Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 16 December, 23:27

Liknande nyheter

Taggar: Att uppdateraen , 1700-talshit

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Man skjuten i Malmö

En yngre man har hittats skadad efter larm om en misstänkt skottlossning på Erikfältsgatan i Malmö. Skadeläget är ännu okänt, och mannen förs till akuten, skriver polisen på sin hemsida. Polisen är kvar på platsen, som är avspärrad, för att samla in vittnesuppgifter.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Danskar knivhöggs i Gabon

Två danska medborgare har skadats i en knivattack i Gabons huvudstad Libreville. Båda männen har förts till sjukhus. Tillståndet för en av dem är allvarligt, enligt en regeringstalesman.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

”Hit kommer man som man är”

Julfirandet i Centrumkyrkan i Bromölla har blivit en årlig tradition för människor som längtar efter gemenskap. – Hit kommer man som man är, säger arrangören Satu Anttila. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Hollywood ska ta itu med sextrakasserier

Anklagelser om sexuella trakasserier och övergrepp har skakat om Hollywood den senaste tiden. Nu tillsätter stora aktörer och institutioner inom underhållningsbranschen en kommission som avser att bekämpa sexuella trakasserier och ojämlikhet i branschen, under ledning av juridikprofessorn Anita Hill.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Hesslekören hedrar Leif Henningsson

På sjuttonde året i rad bjuder Hesslekören med orkester på en julkonsert i röda salongen i Hässleholm. Det är även första året utan körens ordförande Leif Henningsson..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Trafikbråk slutade i slagsmål

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

M-ledare vill ha nytt nationellt säkerhetsråd

Terrorhot, försämrat säkerhetsläge i Sveriges närområde, otillbörlig påverkan på demokratiska processer och utmaningar inom cybersäkerheten och av organiserad brottslighet.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Glimma i storform – mosade Glimma

5–4 i premiären mot Halmstad Ravens – 14–0 mot Diö på hemmais. Glimma har fått en glimrande start på fortsättningsserien..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Brott: Tre gripna – stal bil vid provkörning

Tre män har under lördagseftermiddagen gripits i Vitaby efter en bilstöld i Hammenhög tidigare under lördagen..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Specialistsjuksköterskor kräver mer i lön

Nu har 372 erfarna specialistsjuksköterskor vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg tröttnat på skevheter i lönesättning och i ett brev till regionpolitiker och socialminister Annika Strandhäll (S) kräver de 15 000 kronor mer i månaden, skriver tidningen Vårdfokus.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.