Regeringen > Nyheter

Sunday, 27 May, 05:02

Regeringen - 02 jul 14 kl. 10:01

Sverigebygget: Fler jobb, mer tillväxt, höghastighetståg och 100 000 nya bostäderRegeringen presenterar i dag Sverigebygget: historiska och långsiktiga investeringar i jobb, bostäder, kollektivtrafik, järnvägar och vägar. Sverigebygget knyter ihop vårt land och stärker förutsättningarna för jobb och tillväxt i hela landet. Satsningarna möjliggör för att bygga minst 100 000 nya bostäder.

Statsrådsberedningen, Utbildningsdepartementet, Näringsdepartementet, Socialdepartementet, 2 juli 2014.
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Sverigebygget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigebygget, Fler, jobb, mer, tillväxt, höghastighetstågoch , 100, 000, nya bostäder
SmålandsPosten - 19 aug 14 kl. 06:54

Växjö?? en del i Sverigebygget

I början av juli månad i år presenterade regeringen ett uttalande som hade rubriken: Sverigebygget, fler jobb mer tillväxt, höghastighetståg och 100?000 nya bostäder. Detta förslag är oerhört intressant för Växjös del, då man verkar ha tonat ner tanken på nya extrema höghastighetsbanor och i?

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:42

Mer Småland i Europa ger fler jobb i Småland

Småland har snålheten, enkelheten och rörligheten. Europa behöver fler jobb. För att jobben ska bli fler behövs ordning och reda i ekonomin, fler företag, mer handel och fler som arbetar.

SmålandsPosten - 14 apr 14 kl. 09:06

Mer kunskap med fler jobb och ordning i ekonomin

Ansvar för ekonomin är själva ryggraden i Nya Moderaternas löfte till Växjö. Ansvar har blivit och ska fortsätta vara synonymt med Alliansen. Sedan 2006 har vi tillsammans tagit ansvar för Växjö och resultaten av det passerar ingen obemärkt förbi.

SmålandsPosten - 22 apr 14 kl. 08:07

Vi satsar på ökad kunskap och fler jobb

Alliansens nya reformer syftar till att öka kunskapen och stärka arbetskraften för långsiktig sysselsättning. Stora resurser läggs på att förbättra resultaten i skolan. Vi tror på att börja tidigt och satsar bland annat på förskolelyftet och lågstadielyftet, skriver Katarina Brännström, riksdagsledamot (M).

Alliansfritt Sverige - 04 jun 12 kl. 19:35

MUF:s 10 bästa förslag för fler jobb

JOBB. MUF har släppt årets kanske märkligaste politiska dokument: 100 idéer för fler jobb. Rapporten ingår i den besynnerliga kampanjen Vi jobbar på det - och aldrig har en politisk kampanj haft ett mer passande namn.

BT - 29 nov 12 kl. 14:11

Efterfrågan skapar fler jobb i Sverige

Nu duggar varslen tätt. I Sverige och i Sjuhärad. Det oroar.

News55 - 02 feb 16 kl. 16:19

Fler jobb går till de som är 60 +

Enligt Trygghetsrådet är det inte längre kört att få ett nytt jobb efter att man fyllt 50. Långt ifrån, skriver Senioren som pekar på att den positiva trenden syntes redan 2014. Andelen 50-59 åringar som fick nytt jobb under 2015 efter att ha blivit uppsagda var 10 procent högre än under 2014.

SmålandsPosten - 09 aug 14 kl. 09:24

Fem förslag för fler jobb i småföretag

Det är i de små företagen många av de nya jobben skapas. Små företag arbetar ofta både effektivt och kreativt. Därför vill vi i Miljöpartiet göra det enklare att starta och driva små företag, skriver Cheryl Jones Fur, Lars Edqvist, Tobias Adersjö, miljöpartister och småföretagare.

SmålandsPosten - 02 dec 14 kl. 07:03

Matchning ger möjlighet till fler jobb i Kronoberg

Vi ser ?dag ett antal styrkeområden att bygga vidare på i Kronobergs län. Det handlar om industrin, IT-sektorn och vård och omsorg, skriver Olof Björkmarker (S), tillträdande ordförande, regionala utvecklingsnämnden, Region Kronoberg.

