Regeringen > Nyheter

Saturday, 17 February, 20:38

Regeringen - 02 jul 14 kl. 10:01

Sverigebygget: Fler jobb, mer tillväxt, höghastighetståg och 100 000 nya bostäderRegeringen presenterar i dag Sverigebygget: historiska och långsiktiga investeringar i jobb, bostäder, kollektivtrafik, järnvägar och vägar. Sverigebygget knyter ihop vårt land och stärker förutsättningarna för jobb och tillväxt i hela landet. Satsningarna möjliggör för att bygga minst 100 000 nya bostäder.

Statsrådsberedningen, Utbildningsdepartementet, Näringsdepartementet, Socialdepartementet, 2 juli 2014.
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Sverigebygget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigebygget, Fler, jobb, mer, tillväxt, höghastighetstågoch , 100, 000, nya bostäder
SmålandsPosten - 19 aug 14 kl. 06:54

Växjö?? en del i Sverigebygget

I början av juli månad i år presenterade regeringen ett uttalande som hade rubriken: Sverigebygget, fler jobb mer tillväxt, höghastighetståg och 100?000 nya bostäder. Detta förslag är oerhört intressant för Växjös del, då man verkar ha tonat ner tanken på nya extrema höghastighetsbanor och i?

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:42

Mer Småland i Europa ger fler jobb i Småland

Småland har snålheten, enkelheten och rörligheten. Europa behöver fler jobb. För att jobben ska bli fler behövs ordning och reda i ekonomin, fler företag, mer handel och fler som arbetar.

SmålandsPosten - 14 apr 14 kl. 09:06

Mer kunskap med fler jobb och ordning i ekonomin

Ansvar för ekonomin är själva ryggraden i Nya Moderaternas löfte till Växjö. Ansvar har blivit och ska fortsätta vara synonymt med Alliansen. Sedan 2006 har vi tillsammans tagit ansvar för Växjö och resultaten av det passerar ingen obemärkt förbi.

SmålandsPosten - 22 apr 14 kl. 08:07

Vi satsar på ökad kunskap och fler jobb

Alliansens nya reformer syftar till att öka kunskapen och stärka arbetskraften för långsiktig sysselsättning. Stora resurser läggs på att förbättra resultaten i skolan. Vi tror på att börja tidigt och satsar bland annat på förskolelyftet och lågstadielyftet, skriver Katarina Brännström, riksdagsledamot (M).

Alliansfritt Sverige - 04 jun 12 kl. 19:35

MUF:s 10 bästa förslag för fler jobb

JOBB. MUF har släppt årets kanske märkligaste politiska dokument: 100 idéer för fler jobb. Rapporten ingår i den besynnerliga kampanjen Vi jobbar på det - och aldrig har en politisk kampanj haft ett mer passande namn.

BT - 29 nov 12 kl. 14:11

Efterfrågan skapar fler jobb i Sverige

Nu duggar varslen tätt. I Sverige och i Sjuhärad. Det oroar.

News55 - 02 feb 16 kl. 16:19

Fler jobb går till de som är 60 +

Enligt Trygghetsrådet är det inte längre kört att få ett nytt jobb efter att man fyllt 50. Långt ifrån, skriver Senioren som pekar på att den positiva trenden syntes redan 2014. Andelen 50-59 åringar som fick nytt jobb under 2015 efter att ha blivit uppsagda var 10 procent högre än under 2014.

SmålandsPosten - 09 aug 14 kl. 09:24

Fem förslag för fler jobb i småföretag

Det är i de små företagen många av de nya jobben skapas. Små företag arbetar ofta både effektivt och kreativt. Därför vill vi i Miljöpartiet göra det enklare att starta och driva små företag, skriver Cheryl Jones Fur, Lars Edqvist, Tobias Adersjö, miljöpartister och småföretagare.

SmålandsPosten - 02 dec 14 kl. 07:03

Matchning ger möjlighet till fler jobb i Kronoberg

Vi ser ?dag ett antal styrkeområden att bygga vidare på i Kronobergs län. Det handlar om industrin, IT-sektorn och vård och omsorg, skriver Olof Björkmarker (S), tillträdande ordförande, regionala utvecklingsnämnden, Region Kronoberg.

