Regeringen > Nyheter

Friday, 17 November, 18:32

Regeringen - 02 jul 14 kl. 10:01

Sverigebygget: Fler jobb, mer tillväxt, höghastighetståg och 100 000 nya bostäderRegeringen presenterar i dag Sverigebygget: historiska och långsiktiga investeringar i jobb, bostäder, kollektivtrafik, järnvägar och vägar. Sverigebygget knyter ihop vårt land och stärker förutsättningarna för jobb och tillväxt i hela landet. Satsningarna möjliggör för att bygga minst 100 000 nya bostäder.

Statsrådsberedningen, Utbildningsdepartementet, Näringsdepartementet, Socialdepartementet, 2 juli 2014.
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Sverigebygget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigebygget, Fler, jobb, mer, tillväxt, höghastighetstågoch , 100, 000, nya bostäder
SmålandsPosten - 19 aug 14 kl. 06:54

Växjö?? en del i Sverigebygget

I början av juli månad i år presenterade regeringen ett uttalande som hade rubriken: Sverigebygget, fler jobb mer tillväxt, höghastighetståg och 100?000 nya bostäder. Detta förslag är oerhört intressant för Växjös del, då man verkar ha tonat ner tanken på nya extrema höghastighetsbanor och i?

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:42

Mer Småland i Europa ger fler jobb i Småland

Småland har snålheten, enkelheten och rörligheten. Europa behöver fler jobb. För att jobben ska bli fler behövs ordning och reda i ekonomin, fler företag, mer handel och fler som arbetar.

SmålandsPosten - 14 apr 14 kl. 09:06

Mer kunskap med fler jobb och ordning i ekonomin

Ansvar för ekonomin är själva ryggraden i Nya Moderaternas löfte till Växjö. Ansvar har blivit och ska fortsätta vara synonymt med Alliansen. Sedan 2006 har vi tillsammans tagit ansvar för Växjö och resultaten av det passerar ingen obemärkt förbi.

SmålandsPosten - 22 apr 14 kl. 08:07

Vi satsar på ökad kunskap och fler jobb

Alliansens nya reformer syftar till att öka kunskapen och stärka arbetskraften för långsiktig sysselsättning. Stora resurser läggs på att förbättra resultaten i skolan. Vi tror på att börja tidigt och satsar bland annat på förskolelyftet och lågstadielyftet, skriver Katarina Brännström, riksdagsledamot (M).

Alliansfritt Sverige - 04 jun 12 kl. 19:35

MUF:s 10 bästa förslag för fler jobb

JOBB. MUF har släppt årets kanske märkligaste politiska dokument: 100 idéer för fler jobb. Rapporten ingår i den besynnerliga kampanjen Vi jobbar på det - och aldrig har en politisk kampanj haft ett mer passande namn.

BT - 29 nov 12 kl. 14:11

Efterfrågan skapar fler jobb i Sverige

Nu duggar varslen tätt. I Sverige och i Sjuhärad. Det oroar.

News55 - 02 feb 16 kl. 16:19

Fler jobb går till de som är 60 +

Enligt Trygghetsrådet är det inte längre kört att få ett nytt jobb efter att man fyllt 50. Långt ifrån, skriver Senioren som pekar på att den positiva trenden syntes redan 2014. Andelen 50-59 åringar som fick nytt jobb under 2015 efter att ha blivit uppsagda var 10 procent högre än under 2014.

SmålandsPosten - 09 aug 14 kl. 09:24

Fem förslag för fler jobb i småföretag

Det är i de små företagen många av de nya jobben skapas. Små företag arbetar ofta både effektivt och kreativt. Därför vill vi i Miljöpartiet göra det enklare att starta och driva små företag, skriver Cheryl Jones Fur, Lars Edqvist, Tobias Adersjö, miljöpartister och småföretagare.

SmålandsPosten - 02 dec 14 kl. 07:03

Matchning ger möjlighet till fler jobb i Kronoberg

Vi ser ?dag ett antal styrkeområden att bygga vidare på i Kronobergs län. Det handlar om industrin, IT-sektorn och vård och omsorg, skriver Olof Björkmarker (S), tillträdande ordförande, regionala utvecklingsnämnden, Region Kronoberg.

BT - 08 maj 12 kl. 13:25

Jobbskatteavdraget ger fler jobb

Jobbskatteavdragets effekter i form av fler jobb och minskat utanförskap sätter nu ett allt tydligare avtryck i vardagen. Sambandet styrks i den utvärdering av jobbskatteavdragets effekter som finansdepartementet presenterade i samband med den ekonomiska vårpropositionen. Frågan är varför Socialdemokraterna motsätter sig skattesänkningar för vanligt folk som ger jobb och minskar utanförskapet?

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - just nu

Svenskt-franskt samarbete för ett mer innovativt och grönt EU

Statsminister Stefan Löfven och Frankrikes president Emmanuel Macron har undertecknat ett strategiskt partnerskap för innovation, digital omvandling och gröna lösningar. Partnerskapet ska bidra till att möta samhälleliga utmaningar, skapa nya jobb och bevara den sociala sammanhållningen..

Regeringen - 2 timmar sedan

En gemensam bild av bostadsbyggnadsbehovet

Här kan du ta del av de instanser som Näringsdepartementet remitterat SOU 2017:73 En gemensam bild av bostadsbyggnadsbehovet..

Regeringen - 2 timmar sedan

Tal av Ambassadör för barn och väpnad konflikt Gufran Al-Nadaf vid "Children in the Peace Process"

Bogotá, Colombia, den 17 november 2017. Det talade ordet gäller..

Regeringen - 4 timmar sedan

Avslutningsanförande Göteborg

Statsminister Stefan Löfvens avslutningsanförande vid toppmötet för rättvisa jobb och tillväxt, Göteborg den 17 november 2017. Det talade ordet gäller..

Regeringen - 5 timmar sedan

Remiss av SOU 2017:77 En generell rätt till kommunal avtalssamverkan

Här kan du ta del av till vilka instanser regeringen har remitterat SOU 2017:77 En generell rätt till kommunal avtalssamverkan ..

Regeringen - 7 timmar sedan

Utbildningsminister Gustav Fridolin besöker Sandeklevsskolan i Göteborg

Skolans utmaningar och utvecklingsarbete står i centrum då Gustav Fridolin besöker Sandeklevsskolan måndag 20 november. Besöket i Göteborg inleder en resa runt om i landet för att tala om och lyfta exempel på arbetet för en mer jämlik skola..

Regeringen - 7 timmar sedan

Brexit och beslut om EMA-flytt

Allmänna rådet möts 20 november för att förbereda slutsatserna till Europeiska rådet i december. Brexitförhandlingarna kommer att vara ett ämne för EU27 och i marginalen av mötet ska ministrarna besluta var de europeiska myndigheterna EMA och EBA ska ligga efter att Storbritannien lämnat EU..

Regeringen - 7 timmar sedan

Remiss Ändrad retroaktivitet avseende efterlevandestöd

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat PM Ändrad retroaktivitet avseende efterlevandestöd..

Regeringen - 7 timmar sedan

Segregationens mekanismer ska kartläggas

För att minska segregationen krävs samlad kunskap om dess orsaker och processer. Därför ger regeringen nu Vetenskapsrådet i uppdrag att kartlägga forskningen om segregationens mekanismer..

Regeringen - 7 timmar sedan

Följdändringar till ändrade mediegrundlagar

Promemorian innehåller förslag till följdändringar i författningar där hänvisningar görs till bestämmelser i tryckfrihetsförordningen, förkortad TF, och yttrandefrihetsgrundlagen, förkortad YGL..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.