Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 22 July, 16:40

Trelleborgs Allehanda - 12 jul 14 kl. 12:58

Tracy Morgan stämmer Wal-Mart
"30 rock"-stjärnan Tracy Morgan och tre andra personer stämmer nu den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart efter olyckan i juni där komikern och flera andra personer skadades allvarligt, skriver The Wrap.Det var den 7 juni som Morgans limousin och fyra andra fordon blev påkörda av en lastbil, tillhörande Wal-Mart. Sju personer fördes till sjukhus där en man avled av skadorna. Enligt stämningsansökan ska lastbilschauffören ha somnat vid ratten efter att ha varit vaken i över 24 timmar, något som de målsägande menar att Wal-Mart är ansvariga för genom deras arbetsvillkor.Tracy Morgan skadades allvarligt i olyckan och ådrog sig bland annat flera benbrott..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Morgan, Wal-Mart, Tracy Morgan, The Wrap, Morgans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tracy, Morgan, stämmer, Wal-Mart
Kristianstadsbladet - 12 jul 14 kl. 12:58

Tracy Morgan stämmer Wal-Mart


"30 rock"-stjärnan Tracy Morgan och tre andra personer stämmer nu den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart efter olyckan i juni där komikern och flera andra personer skadades allvarligt, skriver The Wrap.Det var den 7 juni som Morgans limousin och fyra andra fordon blev påkörda av en lastbil, tillhörande Wal-Mart. Sju personer fördes till sjukhus där en man avled av skadorna.

Västerbottens Folkblad - 12 jul 14 kl. 13:00

Tracy Morgan stämmer Wal-Mart

”30 rock”-stjärnan Tracy Morgan och tre andra personer stämmer nu den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart efter olyckan i juni där komikern och flera andra personer skadades allvarligt, skriver The Wrap. Det var den 7 juni som Morgans limousin och fyra andra fordon blev påkörda av en lastbil, tillhörande Wal-Mart. Sju personer fördes till sjukhus där en […].

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 14 kl. 13:00

Tracy Morgan stämmer Wal-Mart

"30 rock"-stjärnan Tracy Morgan och tre andra personer stämmer nu den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart efter olyckan i juni där komikern och flera andra personer skadades allvarligt, skriver The Wrap. Det var den 7 juni som Morgans limousin och fyra andra fordon blev påkörda av en lastbil, tillhörande Wal-Mart. Sju personer fördes till sjukhus där en man avled av skadorna..

UNT - 12 jul 14 kl. 12:58

Tracy Morgan stämmer Wal-Mart

"30 rock"-stjärnan Tracy Morgan och tre andra personer stämmer nu den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart efter olyckan i juni där komikern och flera andra personer skadades allvarligt, skriver The Wrap..

SvD - 12 jul 14 kl. 12:58

Tracy Morgan stämmer Wal-Mart

”30 rock”-stjärnan Tracy Morgan och tre andra personer stämmer nu den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart efter olyckan i juni där komikern och flera andra personer skadades allvarligt, skriver The Wrap..

Expressen - 12 jul 14 kl. 16:46

Komikern stämmer Wal-Mart efter krasch

Komikern Tracy Morgan, 45, stämmer Wal-Mart efter förra månadens dödskrasch, rapporterar flera amerikanska medier. Han anklagar bland annat butikskedjan för vårdslöshet och menar att man borde ha känt till att deras chaufför inte hade sovit på ett dygn..

Trelleborgs Allehanda - 13 jul 14 kl. 11:20

Tracy Morgan på bättringsvägen


Skådespelaren och komikern Tracy Morgan har lämnat rehabiliteringscentret och återvänt till sitt hem i New Jersey. "30 rock"-stjärnan skadades svårt i början av juni i en bilolycka där en av de andra passagerarna avled.Beskedet kommer kort efter att Morgan lämnat in en stämningsansökan mot företaget Wal-Mart, ägare till lastbilen som påstås ha orsakat olyckan.

