SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 22 February, 03:21

SmålandsPosten - 22 maj 14 kl. 08:10

En kokande liten bok
Är det bara fantastiskt att börja i en ny klass? Hur ska man göra för att få vänner? Och hur ska man få sina föräldrar att förstå allt som man grubblar över?
Selma öppnade upp sitt inre i boken Snöret, fågeln och jag (2013).
Nu är hon tillbaka, lite äldre och lite säkrare, men fortfarande upptagen av stora tankar.
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Snöret, Selma, Fabian, Ellen Karlssons, Augustprisade, Selmas, Karlsson, Eva Lindströms, Fries Läs, Hardemos, Frida Nilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En kokande, liten, bok
Expressen - 01 maj 17 kl. 10:39

En alldeles särskilt vacker liten bok

Ibland vill man faktiskt bara ha en liten bok. Om man är barn, till exempel. Och om världen på något diffust sätt tycks vara stadd i förändring.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

En fantastisk liten bok om drömmar och svek

Eva Eriksson på Kilsholm har skrivit en fin liten bok om sin förfader Edvard och inte minst hans bror August, som lämnade fru och barn för Amerika – för att aldrig komma tillbaka..

Kristianstadsbladet - 20 nov 18 kl. 00:01

Vill ha liten bok om kristen tro – ”Vad innebär kristen tro i dag känns angeläget att kommunicera”

Centerpartisten Lars-Ivar Ericson vill ha en liten bok om kristen tro i ett mångkulturellt samhälle. .

Sydsvenskan - 25 jan 11 kl. 06:30

En stor liten bok

Skymningsinferno. Övers Anna Gunnarsdotter Grönberg. Alfabeta.

Blekinge Läns tidning - 29 feb 16 kl. 17:06

En liten bok om språk och litteratur

Magnus Hedlund, den blide humoristen med rötter i Göteborg, har sammanställt en bok: ”Livet är en häst – kring Oulipo och den möjliga litteraturen.”.

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 17:00

Helsingborgsprofilen som skrev en liten bok om löpning

Simon Wikstrand gör han upp med sin passion i ny bok..

Dalarnas tidningar - 01 mar 17 kl. 21:34

En behändig liten vägledning genom Faluns histioria

Nu har det kommit en fin liten bok om Falun, en handledning för den som vill promenera, och samtidigt lära sig lite om stadens historia..

Dalarnas tidningar - 01 mar 17 kl. 21:34

En behändig liten vägledning genom Faluns historia

Nu har det kommit en fin liten bok om Falun, en handledning för den som vill promenera, och samtidigt lära sig lite om stadens historia..

UNT - 18 maj 11 kl. 07:55

En liten bok om Israels själ

Catrin Ormestad ser Amos Oz novellsamling Lantliga scener som ett mellanspel efter storverket En berättelse om kärlek och mörker. Trots detta är den väl värd att läsa, inte minst för att den tar pulsen på den israeliska samtiden..

UNT - 15 aug 11 kl. 08:01

Liten bok tar stort grepp

Med glimten i ögat flirtar Barbro Lindgren med läsaren om bråddjup och lättsamheter, konstaterar Magnus Dahlerus..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Nedåt på Asiens börser

I både Japan och Kina följer börserna utvecklingenn på Wall Street och öppnade fredagen något nedåt. I Japan föll Nikkei 225-index omkring 0,3 procent, medan det bredare Topix-index tappade över 0,4 procent. I Hongkong dök Hang Seng över 0,5 procent.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

200 soldater från USA kvar i Syrien

USA:s militär kommer att ha kvar 200 soldater i Syrien, meddelar Vita huset. Meddelandet kommer efter president Donald Trumps kritiserad beslut att kalla hem USA:s 2 000 soldater från Syrien senast den 30 april.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Färre farliga fångar på säkerhetsplatser

Fängelsernas säkerhetsavdelningar, avsedda för särskilt farliga fångar, står delvis oanvända. Bara en tredjedel av de 36 platserna är belagda, rapporterar tidskriften Fokus.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fyra fällda för mutor till Trafikverket

Två tjänstemän vid Trafikverket har fällts för mutbrott, uppger SVT Västerbotten. De två tjänstemännen ska ha tagit emot mobiltelefoner och surfplattor till ett värde av cirka 30 000 kronor från en leverantör. Även två anställda inom leverantörsföretaget fälls för brottet.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Rosenberg: "Inget som är sönder"

Inom loppet av några minuter åkte Malmö FF på en dubbel smäll. Först tog Chelsea ledningen i 16-delsfinalen av Europa League - sedan gick lagkaptenen Markus Rosenberg av med ett skadat knä. - Det är inget som är sönder, säger han efter 0-3-förlusten i London.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Nyblivne pappan Traustason: "Många känslor"

Malmö FF-mittfältaren Arnór Traustason har haft ett omtumlande dygn. Först blev han pappa för första gången - 28 timmar senare ställdes islänningen mot Chelsea i London. - Det har varit många känslor, säger han efter Europa League-uttåget.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Maduro stänger gräns mot Brasilien

Venezuelas president Nicolás Maduro stänger gränsen mot grannlandet Brasilien. Samtidigt är landets oppositionsledare Juan Guaidó på väg till gränsen mot Colombia för att försöka få in humanitär hjälp.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Radhuslänga i brand i Upplands Väsby

Elden i den radhuslänga i Upplands Väsby som började brinna under torsdagskvällen härjar fortfarande. Räddningstjänsten har upprättat en begränsningslinje, som man är hoppfull om kommer att hålla.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Omval i North Carolina

Valet till USA:s representanthus i ett av distrikten i North Carolina kommer att göras om efter anklagelser om valfusk, meddelar lokala myndigheter. Beslutet kommer efter det att den republikanske kandidaten Mark Harris, som tidigare har uppmanat kommissionen att godkänna valresultatet, ändrat åsikt.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Japansk rymdsond har landat

Den japanska rymdsonden Hayabusa2 har landat på asteroiden Ryugus, omkring 28 miljoner mil från jorden, meddelar den japanska rymdmyndigheten Jaxa. Forskare hoppas att prover från Ryugus ska kunna ge svar på frågor om liv och universum. Bland annat om ämnen från rymden hjälpte till att skapa liv på jorden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.