BT - 08 maj 12 kl. 13:25

Jobbskatteavdraget ger fler jobb

Jobbskatteavdragets effekter i form av fler jobb och minskat utanförskap sätter nu ett allt tydligare avtryck i vardagen. Sambandet styrks i den utvärdering av jobbskatteavdragets effekter som finansdepartementet presenterade i samband med den ekonomiska vårpropositionen. Frågan är varför Socialdemokraterna motsätter sig skattesänkningar för vanligt folk som ger jobb och minskar utanförskapet?

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 17 timmar sedan

Sveriges gåva till Estland, Lettland och Litauens 100-årsjubileum: jubileumsfonder för ökat utbyte mellan våra länder

Utrikesminister Margot Wallström presenterade idag Sveriges gåva i form av tre jubileumsfonder som regeringen har för avsikt att inrätta till Estland, Lettland och Litauen, med anledning av ländernas hundraårsjubileer 2018. Gåvan tillkännagavs på Skansen i samband med ett fyrpartsmöte mellan Sveriges och de baltiska ländernas utrikesministrar..

Regeringen - 19 timmar sedan

Fler skadliga nätdroger narkotikaklassas

Elva nya psykoaktiva substanser ska nu klassificeras som narkotika eller hälsofarliga varor. Det innebär att det blir olagligt att hantera substanserna..

Regeringen - Igår: 17:15

Statsrådet Lena Hallengren talar på konferens om mäns våld mot kvinnor

Tisdag den 29 maj talar Lena Hallengren på Nationellt centrum för kvinnofridskonferens (NCK), om mäns våld mot kvinnor. Media inbjudes att närvara..

Regeringen - Igår: 16:42

Bred dagordning på EU:s konkurrenskraftsråd 28 maj

En bredd av frågor ligger på bordet när EU:s ministerråd för konkurrenskraft träffas i Bryssel 28 maj. Bland annat ömsesidigt erkännande av varor, reglering av onlineplattformar och upphovsrätt kommer att behandlas. Frågorna har bäring på utveckling av den inre marknaden och digitalisering..

Regeringen - Igår: 16:10

Peter Hultqvist besöker Flygvapenövning 2018

Den 25 maj besökte försvarsminister Peter Hultqvist Flygvapenövning 2018, FVÖ 18. Flygvapenövningen syftar till att öka flygstridskrafternas förmåga till att försvara Sverige..

Regeringen - Igår: 15:11

Remiss av promemorian Tillsyn över och ingripanden mot advokatverksamhet vid tillämpning av penningtvättsregelverket

Här kan du ta del av till vilka instanser som Finansdepartementet har remitterat promemorian Tillsyn över och ingripanden mot advokatverksamhet vid tillämpning av penningtvättsregelverket..

Regeringen - Igår: 15:01

Nytt AVS-avtal och nödåtgärder för Afrika på ministerrådsmöte

När EU-ministrarna för utvecklingsfrågor träffades i Bryssel 22 maj diskuterade de bland annat EU:s kommande avtalsförhandlingar med de 79 AVS-länderna i Afrika, Västindien och Karibien. De behandlade också EU:s förvaltningsfond för nödåtgärder i Afrika..

Regeringen - Igår: 14:08

Ann Linde främjar varuhandeln och diskuterar plattformar på ministerrådsmöte i Bryssel

EU- och handelsminister Ann Linde deltar när EU:s konkurrenskraftsministrar (Konkurrenskraftsrådet) träffas i Bryssel måndagen den 28 maj. Två frågor står i fokus: den fria rörligheten för varor, och rättvisa villkor mellan online-plattformar och deras företagsanvändare..

Regeringen - Igår: 13:42

Nationell strategi för omsorg om personer med demenssjukdom

Regeringen har beslutat om en nationell strategi för omsorg om personer med demenssjukdom. Befolkningen i Sverige lever allt längre. Medellivslängden har i stort sett ökat utan avbrott de senaste 250 åren och dag är den drygt 84 år för kvinnor och nästan 81 år för män..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.