Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 17 October, 14:08

Trelleborgs Allehanda - 21 maj 14 kl. 11:22

P3 direktsänder Metallica
Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen STHLM Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på fem år, kommer att direktsändas av "Musikguiden i P3". "Metallica by request", som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet.Metallicas konsert på STHLM Fields sänds i Sveriges Radio P3 den 30 maj, med start klockan 19.00..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Metallica, STHLM Fields, Metallicas, Sverige, Musikguiden, P3, Sveriges Radio P3

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: P3 direktsänder, Metallica
Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 11:22

P3 direktsänder Metallica


Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen STHLM Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på fem år, kommer att direktsändas av "Musikguiden i P3". "Metallica by request", som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet.

Västerbottens Folkblad - 21 maj 14 kl. 11:25

P3 direktsänder Metallica

Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen STHLM Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på fem år, kommer att direktsändas av ”Musikguiden i P3″. ”Metallica by request”, som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet.

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 14 kl. 11:25

P3 direktsänder Metallica

Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen STHLM Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på fem år, kommer att direktsändas av "Musikguiden i P3". "Metallica by request", som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet..

SvD - 21 maj 14 kl. 11:22

P3 direktsänder Metallica

Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen STHLM Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på fem år, kommer att direktsändas av ”Musikguiden i P3”. ”Metallica by request”, som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet..

SvD - 21 maj 14 kl. 15:34

P3 direktsänder Metallica

Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen Sthlm Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på tre år, kommer att direktsändas av ”Musikguiden i P3”. ”Metallica by request”, som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet..

DalaDemokraten - 22 maj 14 kl. 12:04

P3 direktsänder Metallica

Nästa fredag, den 30 maj, spelar Metallica på festivalen Sthlm Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på tre år, kommer att direktsändas av "Musikguiden i P3". "Metallica by request", som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet..

UNT - 21 maj 14 kl. 11:22

P3 direktsänder Metallica

Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen STHLM Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på fem år, kommer att direktsändas av "Musikguiden i P3".(TT).

UNT - 21 maj 14 kl. 15:34

P3 direktsänder Metallica

Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen Sthlm Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på tre år, kommer att direktsändas av "Musikguiden i P3".(TT).

GöteborgsPosten - 21 maj 14 kl. 11:24

P3 direktsänder Metallica

Nyan - 25 nov 15 kl. 10:09

Regeringsprogrammet presenteras i eftermiddag-Nyan direktsänder på hemsidan

Idag utses Ålands nya lantråd och övriga ministrar. Regeringsprogrammet presenteras på en presskonferens i dag klockan 15.30.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

JUST NU: Två personbilar i krock

Enligt tidiga uppgifter har två personbilar kolliderat på Stavstensvägen. .

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Byggnad i Sjöbo kommun totalförstörd i brand. Hög smäll i Landskrona..

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Bråk om nya byggplaner i Skegrie

Liberalerna, Moderaterna och Sverigedemokraterna säger nej till att bygga mellan sex och åtta hus i västra delen av Skegrie. Men den styrande kvartetten håller inte med och nu kommer området att planläggas för bostäder..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Olycka: Cyklist och bil i krock – en person till sjukhus

En bilist och en cyklist kolliderade på onsdagsförmiddagen i korsningen Kattebäcksvägen-Hedvägen. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

H&M fortfarande utan lokal i Trelleborg

I augusti meddelade klädkedjan att man letar lokaler med målsättningen att återigen kunna öppna en butik i Trelleborg. Två månader senare har ingenting hänt..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Polisen: Ung kvinna misstänkt för flera brott efter bråk

En tjej i övre tonåren misstänks för flera brott efter en händelse i Alstadtrakten. Enligt polisanmälan ska hon ha kastat sten på en bil, slagit och rivit en person och uttalat dödshot mot två personer..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Trafik: Spårfel orsakar inställda Trelleborgståg

Ett spårfel mellan Lund och Helsingborg har orsakat stora problem i morgontrafiken. För tågen mellan Trelleborg och Helsingborg innebär det att vartannat tåg är inställt och tågen som går vänder i Lund..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Tågstopp i Skåne på morgonen – prognos till kl 09

På grund av ett befarat spårfel är det stopp i tågtrafiken mellan Lund och Helsingborg på onsdagsmorgonen, meddelar Trafikverket..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

ÖT Smygehuk startar herrlag igen

I slutet av mars tvingades ÖT Smygehuk till att ta beslutet att lägga ner sitt herrlag på grund av spelarbrist. Men till nästa säsong ska klubben ha ett seniorlag på herrsidan igen. ÖT Smygehuk har anmält ett lag till nästa års seriespel..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Kommunen kan börja ta betalt för studiebesök

Intresset för Trelleborgsmodellen är fortsatt stort från kommuner runt om i landet. Så stort att arbetsmarknadsförvaltningen har svårt att hinna med. Nu finns planer på att ta betalt för studiebesöken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.