YA > Lokalt

Tuesday, 22 January, 09:02

Liknande nyheter

Taggar: Givande, timmari , jazzens, sällskap
SmålandsPosten - 27 jan 15 kl. 07:03

Undersköterska som sällskap godtas inte

Vårdförbundets Marianne Sjöstedt gillar inte idén om att låta nattsjuksköterskor slippa ensamarbete genom sällskap av en undersköterska.
– Det handlar om patientsäkerheten, säger hon. Smålandsposten berättade i?

YLE - 10 feb 15 kl. 08:33

Salin gör Lee jr sällskap i den spanska ligan

För en dryg vecka sedan blev det klart att Gerald Lee jr flyttar till den spanska basketligan. Nu följer landslagskollegan Sasu Salin efter. Salin har skrivit på för Gran Canaria med ett kontrakt som sträcker sig över den pågående säsongen med en option för nästa säsong.

Kristianstadsbladet - 20 apr 13 kl. 17:50

Många timmar bakom sjöräddningens nya båt

Foto: Tom Wall
250 timmar har lagts ned på frivillig basis sedan december. Men nu har Sjöräddningen i Yngsjö en båt som renoverats till nyskick. "Det är många kvällar och helger som gått åt", förklarar Mats Bergström, en av de tio sjöräddarna på stationen.

SN - 29 jun 13 kl. 16:34

Överlevde sju timmar i Östersjön

En estländsk man i 30-årsåldern överlevde mirakulöst nästan sju timmar i Östersjön sedan han fallit överbord från färjan Baltic Queen på väg mot Stockholm under natten till söndagen. Mannen, iklädd bara ett par jeans, plockades upp ur havet - kraftigt nedkyld men vid liv. När mannens sällskap anmälde honom försvunnen användes bilder från övervakningskameror för att slå fast att han ramlat överbord vid fyratiden på natten, någonstans i närheten av Åland.

Kristianstadsbladet - 20 jul 12 kl. 22:19

Familjepicknick avnjöts i sällskap av Amanda Fondell

Foto: Tommy Svensson
Med hemmadottern Amanda Fondell som dragplåster blev Linderödsrock en härlig familjepicknick. Drygt 500 kom för att uppleva hennes första konsert på hemmaplan.
Redan till kvällens öppningsband, Calle Kristiansson & the Undervalleys, började dock publiken rocka loss, däribland en 4-åring i prinsessklänning.

Skånskan - 12 nov 18 kl. 15:00

”Vi är inget hemligt sällskap”

Eslöv Regalier och hemliga ritualer hör Odd Fellow till – men även gemenskap och ett engagemang för välgörenhet.
I helgen firade Eslövs näst äldsta förening 125 år.– Det är bara skyttegillets musikkår som är äldre, berättar Jonas Lundgren, övermästare i Odd Fellow Eslöv.

Helsingborgs Dagblad - 10 apr 15 kl. 16:33

Skulle sälja bil — våldtogs i timmar

En kvinna utsattes under flera timmar för kraftigt våld och våldtäkt av en man hon träffat för en bilaffär.Nu döms han i Varbergs tingrätt till ett och ett halvt års fängelse, uppger P4 Halland. Han ska också betala 125 000 kronor i skadestånd till kvinnan.

Sydsvenskan - 10 apr 15 kl. 16:33

Skulle sälja bil — våldtogs i timmar

En kvinna utsattes under flera timmar för kraftigt våld och våldtäkt av en man hon träffat för en bilaffär.Nu döms han i Varbergs tingrätt till ett och ett halvt års fängelse, uppger P4 Halland. Han ska också betala 125 000 kronor i skadestånd till kvinnan.

Nyan - 30 jun 13 kl. 07:36

Man hittades efter sju timmar i vattnet

På lördag morgon mottog Åbo sjöräddningscentral en anmälan om att en man fallit överbord från Baltic Queen.
Mannens medpassagerare hade på morgonen märkt att mannen saknades och slagit larm. Med hjälp av videoband kunde man fastställa att mannen föll överbord kring halv fyra på natten.

ÖstersundsPosten - 01 sep 14 kl. 16:15

Hopcutts mardröm: Tio timmar på akuten

Det var i lördags morse som ÖFK:s anfallsstjärna fick akut ont i magen. Matchspel mot Varberg var inte att tänka på. I stället tvingades Jamie till sjukhus.

Fler nyheter från YA

YA - 21 timmar sedan

Får betala skadestånd efter smocka

En man i 25-årsåldern döms för misshandel sedan han utdelat en rak höger. För kränkningen får han också betala ett skadestånd på 5000 kronor..

YA - 23 timmar sedan

Mat från Österlen på plats i Berlin

Även i år finns mat på Österlen på plats i Berlin där mässan Grüne Woche pågår till och med nästa helg. .

YA - 23 timmar sedan

Svårt att förbättra lektionssalars inomhusklimat

Kastanjeskolans klass 8E ville få bättre ventilation på skolan och skickade därför in ett medborgarinitiativ. Nu har man fått svar från kommunen..

YA - 23 timmar sedan

Vill att kommunen får bukt med råkkolonier i Stadsparken

Råkorna har blivit ett allt större problem och fördubblats på fem år. ”Hade jag visst att dessa fåglar fanns här, och vilka problem de ställer till så hade vi nog inte flyttat in” skriver en fastighetsägare på Byagården till kommunen..

YA - I förrgår: 19:45

Mångfald bland duvorna

Brokiga, fluffiga, biffiga, slanka, blanka, metallicglänsande eller biffiga. Det finns ingen gräns på variationsrikedomen bland de vackra fåglarna på Svensk duvavelsförenings nationalutställning, som i helgen hålls i Tomelilla..

YA - 19 jan 19 kl. 08:47

Daniel Berlin prisas för sitt värdskap

Daniel Berlin och hans stjärnkrog i Skåne Tranås prisades på den skånska matgalan i Malmö på fredagen..

YA - 18 jan 19 kl. 22:00

Gruvplanerna: Bergsstaten ville inte prata om risker vid möte med politiker

Flera politiker var med på ett möte mellan länsstyrelsen, Bergmästaren, SGU, och kommuner och miljöförbund som hölls under torsdagen. ”Väldigt saklig information. Men väldigt lite om riskerna med gruvbrytning”, är en kommentarer från Magnus Nilsson, (C) ordförande i miljöförbundet.

YA - 18 jan 19 kl. 15:37

Bröt upp bensinlucka på bil

Ännu en bensinstöld har polisanmälts i Tomelilla. Den här gången inträffade stölden på Stafettgatan..

YA - 18 jan 19 kl. 15:23

Klockstöld på nyårsfest

Efter nyårsfesten försvann ett armbandsur, och eftersom värdet överstiger 5000 kronor handlar det om en grov stöld..

YA - 18 jan 19 kl. 14:00

Kille 20-årsåldern körde bil med återkallat körkort

En yngling född 1998 stoppades i en poliskontroll. Nu misstänks han för grov olovlig körning och då bilen han körde var avställd fick han även böter på plats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.