Kristianstadsbladet - 13 jul 14 kl. 11:20

Tracy Morgan på bättringsvägen


Skådespelaren och komikern Tracy Morgan har lämnat rehabiliteringscentret och återvänt till sitt hem i New Jersey. "30 rock"-stjärnan skadades svårt i början av juni i en bilolycka där en av de andra passagerarna avled.Beskedet kommer kort efter att Morgan lämnat in en stämningsansökan mot företaget Wal-Mart, ägare till lastbilen som påstås ha orsakat olyckan.

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 14 kl. 11:23

Tracy Morgan på bättringsvägen

Skådespelaren och komikern Tracy Morgan har lämnat rehabiliteringscentret och återvänt till sitt hem i New Jersey. "30 rock"-stjärnan skadades svårt i början av juni i en bilolycka där en av de andra passagerarna avled. Beskedet kommer kort efter att Morgan lämnat in en stämningsansökan mot företaget Wal-Mart, ägare till lastbilen som påstås ha orsakat olyckan..

Västerbottens Folkblad - 13 jul 14 kl. 11:25

Tracy Morgan på bättringsvägen

Skådespelaren och komikern Tracy Morgan har lämnat rehabiliteringscentret och återvänt till sitt hem i New Jersey. ”30 rock”-stjärnan skadades svårt i början av juni i en bilolycka där en av de andra passagerarna avled. Beskedet kommer kort efter att Morgan lämnat in en stämningsansökan mot företaget Wal-Mart, ägare till lastbilen som påstås ha orsakat olyckan.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Riddare reser i tiden och intar Trelleborgen

Onsdagen den 25 juli är en historisk dag. Då trotsar riddare tiden, och intar för första gången vikingafästet Trelleborgen..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Aldrig en köpekaka på Västra Vemmerlövs café

Det är sommar och i vanlig ordning är det en strid ström besökare som letar sig av väg 108 för att ta en fikapaus i den idylliska lilla skånska byn Västra Vemmerlöv..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

20 trelleborgare deltar i orienteringsfesten

I dag, söndag, inleds O-ringen vid Höga Kusten i Ångermanland. 20 000 orienterare i alla åldrar ger sig i kast med fem etapper på sex dagar. 20 av dem kommer från OK Kontinent..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Villainbrott i Kristianstad. Båtbränder i Malmö..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Fem medaljer och ett lagguld: ”Wow, vi är bäst i Sverige”

Trelleborgs bågskytteklubb har länge varit framgångsrik både på juniorsidan och i seniorsammanhang. Nu förbereder sig den yngre generationen för att ta över. I junior-SM blev det succé för flera debutanter..

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Så var TFF-spelarna mot Östersund

Överkörning under första tio minuterna. Efter 0–3 så långt var TFF redan då ett slaget lag och Östersund vann med 4–1 på Jämtkraft arena. Här är TA-sportens betyg..

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Noah och Axel räddar sommaren i Skanör

Noah Wijkström och Axel Lundkvist står och spejar ut över Skanörs strand. Det är sommarens kanske varmaste dag när TA är på besök. Temperaturen är uppåt 30 grader, solen steker och det kommer knappt en vindpust för att dämpa hettan.

Trelleborgs Allehanda - 21 timmar sedan

Bränder: Brand på åker vid Norra Lindholmsvägen

En brand vid Norra Lindholmsvägen hade utbrutit på en åker. .

Trelleborgs Allehanda - 22 timmar sedan

TFF blev knockat på Jämtkraft arena

0–1 efter fyra minuter, 0–2 efter nio minuter och 0–3 efter elva. TFF:s poängförhoppningar släcktes snabbt på Jämtkraft arena. Östersund vann med 4–1 (4–1) mot ett TFF som knockades tidigt..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 15:50

Live: Följ Östersund-TFF direkt

TFF möter Östersund borta i den 14:e allsvenska omgången. Matchen har avspark klockan 16.00.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.