YLE > Sport

Wednesday, 28 October, 15:43

YLE - 01 jun 14 kl. 17:52

Jaidee vann – besvikelse för IlonenDet krävdes särspel för att vaska fram en vinnare i Europatourdeltävlingen i golf i Malmö. Bäst där var Thongchai Jaidee som åkte hem med segern. Thongchai Jaidee från Thailand spelade strålande golf på söndagen och klämde sig med sitt resultat sju under par med till särspel tillsammans med fransmannen Victor Dubuisson och skotten Stephen Gallacher. Alla tre noterades för det sammanlagda resultatet -16. Jaidee avgjorde genast på det första särspelshålet.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Ilonen, Europatourdeltävlingen, Malmö, Thongchai Jaidee, Jaidee, Thailand, Victor Dubuisson, Stephen Gallacher, Henrik Stenson, Eddie Pepperell, Stenson, Mikko Ilonen, Yle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jaideevann , besvikelseför , Ilonen
YLE - 26 sep 15 kl. 18:13

Ilonen kämpar om segern i Tyskland

Mikko Ilonen gick den tredje rundan på fyra slag under par i Europatourtävlingen i Tyskland och nu är han med i segerkampen. Ilonen är två slag efter ledaren Thongchai Jaidee. Mikko Ilonen är på jakt efter sin första seger den här säsongen och inför den sista rundan i Tyskland ser det mycket lovande ut.

YLE - 05 nov 14 kl. 11:10

Matförgiftning sätter stopp för Ilonen?

Det är fortfarande oklart om golfaren Mikko Ilonen kan delta World Tour- deltävlingen i Shanghai. En matförgiftning kan sätta stopp för finländarens deltagande. - Förra veckan hade jag något virus i min kropp.

YLE - 01 jul 16 kl. 21:03

Ilonen stabilare än på länge – leder halvvägs i Paris

Golfaren Mikko Ilonen har fått en fantastisk start på Europatour-deltävlingen i Paris. Efter två rundor är hans resultat fem under par. Ilonen inledde tävlingen på torsdag med att gå den första rundan på 69 slag.

YLE - 19 jul 15 kl. 10:52

Nära räckte inte för Ilonen

Mikko Ilonen är utslagen ur British Open i golf med ett slags marginal. Ilonen behöll fokus bättre än många motståndare under den hackiga andra rundan, men trots att han gick runt på 70 slag räckte det inte riktigt till fortsatt spel. Finlands golfetta Mikko Ilonen hade två lägen att säkra avancemang till de två sista rundorna i British Open på de två sista hålen.

YLE - 25 apr 15 kl. 11:55

Trubbig Ilonen klättrar i Kina

Mikko Ilonen bättrade på elva placeringar under den tredje rundan av Europatourdeltävlingen i golf i Shanghai. För Mikko Korhonen gick det sämre och han tappade tiotals placeringar. Efter en trög öppningsrunda har Ilonen stigit närmare och närmare täten under de två följande dagarna.

YLE - 30 maj 14 kl. 19:26

Mikko Ilonen den enda finländaren som fortsätter

Mikko Ilonen är med i tätstriden i Europatourtävlingen i golf i Malmö. För Roope Kakko och Mikko Korhonen tog tävlingen slut efter två rundor. Ilonen gick den andra rundan på 71 slag vilket är ett slag under par.

YLE - 30 maj 14 kl. 19:26

Ilonen den enda finländaren som fortsätter

Mikko Ilonen är med i tätstriden i Europatourtävlingen i golf i Malmö. För Roope Kakko och Mikko Korhonen tog tävlingen slut efter två rundor. Ilonen gick den andra rundan på 71 slag vilket är ett slag under par.

YLE - 18 jul 13 kl. 12:50

Tudelad dag för Mikko Ilonen

Mikko Ilonens öppningsrunda i British Open började bra, men slutade i besvikelse. Finländaren gick runt banan på ett slag över par. Efter de tre första hålen låg Mikko Ilonen på tre slag under par, men på sjätte hålet började bekymren.

YLE - 21 jul 13 kl. 12:21

Ilonens British Open slutade i besvikelse

Mikko Ilonen spelade den sista rundan på årets upplaga av British Open med resultatet tre slag över par. Sammanlagt slutade finländaren på +16. Fjärde omgången började bra för Ilonen, då han efter fem hål låg på ett slag under par.

YLE - 11 aug 14 kl. 08:13

Ilonen: ”Alla krafter var i användning”

Det finländska golfesset Mikko Ilonen avslutade majorsäsongen med karriärens bästa placering. Han tror att sjundeplatsen i PGA Championship kan bana väg för fler topplaceringar i framtiden. Ilonen hade länge tätkänning men kunde inte lägga in en högre växel i slutet av tävlingen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.