Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 19 August, 17:23

Västerbottens Folkblad - 18 maj 14 kl. 14:45

Jubel för ”Turist” i CannesApplåder och bravorop kantade premiären av Ruben Östlunds ”Turist” i Cannes. Till galavisningen av ”Force majeur”, som är filmens internationella titel, samlades regissören och hans team framför en blandad publik. Många svenskar och skandinaver var naturligtvis på plats men också många internationella filmjournalister. Bra rekationer Historien om den svenska familjen som åker på en omskakande [. ].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Turist, Cannes, Ruben Östlunds Turist, Force, Historien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jubelför , Turisti , Cannes
DN - 20 maj 15 kl. 10:07

Jubel i Cannes över Ingrid Bergman-dokumentär

Det blev stående ovationer för dokumentären ”Jag är Ingrid” som fick premiär på tisdagskvällen på en stjärnspäckad festivalvisning i Cannes..

DN - 19 maj 15 kl. 08:21

”Insidan ut” – Jubel i Cannes för Pixars nya


På måndagen var det dags för den nya Pixarfilmen ”Inatt möta Cannespubliken vid en visning utanför tävlan. Animerad film har en lång tradition av att vara något män gör. Det har synts i filmerna.

Aftonbladet - 17 maj 19 kl. 07:25

Jubel i Cannes för svenska gayfilmen

Trelleborgs Allehanda - 18 maj 14 kl. 14:41

Jubel för "Turist" i Cannes

Applåder och bravorop kantade premiären av Ruben Östlunds "Turist" i Cannes. - Jag kände verkligen hur publiken var med i slutet, säger en glad och lättad regissör.
Till galavisningen av "Force majeur", som är filmens internationella titel, samlades regissören och hans team framför en blandad publik.

Kristianstadsbladet - 18 maj 14 kl. 14:41

Jubel för "Turist" i Cannes

Applåder och bravorop kantade premiären av Ruben Östlunds "Turist" i Cannes. - Jag kände verkligen hur publiken var med i slutet, säger en glad och lättad regissör.
Till galavisningen av "Force majeur", som är filmens internationella titel, samlades regissören och hans team framför en blandad publik.

UNT - 18 maj 14 kl. 14:41

Jubel för "Turist" i Cannes

Applåder och bravorop kantade premiären av Ruben Östlunds "Turist" i Cannes.-Jag kände verkligen hur publiken var med i slutet, säger en glad och lättad regissör..

NT - 18 maj 14 kl. 14:41

Jubel för "Turist" i Cannes

Applåder och bravorop kantade premiären av Ruben Östlunds "Turist" i Cannes.-Jag kände verkligen hur publiken var med i slutet, säger en glad och lättad regissör..

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 14 kl. 14:43

Jubel för "Turist" i Cannes

Applåder och bravorop kantade premiären av Ruben Östlunds "Turist" i Cannes. — Jag kände verkligen hur publiken var med i slutet, säger en glad och lättad regissör..

GöteborgsPosten - 18 maj 14 kl. 14:42

Jubel för "Turist" i Cannes

Applåder och bravorop kantade premiären av Ruben Östlunds "Turist" i Cannes. -Jag kände verkligen hur publiken var med i slutet, säger en glad och lättad regissör..

SvD - 18 maj 14 kl. 14:41

Jubel för ”Turist” i Cannes

Applåder och bravorop kantade premiären av Ruben Östlunds ”Turist” i Cannes..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.