DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 02:33

DI - 11 jun 14 kl. 08:23

Systemair lyfterVentilationsföretaget Systemair redovisar ett resultat efter skatt på 267 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2013 (24). Resultatet per aktie uppgick till 5,14 kronor (0,46)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Systemair

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Systemair, lyfter
DI - 27 nov 14 kl. 08:08

Systemair lyfter resultatet

Ventilationsföretaget Systemair redovisar ett resultat efter skatt på 117 miljoner kronor för det andra kvartalet 2014 (93). Resultatet per aktie uppgick till 2:24 kronor (1:78)..

Affärsvärlden - 09 jun 16 kl. 08:15

Systemair lyfter utdelningen något

Ventilationsbolaget Systemair redovisar ett resultat före skatt på 52 miljoner kronor (51) för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret..

DI - 04 jun 14 kl. 10:03

Stockholmsbörsen: Systemair lyfter

Stockholmsbörsen öppnade nedåt på onsdagen men hämtade sig raskt och handlades i stort sett oförändrat. De stora Europabörserna var övervägande nedåt och Euro Stoxx 50 backade 0,1 procent..

Affärsvärlden - 11 jun 19 kl. 10:02

Systemair lyfter efter rapport

Stockholmsbörsen inledde tisdagens handel med en uppgång. I topp, både i Sverige och internationellt, låg råvarubolagen sedan Kina flaggat för nya stimulansåtgärder. H&M var bland de svagaste av storbolagen efter en svår inledning på året för den brittiska klädförsäljaren Ted Baker..

DI - 28 nov 13 kl. 08:05

Vinsten lyfter för Systemair

Ventilationsföretaget Systemair redovisar ett resultat efter skatt på 93 miljoner kronor för det andra kvartalet 2013 (89). Resultatet per aktie uppgick till 1:78 kronor (1:71)..

PrivataAffärer - 05 dec 18 kl. 13:09

Systemair: Bra drag i PA:s nya köpråd

Läs även: Bättre på alla punkter för Systemair Systemair är ett relativt okänt mid cap-företag med knappt 5 miljarder i börsvärde. Men bolaget har funnits sedan 1974 och med fläktar som bas har bolaget vuxit med en produktflora som täcker det mesta inom ventilation som till exempel luftkonditionering och värmeprodukter. Bolaget är globalt med verksamhet i inte mindre än 50 länder och med 5 500

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Systemair ökar i turkiskt bolag

Ventilationsföretaget Systemair ökar sitt ägande i turkiska HSK. Systemair köpte i somras 70 procent av aktierna i bolaget. Nu förvärvar man ytterligare 20 procent, skriver Systemair i ett pressmeddelande.

Trelleborgs Allehanda - 27 dec 12 kl. 13:21

Systemair ökar i turkiskt bolag


Ventilationsföretaget Systemair ökar sitt ägande i turkiska HSK. Systemair köpte i somras 70 procent av aktierna i bolaget. Nu förvärvar man ytterligare 20 procent, skriver Systemair i ett pressmeddelande.

Opinionen.se - 03 mar 14 kl. 10:55

Systemair dumpar Lindab-aktier


Storägaren Systemair har dumpat hela sitt innehav på drygt 9 miljoner aktier i plåtföretaget Lindab. Det motsvarar 11,2 procent av antalet aktier i Lindab, skriver Systemair i ett pressmeddelande. Köpare är en grupp institutionella placerare.

Kristianstadsbladet - 03 mar 14 kl. 10:53

Systemair dumpar Lindab-aktier


Storägaren Systemair har dumpat hela sitt innehav på drygt 9 miljoner aktier i plåtföretaget Lindab. Det motsvarar 11,2 procent av antalet aktier i Lindab, skriver Systemair i ett pressmeddelande.Köpare är en grupp institutionella placerare.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Ford stäms på miljarder för förfalskade bränsletester

Den amerikanska fordonskoncernen Ford har blivit stämd på 1,2 miljarder dollar, motsvarande 11,3 miljarder kronor..

DI - 4 timmar sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 4 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 5 timmar sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 5 timmar sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 5 timmar sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 6 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 7 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 7 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 7 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.