Sydsvenskan > Nyheter

Thursday, 02 April, 07:41

Sydsvenskan - 04 jun 14 kl. 21:00

Systrar från Limhamn blev årets naturfotograferJonna och Tammy Bergström, uppväxta i Limhamn, får dela på titeln som årets naturfotograf. .
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Limhamn, Tammy Bergström

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Systrarfrån , Limhamnblev årets , naturfotografer
YLE - 10 aug 15 kl. 11:39

Finlandssvenska naturfotografer i Kimito

Fjorton naturfotografer ställer som bäst ut sina bilder på Villa Lande i Kimito. På utställningen BioFoto Finland ställer 14 medlemmar från BioFoto Finland ut naturfotografier. Motiven består av landskap, fåglar, däggdjur, växter och insekter.

Dalarnas tidningar - 08 jun 17 kl. 09:07

Björkbergs byalag ställer ut foton: Naturfotografer från Tyskland inspireras av Orsa finnmark

Fyra tyska naturfotografer har hittat ett nytt delårsboende i Orsa finnmark. Nu ställer de ut sina bilder i gamla skolan hos Björkbergs byalag under sommaren..

Alingsås tidning - 02 nov 18 kl. 05:30

Vårgårda – mötesplats för naturfotografer

I dag fredag inleds den 36:e naturfotofestivalen i Vårgårda. Naturfotointresserade från hela Skandinavien träffas i Vårgårda.
I Vårgårda var fotoklubben tidigt ute med naturfotofestival.

YLE - 08 nov 15 kl. 17:39

Lars Sunds ”Tre systrar” på Wasa Teater

”Tre systrar och en berättelse” är en kvinnornas historia, i ett Finland som med tillförsikt blickar framåt när kriget äntligen gått till historien. Vi kommer in i handlingen år 1948, strax innan ett amatörteatersällskap under ledning av den bestämda teaterprofessor Bergbom ska ha premiär på Anton Tjechovs ”Tre systrar”. Pjäsen är ett modigt val för sin tid och den har varit en utmaning för stadens teateramatörer.

Skånskan - 22 sep 18 kl. 17:31

Många Barbienördar på plats i Limhamn

MALMÖ Intresset var stort när en Barbiemässa för första gången hölls i Skåne på Limhamns Folkets hus på lördagen. Barbienördarna hade en riktig höjdarstund tillsammans.– Min Barbie är från 1963, då dockan introducerades i Sverige via skaparen, tyskan Ruth Handler.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 11:00

Spännande sommar som statisst i systrar

UPPLEVELSE. – Extremt kul. Jag skulle gärna göra om det.

Skånskan - 27 nov 18 kl. 05:00

Aktiviteter i Limhamn räddas

MALMÖ Många populära aktiviteter i Limhamn räddas nu när Malmö stad går in som permanent medlem i föreningen På Limhamn och utökar sitt årliga bidrag.Det beslutade tekniska nämndens presidium på delegation vid sitt möte i fredags.
– Vi är jätteglada över beslutet som innebär att vi kan fortsätta med våra arrangemang som kommer alla Malmöbor till glädje, säger verksamhetsledare Gitte Knutson till Skånskan.

Sydsvenskan - 16 mar 11 kl. 06:30

13 skådespelare och Tre systrar

Tre systrar och en bror. Och tretton nästan färdigutbildade skådespelare som nu ska visa upp vad de kan. Det kan man se på Bryggeriteatern i Malmö där Teaterhögskolans avgångsklass den här veckan har premiär för sin slutproduktion "Tre systrar".

Uppsalanyheter.se - 28 jun 15 kl. 21:22

Limhamn Bunkeflo rev Siriusmuren

Elitettan: Sirius damer har hyllats för sitt försvarsspel, tidigare under säsongens tolv matcher har man bara släppt in totalt sju mål. På söndagen rev Limhamn Bunkeflo Siriusmuren och vann hemma med 3-0 i toppmötet.Sirius damer har hyllats för sitt försvarsspel, tidigare under säsongens tolv matcher har man bara släppt in totalt sju mål.

Skånskan - 02 okt 19 kl. 05:00

S slår tillbaka om p-avgift i Limhamn

MALMÖ – Vi har inte parkeringsavgifter i syfte att få in fler intäkter utan för att alla ska få plats i gaturummet.
Det säger tekniska nämndens ordförande Andreas Schönström (S) i en kommentar till Sverigedemokraternas motion om de nya p-avgifterna.I dagarna sätts de nya solcellsdrivna parkeringsautomaterna upp och då blir det p-avgifter dygnet runt i gamla Limhamn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.