YLE > Finland

Sunday, 24 March, 10:20

YLE - 21 maj 14 kl. 05:11

Fältcheferna kan rädda fler livNära Citymarket och de andra butikerna på Tynnismalmen i Lojo jobbar numera ett team med mänskor som kan bidra till att rädda ditt liv. Första vårdens fältchefer är samma sak för ambulanserna som räddningsverkets brandmästare är för brandbilarna. - Vi gör egentligen två saker när vi är på jobb. Vi övervakar vårt ansvarsområde och ser till att alla får en så bra akutvård som möjligt. Är det bråttom, försöker vi se till att alla får en ambulans inom utsatt tid.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Citymarket, Tynnismalmen, Lojo, Mats Stenström, Högfors, Hangö, Första, Stenström, Västnyland, Santonen, Virve, Kervo, Olyckor, Gröna, När, Svartå, Hildén, Stentström, Den, Timo Saari, Ville Suonperä, Milla Jousi, Västra Nylands, Ingå, Ansvarsläkaren, Raseborg, Mejlans, Jousi

Dela artikeln

78 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fältchefernakan , rädda, fler, liv
YLE - 03 jan 15 kl. 13:00

Räddningsverket tog över ambulanserna

Akutvårdarna Lilia Sjöberg och Dick Söderholm jobbade i fredags sitt första dygn vid räddningsverket i Ekenäs. Från årsskiftet har Västra Nylands räddningsverk tagit över de akuta ambulanstransporterna i Västnyland istället för de privata aktörerna. Den 31 december 2014 på morgonen tog Västra Nylands räddningsverk över de akuta sjuktransporterna.

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Hangöborna hoppas på att få svettas i en motionstrappa

Idrottsväsendet har preliminärt utrett saken och hittat en lämplig plats för trappan i anslutning till spånbanan på Lillmärsans rekreationsområde..

YLE - 4 timmar sedan

Essä: Fyrtio år av tystnad - den nedtystade folkförflyttningen

Det här är berättelsen om ingermanländarna, hur de evakuerades till Finland och sändes tillbaka till okända öden. Samtidigt är det en del av min familjs historia, skriver Henrik Othman i denna essä..

YLE - 11 timmar sedan

Lastfartyg också i sjönöd utanför norska kusten - besättningen hoppar i havet

Manskap flyr nu från ett lastfartyget Hagland Captain. Enligt NRK hoppar manskap i sjön för att rädda sina liv..

YLE - 22 timmar sedan

Stort vattenläckage i Berghäll i Helsingfors - femton fastigheter berörs

Ett omfattande vattenläckage har inträffat vid Åstorget i Berghäll i Helsingfors. Åtminstone 15 fastigheter berörs av läckaget..

YLE - 20 timmar sedan

HMD Global: Tekniskt fel orsakade datautskick från Nokiatelefon till Kina

Tillverkaren HMD Global säger att det var ett tekniskt fel som ledde till att vissa Nokiatelefoner skickade data till Kina..

YLE - 22 timmar sedan

Omfattande vattenläckage i Berghäll i Helsingfors - vatten forsar in källare

Ett omfattande vattenläckage har inträffat vid Åstorget i Berghäll i Helsingfors. Åtminstone tre fastigheter berörs av läckaget..

YLE - 23 timmar sedan

Kortfilm av finlandssvenskt produktionsbolag fick en Jussi-statyett - se filmen Star shaped scar här

På fredagskvällens Jussi-gala kammade filmen Star shaped scar hem en statyett för bästa kortfilm. Finlandssvenska prudktionsbolaget Franck-Forstén ligger bakom produktionen..

YLE - Igår: 07:46

”Jättekiva. Jag hörde att du får operera bort bröstet” – frispråkigt cancercafé i Korpo

Årligen drabbas ungefär 30 000 finländare av cancer. På cancercaféet får man fritt prata om sina rädslor, om vårdfel, om läkare som inte förstår svenska och om vänner som har dött..

YLE - Igår: 07:43

Snart är det strandväder - före det hinner du göra västnyländska nyhetstestet

Hur noga följde du med nyheterna under veckan som gick? Här har du fem aktuella frågor om fem aktuella nyheter. Gör det västnyländska nyhetstestet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.