Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 23 April, 23:56

Kristianstadsbladet - 10 jul 14 kl. 15:43

Få överraskningar bland EmmynomineringarnaPå torsdagseftermiddagen svensk tid presenterades de nominerade till årets Emmy awards - tv-världens finaste pris.Årets lista över nomineringar bjöd på få överraskningar, men två kriminalserier sticker ut.
Efter att komikern Mindy Kaling och programledaren Carson Daly läst upp nomineringarna stod det klart att HBO:s fantasyserie "Game of thrones" toppade listan, med chans på 19 stycken utmärkelser.Ont om överraskningarDe tunga kategorierna bjöd på få nya namn. I kategorin årets dramaserie var det till exempel bara "True detective" som är ny för i år.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Emmynomineringarna, Emmy, Mindy Kaling, Carson Daly, HBO, Game, True, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Fargo, Coens, Modern, Rebecca Ferguson, Twitter, Tatiana Maslany, Orphan, Maslany, Emmygalan, Seth Meyers

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , överraskningarbland , Emmynomineringarna
Trelleborgs Allehanda - 10 jul 14 kl. 15:43

Få överraskningar bland Emmynomineringarna

På torsdagseftermiddagen svensk tid presenterades de nominerade till årets Emmy awards - tv-världens finaste pris.Årets lista över nomineringar bjöd på få överraskningar, men två kriminalserier sticker ut.
Efter att komikern Mindy Kaling och programledaren Carson Daly läst upp nomineringarna stod det klart att HBO:s fantasyserie "Game of thrones" toppade listan, med chans på 19 stycken utmärkelser.

Sydsvenskan - 10 jul 14 kl. 15:53

Få överraskningar bland EmmynomineringarnaFakta/Emmynomineringarna i urval

På torsdagseftermiddagen svensk tid presenterades de nominerade till årets Emmy awards - tv-världens finaste pris. Årets lista över nomineringar bjöd på få överraskningar, men två kriminalserier sticker ut..

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 14 kl. 15:53

Få överraskningar bland Emmynomineringarna

På torsdagseftermiddagen svensk tid presenterades de nominerade till årets Emmy awards - tv-världens finaste pris. Årets lista över nomineringar bjöd på få överraskningar, men två kriminalserier sticker ut..

GöteborgsPosten - 10 jul 14 kl. 15:47

Få överraskningar bland Emmynomineringarna

På torsdagseftermiddagen svensk tid presenterades de nominerade till årets Emmy awards - tv-världens finaste pris.Årets lista över nomineringar bjöd på få överraskningar, men två kriminalserier sticker ut..

YA - 19 apr 14 kl. 04:00

Påskägg utan överraskningar

Foto: JESSICA GOW
Skumharar, chokladkaniner och godisägg. Påskäggen är fyllda med allehanda sötsaker och överraskningar. Det går inte att ta miste på känslan hos ett barn precis innan ett ägg öppnas.

BT - 25 apr 14 kl. 08:37

Inga överraskningar från AB Volvo

Fordonstillverkaren AB Volvo redovisar en vinst före skatt på 1 727 miljoner kronor för första kvartalet. Det är bättre än väntat, men Hampus Engellau på Handelsbanken ser inga större överraskningar i rapporten. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 1 389 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

YLE - 22 jul 14 kl. 08:17

Lehkosuo tror inte på överraskningar

På onsdagen spelar HJK säsongens hittils viktigaste match. Fjolårets katastrof får inte upprepa sig utan den här gången ska HJK ta sig vidare till den tredje kvalomgången i Champions League. Det första mötet med FK Rabotnicki slutade 0-0 vilket gör att utgångsläget nu är simpelt; på onsdagen måste HJK göra fler mål för att avancera från matchparet.

YLE - 22 apr 15 kl. 19:40

Slut på taktiska överraskningar

Dicken behöver inte ändra på sitt spel och inställning inför tredje finalen på fredag medan HIFK måste bli mer taggade och beslutsamma i sitt spel. Taktiska överraskningar kan ingendera laget mera bjuda på. I Dickenlägret var det idel glada miner efter final nummer två då laget igen klådde HIFK och igen med klara siffror.

Dagens PS - 03 jan 18 kl. 14:59

Guruns årslista: Tio överraskningar för 2018

Blackstones vice ordförande Byron Wien har i vanlig ordning släppt sin lista med händelser som kan överraska finansmarknaderna under året. Wien började publicera sin lista redan 1986 då han var chefsstrateg på Morgan Stanley. Listan över Byron’s tio överraskningar för 2018 inkluderar bland annat att Kina till slut tröttnar på den den lynniga ledaren i Nordkorea, att Jeremy Corbyn blir nästa premiärminister i Storbritannien och att det blir fortsatt turbulens i Katalonien.

Cornucopia - 09 aug 18 kl. 13:24

Höjda tomthyror för BRF:er är inga överraskningar

Dagens Industri har en artikel med en rubriksättning att höjda tomthyror är ett hårt slag mot klubbmedlemmar i berörda bostadsrättsföreningar. Men det är det inte, hyreshöjningarna är fullt förutsägbara, både i tid och storlek, för föreningar som inte äger fastigheten husen ligger på. Eventuella överraskningar visar bara att de överraskade inte borde äga en bostadsrätt.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Weber lovar enigt EU inför valet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

17 barn döda i skyfall i Uganda

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Friberg: "Vi blev för passiva"

Från 5–3 till 1–5 på två dagar. Frölundas målskytt Max Friberg var inte nöjd med sitt lags insats i den andra SM-finalen..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Thunberg träffade brittiska partiledare

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Äldre hittades i sin avföring på boende

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Hög arbetsbelastning för anställda – rings in på sin fritid

Anställda på boendet blir inringda när de är lediga utan att ha fått tid till återhämtning. Nu måste kommunen åtgärda brister som Arbetsmiljöverket påpekat. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Sällsynta saxofoner stulna i Italien

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Brasiliansk domstol sänker Lulas straff

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Skogsbrand utom kontroll i Norge

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Damberg: Vi är bättre förberedda i år

Skogsbrandssäsongen har redan dragit i gång samtidigt som förra sommarens bränder finns i färskt minne. Men den här gången har staten sett till att förbereda sig, enligt inrikesminister Mikael Damberg (S)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.