BT - 08 maj 12 kl. 13:25

Jobbskatteavdraget ger fler jobb

Jobbskatteavdragets effekter i form av fler jobb och minskat utanförskap sätter nu ett allt tydligare avtryck i vardagen. Sambandet styrks i den utvärdering av jobbskatteavdragets effekter som finansdepartementet presenterade i samband med den ekonomiska vårpropositionen. Frågan är varför Socialdemokraterna motsätter sig skattesänkningar för vanligt folk som ger jobb och minskar utanförskapet?

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - I förrgår: 16:52

Om vägar framåt efter #metoo-uppropet i kultursverige

Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke ledde Kulturdepartementets seminarium ”Ut ur skuggorna in i strålkastarljuset” på Folk och Kultur, ett nytt kulturpolitiskt konvent om konst och kultur i hela Sverige. Syfte: att lyfta fram det fortsatta arbetet efter #metoo-uppropet. Och visa nya vägar framåt..

Regeringen - Igår: 16:36

Budget och hållbarhet i fokus på Ekofinrådet

När det Ekofinrådet samlar EU-ländernas ekonomi- och finansministrar 20 februari står två övergripande budgetfrågor på dagordningen. De kommer också att diskutera en rapport om ökat fokus på långsiktig hållbarhet i investeringar..

Regeringen - Igår: 16:22

Regeringen lanserar handlingsplan mot prostitution och människohandel

För att effektivare förebygga och bekämpa prostitution och människohandel har regeringen fattat beslut om en ny handlingsplan som ska bidra till att stärka den statliga samordningen på området och bidra till ett bättre skydd för personer som drabbas..

Regeringen - Igår: 15:18

Sweden's migration and asylum policy

Detta faktablad beskriver regeringens aktuella arbete inom svensk migrations- och asylpolitik. På engelska..

Regeringen - Igår: 15:12

Geokalkyl – ett verktyg för effektivare plan- och byggprocess

På uppdrag av regeringen har Sveriges geotekniska institut, SGI, utvecklat Geokalkyl, ett verktyg som gör det möjligt att i förväg kunna bedöma kostnaden för olika typer av markarbeten. Systemet kan på så sätt bidra till att minska kostnaderna vid byggande av bostäder och infrastruktur..

Regeringen - Igår: 15:17

Svensk migrations- och asylpolitik

Detta faktablad beskriver regeringens aktuella arbete inom svensk migrations- och asylpolitik..

Regeringen - Igår: 14:00

Pressträff med statsministern och gymnasie- och kunskapslyftsministern

Statsminister Stefan Löfven och gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström håller en pressträff på måndag klockan 15.10 i Stockholm..

Regeringen - Igår: 13:31

Riksrevisionens rapport om regionala skillnader i effekter av Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsutbildning

Regeringen anser att Riksrevisionens granskning är ett viktigt bidrag till Arbetsförmedlingens fortsatta arbete med att tillhandahålla arbetsmarknadsutbildning på ett träffsäkert och effektivt sätt..

Regeringen - Igår: 13:31

Uppdrag till Polismyndigheten, Tullverket och Kustbevakningen att förstärka bekämpningen av internationella brottsnätverk som begår tillgreppsbrott i Sverige

Sverige behöver bli ett mindre attraktivt mål för internationella brottsnätverk så att mängden organiserade tillgreppsbrott som begås i landet reduceras..

Regeringen - Igår: 13:33

Offentlighetsprincipen ska gälla i fristående skolor

I lagrådsremissen föreslås ändringar i offentlighets- och sekretesslagen (OSL). Rätten att ta del av allmänna handlingar hos myndigheter ska också gälla hos enskilda som godkänts som huvudmän för fristående skolor. Huvudmännen ska jämställas med myndigheter vid tillämpningen av OSL, vilket innebär att anställda och uppdragstagare i verksamheten ska omfattas av meddelarskydd enligt OSL i stället för lagen om meddelarskydd i vissa enskilda verksamheter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.