Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 23 February, 20:31

Kristianstadsbladet - 18 jun 14 kl. 08:08

Dåligt förtroende för chefredaktörenSom kommentar till grävdagen säger chefredaktören till läsarna att Norra Skåne ska fortsätta granska makten och att tidningen inte är gjord för 50 politiker eller 50 journalister, utan att tidningen är gjord för dess läsare, allt annat borde vara en självklarhet anser jag som än är läsare..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Norra Skåne, För

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dåligt, förtroendeför , chefredaktören
Politologerna - 24 jan 19 kl. 08:00

Attityder till infrastruktur och politiskt förtroende i Göteborg

Det här blogginlägget bygger på kapitlet ”Västlänken – en fråga om förtroende” av Dennis Andersson, Henrik Oscarsson och Maria Solevid i boken Hemma Väst av Anders Carlander och Björn Rönnerstrand (red) från 2018. Inlägget lyfter fram några av resultaten från kapitlet med fokus på attityder till infrastrukturfrågor (särskilt Västlänken) och förtroende för politiker i Göteborg. Resultaten bygger på svar från den västsvenska SOM-undersökningen respektive SOM-undersökningen i Göteborg.

SmålandsPosten - 11 okt 13 kl. 06:39

Ett självförtroende att avundas

Det finns en sak alla lag trånar efter. En sak som tar lång tid att arbeta sig till och som i ett enda ögonblick kan raseras.
Självförtroende.

YLE - 20 apr 15 kl. 21:06

Vem har Sipiläs förtroende?

Varken journalisten Torbjörn Kevin eller statsvetaren Ann-Cathrine Jungar tror att det blir lätt för Juha Sipilä att få ihop en ny regering. Sipilä har tidigare uttalat sig om vikten av förtroende, men vem litar Sipilä egentligen på? Kevin kan inte ännu dra några slutsatser om vilka som har Sipiläs förtroende.

Kristianstadsbladet - 14 maj 13 kl. 11:47

Konstnären Eva Bonnier lyfts fram

Myten om Eva Bonniers tragiska levnad är seglivad. Men i en ny bok och en stor utställning på Waldemarsudde lyfts hon fram som konstnär i sin egen rätt.
Dåligt självförtroende, olycklig kärlek, psykisk ohälsa och ett liv som avslutades i förtid.

Trelleborgs Allehanda - 14 maj 13 kl. 11:47

Konstnären Eva Bonnier lyfts fram

Myten om Eva Bonniers tragiska levnad är seglivad. Men i en ny bok och en stor utställning på Waldemarsudde lyfts hon fram som konstnär i sin egen rätt.
Dåligt självförtroende, olycklig kärlek, psykisk ohälsa och ett liv som avslutades i förtid.

YLE - 29 dec 16 kl. 06:00

Rörrenovering orsakade fuktskada – entreprenören skyllde på invånare

En av tio rörrenoveringar går åt skogen. För Patrick Ihalainen blev det en dyr och stressig upplevelse. Han var införstådd med att rörrenoveringen i lägenheten, i Berghäll i Helsingfors, skulle bli dyr.

Nyheter 24 - 04 feb 14 kl. 08:22

MP-politiker åtalas – stoppades med över två promille alkohol i blodet"Dåligt omdöme"

ÖLAND. I fredags åtalades en politiker i en öländsk kommun för grovt rattfylleri. Miljöpartisten greps av polis efter att hon kört berusad.

Cornucopia - 30 jun 14 kl. 08:43

Löfvén (s): Barn under 4 år mår dåligt av dagis

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfvén tog äntligen bladet från munnen och medger vad vetenskapen säger - barn under fyra års ålder mår dåligt på dagis. För att råda bot på detta problem lägger man ett reformförslag, som ska införas 2016, som innebär att färre barn ska få dagisplatser före fyra års ålder.

Reformen är specifikt att barngrupper över 15 barn ska vara förbjudna upp till fyra års ålder.

Trelleborgs Allehanda - 09 apr 17 kl. 21:00

"Dåligt att spela 2–2"

Dino Islamovic fick chansen i startelvan mot Falkenberg och tackade för förtroende genom ett mål och en assist när TFF nådde 2–2 (1–2) i hemmapremiären, men den nye anfallaren var inte nöjd. – Det är dåligt att spela 2–2, sa han..

Sydsvenskan - 24 dec 12 kl. 06:30

Tintin hamnar i dåligt sällskap

Den 17 oktober 1940 kom den belgiska tidningen Le Soir ut med en speciell barnbilaga. Tvärs över första sidan vandrade en ung man klädd i golfbyxor och med en tofs på huvudet. Bakom honom gick en hund.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Man efterlyst för dubbelmord i Bro

En man har anhållits i sin frånvaro och jagas nu av polisen, misstänkt för dubbelmordet på två unga män i Bro, cirka fyra mil nordväst om Stockholm. Männen, som var i 20-årsåldern, hittades ihjälskjutna utanför en förskola natten till torsdagen.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Luleå tog sjätte raka - hänger på Färjestad

Luleå vann toppmötet mot Frölunda med 3-1 efter en jämn tillställning. Segern var norrbottningarnas sjätte raka och Luleå har nu lika många poäng som ettan Färjestad. I Luleå ställdes två formstarka lag mot varandra: Luleå kom från fem raka segrar, Frölunda hade fyra.

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Kashmir: Över 100 separatister gripna

Indiska myndigheter har gripit över 100 separatister i ett antal polisräder i Kashmir. Landet förstärker sin militära närvaro i regionen, vid sidan av ett allt hätskare ordkrig med Pakistan.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Sammankomst: Man polisanmälde att han blev filmad

En man i 30-årsåldern har polisanmält att han blev filmad av flera personer utanför Galleria Boulevard på lördagen. Brottsrubriceringen är ofredande..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Kimdrinkar och Trumpfrisyrer inför toppmötet

Sugen på en Kim Jong Ale eller Rock It, Man? Eller kanske en mer orangeblond hårman? Det är fullt möjligt i det toppmötesrusiga Hanoi i Vietnam där USA:s president och Nordkoreas diktator möts på onsdag.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kraftig brand i länga med gasflaskor

Det brinner i en länga med gasflaskor intill en villa utanför Kristianstad. Räddningstjänsten är på plats och försöker begränsa branden..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tredje raka förlusten för Daniel Teymur

Det var en pressad Daniel Teymur som klev in i oktagonen på den första UFC-galan någonsin på tjeckisk mark i Prag.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Avestakvinnan troligen hittad död

Polisen bekräftar att en kropp som kan vara den försvunna, troligen mördade, Avestakvinnan har hittats utanför Gävle. - I nuläget är vår bedömning att det är henne vi har hittat. Men hon är ännu inte identifierad, säger Olof Norgren, spaningsledare.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Skåne: Vittnesmobil avslöjade barnporr med höna

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Peter Frampton lider av ovanlig sjukdom

Den brittiske sångaren och gitarristen Peter Frampton, 68, har avslöjat att han lider av den ovanliga muskelsjukdomen inklusionskroppsmyosit, som gör att musklerna långsamt bryts ner. Artistens kommande USA-turné kommer därför att bli hans sista.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.