Sydsvenskan > Nyheter

Monday, 20 November, 16:11

Liknande nyheter

Taggar: Systrarfrån , Limhamnblev årets , naturfotografer
YLE - 10 aug 15 kl. 11:39

Finlandssvenska naturfotografer i Kimito

Fjorton naturfotografer ställer som bäst ut sina bilder på Villa Lande i Kimito. På utställningen BioFoto Finland ställer 14 medlemmar från BioFoto Finland ut naturfotografier. Motiven består av landskap, fåglar, däggdjur, växter och insekter.

Dalarnas tidningar - 08 jun 17 kl. 09:07

Björkbergs byalag ställer ut foton: Naturfotografer från Tyskland inspireras av Orsa finnmark

Fyra tyska naturfotografer har hittat ett nytt delårsboende i Orsa finnmark. Nu ställer de ut sina bilder i gamla skolan hos Björkbergs byalag under sommaren..

YLE - 08 nov 15 kl. 17:39

Lars Sunds ”Tre systrar” på Wasa Teater

”Tre systrar och en berättelse” är en kvinnornas historia, i ett Finland som med tillförsikt blickar framåt när kriget äntligen gått till historien. Vi kommer in i handlingen år 1948, strax innan ett amatörteatersällskap under ledning av den bestämda teaterprofessor Bergbom ska ha premiär på Anton Tjechovs ”Tre systrar”. Pjäsen är ett modigt val för sin tid och den har varit en utmaning för stadens teateramatörer.

Uppsalanyheter.se - 28 jun 15 kl. 21:22

Limhamn Bunkeflo rev Siriusmuren

Elitettan: Sirius damer har hyllats för sitt försvarsspel, tidigare under säsongens tolv matcher har man bara släppt in totalt sju mål. På söndagen rev Limhamn Bunkeflo Siriusmuren och vann hemma med 3-0 i toppmötet.Sirius damer har hyllats för sitt försvarsspel, tidigare under säsongens tolv matcher har man bara släppt in totalt sju mål.

Sydsvenskan - 16 mar 11 kl. 06:30

13 skådespelare och Tre systrar

Tre systrar och en bror. Och tretton nästan färdigutbildade skådespelare som nu ska visa upp vad de kan. Det kan man se på Bryggeriteatern i Malmö där Teaterhögskolans avgångsklass den här veckan har premiär för sin slutproduktion "Tre systrar".

Sydsvenskan - 20 aug 15 kl. 04:00

Bevara Annetorpsleden som ringled runt Limhamn

Annetorpsleden ska, enligt kommunalrådet Milan Obradovic (S), byggas om till stadsgata. Tanken är att minska både trafiken och bullret för dem som bor runt leden. Men Annetorpsleden byggdes just för trafiken till den då nya inre ringleden.

Barometern - 25 aug 14 kl. 12:53

Limhamn: Polisen anmäler sig själv

Polisen anmäler sig själv till åklagare för att få utrett hur ryttare användes vid tumultet kring helgens nazimöte i Limhamn. Många har upprörts av bilder på hur motdemonstranter vräks omkull. På torsdag kommer Svenskarnas parti till Kalmar.

Skånskan - 28 sep 15 kl. 14:00

Tar Libanon till Limhamn

MALMÖ Hon har varit projektledare för kryddor från Rosengård och vunnit Det stora Matslaget med Malmölaget. Nu startar Ghenwa Nahim en libanesisk restaurang i Limhamn ihop med maken Hussein.– Vi har tagit resten av Malmö till Sibbarp och nu vill vi också få Limhamnsborna att komma till oss och uppleva Medelhavskänslan, säger Ghenwa Nahim beslutsamt.

Västerbottens Folkblad - 28 dec 11 kl. 00:35

Systrar bjuder på smekande konsert

Skönsjungande systrar är tidens melodi. Skönsjungande systrar är tidens melodi. Nästa månad släpper den svenska duon First Aid Kit sitt sedan länge framemotsedda album ?

BT - 19 mar 12 kl. 16:28

Systrar riskerar dö av pulsåderbråck

Även syskonen till dem som drabbats av bråck på stora kroppspulsådern bör undersökas med hjälp av ultraljud. Det visar forskaren Rebecka Hultgren vid Karolinska institutet efter att ha undersökt förekomsten av pulsåderbråck bland bröder och systrar till dem som redan drabbats.
Eftersom de flesta landsting redan kallar alla 65-åriga män till undersökning finns risken att pulsåderbråcken förblir oupptäckta framför allt bland de drabbades systrar, konstaterar Rebecka Hultgren.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.