var den 7 juni som Morgans limousin och fyra andra fordon blev påkörda av en lastbil, tillhörande Wal-Mart. Sju personer fördes till sjukhus där en man avled av skadorna.

Västerbottens Folkblad - 12 jul 14 kl. 13:00

Tracy Morgan stämmer Wal-Mart

”30 rock”-stjärnan Tracy Morgan och tre andra personer stämmer nu den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart efter olyckan i juni där komikern och flera andra personer skadades allvarligt, skriver The Wrap. Det var den 7 juni som Morgans limousin och fyra andra fordon blev påkörda av en lastbil, tillhörande Wal-Mart. Sju personer fördes till sjukhus där en […].

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 14 kl. 13:00

Tracy Morgan stämmer Wal-Mart

"30 rock"-stjärnan Tracy Morgan och tre andra personer stämmer nu den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart efter olyckan i juni där komikern och flera andra personer skadades allvarligt, skriver The Wrap. Det var den 7 juni som Morgans limousin och fyra andra fordon blev påkörda av en lastbil, tillhörande Wal-Mart. Sju personer fördes till sjukhus där en man avled av skadorna..

UNT - 12 jul 14 kl. 12:58

Tracy Morgan stämmer Wal-Mart

"30 rock"-stjärnan Tracy Morgan och tre andra personer stämmer nu den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart efter olyckan i juni där komikern och flera andra personer skadades allvarligt, skriver The Wrap..

SvD - 12 jul 14 kl. 12:58

Tracy Morgan stämmer Wal-Mart

”30 rock”-stjärnan Tracy Morgan och tre andra personer stämmer nu den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart efter olyckan i juni där komikern och flera andra personer skadades allvarligt, skriver The Wrap..

Expressen - 12 jul 14 kl. 16:46

Komikern stämmer Wal-Mart efter krasch

Komikern Tracy Morgan, 45, stämmer Wal-Mart efter förra månadens dödskrasch, rapporterar flera amerikanska medier. Han anklagar bland annat butikskedjan för vårdslöshet och menar att man borde ha känt till att deras chaufför inte hade sovit på ett dygn..

Trelleborgs Allehanda - 13 jul 14 kl. 11:20

Tracy Morgan på bättringsvägen


Skådespelaren och komikern Tracy Morgan har lämnat rehabiliteringscentret och återvänt till sitt hem i New Jersey. "30 rock"-stjärnan skadades svårt i början av juni i en bilolycka där en av de andra passagerarna avled.Beskedet kommer kort efter att Morgan lämnat in en stämningsansökan mot företaget Wal-Mart, ägare till lastbilen som påstås ha orsakat olyckan.

Kristianstadsbladet - 13 jul 14 kl. 11:20

Tracy Morgan på bättringsvägen


Skådespelaren och komikern Tracy Morgan har lämnat rehabiliteringscentret och återvänt till sitt hem i New Jersey. "30 rock"-stjärnan skadades svårt i början av juni i en bilolycka där en av de andra passagerarna avled.Beskedet kommer kort efter att Morgan lämnat in en stämningsansökan mot företaget Wal-Mart, ägare till lastbilen som påstås ha orsakat olyckan.

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 14 kl. 11:23

Tracy Morgan på bättringsvägen

Skådespelaren och komikern Tracy Morgan har lämnat rehabiliteringscentret och återvänt till sitt hem i New Jersey. "30 rock"-stjärnan skadades svårt i början av juni i en bilolycka där en av de andra passagerarna avled. Beskedet kommer kort efter att Morgan lämnat in en stämningsansökan mot företaget Wal-Mart, ägare till lastbilen som påstås ha orsakat olyckan..

Västerbottens Folkblad - 13 jul 14 kl. 11:25

Tracy Morgan på bättringsvägen

Skådespelaren och komikern Tracy Morgan har lämnat rehabiliteringscentret och återvänt till sitt hem i New Jersey. ”30 rock”-stjärnan skadades svårt i början av juni i en bilolycka där en av de andra passagerarna avled. Beskedet kommer kort efter att Morgan lämnat in en stämningsansökan mot företaget Wal-Mart, ägare till lastbilen som påstås ha orsakat olyckan.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Lundastudenter vill locka besökare till karneval

Tre entusiastiska studenter från Lund besökte Trelleborg under lördagen för att locka besökare till karnevalen i maj. I år är det ett imaginalt tema. Det vill säga allt som är okonkret, drömskt och omöjligt är välkommet.

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

IFK imponerar i serieupptakten

Två raka segrar. IFK Trelleborgs damer har fått en smakstart i division två. Lunds SK besegrades med komfortabla 2–0 (1–0) i hemmapremiären..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Skivbutik firade med livemusik för tåliga öron

Nya skivlagret satsade på livemusik under den årliga Record store day. Sardo Numspa från Helsingborg fick cd-skivorna att vibrera i sina ställ..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Varning: SMHI varnar för risk för gräsbränder

SMHI gick under lördagen ut med en varning om risk för gräsbränder. Ett vårtecken, säger meteorolog Sandra Andersson..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Misstänkt rattfull förare körde ner i å i Knislinge. Balkongbrand i Malmö..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Teknik går före hårdhet i ringen

Diplomboxning handlar om stil och teknik, inte om hårdheten i slagen. Det innebär inte att det hålls igen i ringen. Trelleborg Boxing Academy är inne på sitt andra verksamhetsår och hade tre diplomboxare till start i hemmatävlingen..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Kyrka får ny orgel – pipa för pipa

De största är trettio centimeter i diametern och de minsta som tändstickor. Piporna kommer från Philadelphia och har under de senaste två månaderna monterats till Stora Hammars kyrkas nya orgel. Under söndagen är det invigning..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Kristina har politikernas öra

Kristina Sandström vill kunna påverka och förändra när hon tycker att något inte fungerar. När hennes man Bo fick en demensdiagnos insåg hon att mycket kunde bli bättre och startade en lokal demensförening i Vellinge. – Man måste gå ihop för att kunna påverka, säger hon..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Till minne av Rolf B. Flymén

Rolf B. Flymén, Trelleborg, har som tidigare meddelats avlidit. Min kompis har fått ge upp.

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

TFF-tränare trött på att prata gräs

Det har snackats mycket om Vångavallens gräsmatta efter senaste hemmamatchen mot Örebro. För mycket enligt TFF-tränaren Patrick Winqvist. – En konstig snackis.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.