BLT > Nöje

Wednesday, 14 November, 18:37

Liknande nyheter

Taggar: Hit, går, kommunernas, pengar
Sydöstran - 17 maj 14 kl. 09:45

Hit går kommunernas pengar

Blekinge Läns tidning - 17 maj 14 kl. 09:45

Hit går kommunernas pengar

Affärsvärlden - 28 apr 11 kl. 07:45

Hit gick af Donners pengar

Dömde Johan Af Donner berättar varför han förskingrade pengar från Röda Korset..

Skånskan - 28 apr 18 kl. 06:00

”Vi drömmer stort om en hit”

När Malmöbandet Canary Islands bildades 2013 lanserade de ett nytt format, 3P, tre låtar i svit. När de nu kommer med sitt debutalbum, Canary Islands III, har de gått vidare och varje låt står för sig. Bandfamiljen består av en kärna som skapat musik tillsammans i tjugo år men som fortfarande är lika sugna på att få en riktig hit.

SR - 31 maj 13 kl. 10:22

Hit gick Musikhjälpens pengar

Musikhjälpen 2012 samlade in 23,3 miljoner kronor till kampen för att barn i slummen ska få tillgång till rent vatten. Idag sänds "Musikhjälpen återträffen" då programledarna samlas för att följa upp vart pengarna har gått..

Nyteknik - 04 feb 15 kl. 10:40

Hit går Minecraftgrundarens pengar

Jakob Porser tjänade några miljarder på att sälja Minecraft. Till Luleå Hockeys stora lycka. Nu har de fått en rätt så tät storsponsor..

Aftonbladet - 13 okt 15 kl. 17:11

188 500 kr i böter på åtta omgångar – hit går alla pengar

Förbundsordföranden berättar var alla bötesbelopp går till.

Corren - 24 maj 16 kl. 15:40

Linköpingsbo – hit går dina pengar

Musikhjälpen i Linköping i december 2015 blev en veritabel succé..

GöteborgsPosten - 08 sep 17 kl. 06:00

Hit har Göteborgarnas pengar för konst gått

I 70 år har Göteborgs stad köpt in konstverk för att placeras ut och visas på kommunala arbetsplatser. Samlingen består idag av närmare nio tusen konstverk. Ett urval visas nu på Göteborgs stadsbibliotek.

Sydöstran - 24 apr 18 kl. 10:43

Hit går majblommans pengar

– Det är lite ledsamt att se att hälften ungefär inte vet var pengarna går från försäljningen, säger Sofia Everlönn från Jämshög, majblommans lokala grupp..

Fler nyheter från BLT

BLT - 2 timmar sedan

Maria Steen följer upp skitstöveln

Karlskronajournalisten Maria Steen slutade verkligen inte med att skriva när hon lämnade redaktionen på Sydöstran för ett drygt år sedan. I stället flyter den ena boken efter den andra ur hennes flitiga händer. Nu senast ”En liten jävel över bron”..

BLT - 2 timmar sedan

Gärna en deklaration, men viktigaste att vinet är gott och man mår bra av det?

Mats-Eric Nilsson är ett aktat namn i konsumentupplysningskretsar. Med sin bok Den hemlige kocken, som kom ut för tio år sedan, skakade han om matindustrin – åtminstone i Sverige. Idag, sex böcker senare, kastar sig författaren över vinindustrin.

BLT - 20 timmar sedan

90-talsroman om kärlek med komplikationer

Det tar sig verkligen på slutet. Recensenten Lisa Marques Jagemark har läst en rolig, intellektuell, men lite svårflirtad roman om kärlek på 90-talet. .

BLT - 21 timmar sedan

Återupptäckt roman om bitterljuv kärlek i 1920-talets Berlin

1940-talsberättelsen ”Madonna i päls” är en gåtfull och gripande roman, tycker recensenten ÅM Hellman..

BLT - 22 timmar sedan

Mons Kallentofts nya deckare söker svar om en död tvååring

En tvååring dör i en sommarvarm bil. Modern minns inte ens att barnet funnits i bilen. Recensenten Kerstin Bergman har läst en oförutsägbar ny Malin Fors-deckare..

BLT - 22 timmar sedan

Det är 2018 nu – deckargubben är döende

Den senaste boken om Kommissarie Banks är en parentes i väntan på deckargubbens ofrånkomliga död. Recensenten Joel Sjöö himlar med ögonen åt Peter Robinsons mossighet..

BLT - 22 timmar sedan

Spänning och action i Göteborg

Anna Ihréns polisroman i Göteborgsmiljö brister vad det gäller personskildring. Men spännande är det, tycker recensenten Bengt Eriksson..

BLT - 23 timmar sedan

Bilder från öst och ord från väst blir vemodig poesi

Bilderboksskaparen Emma Virke står för texten och den japanska konstnären Fumi Koike har skapat måleriska och dramatiska bilder till en sorgesång om flykt och längtan..

BLT - Igår: 14:48

Ulf Stark skildrar döden med värme

Strax före sin bortgång förra året hann Ulf Stark färdigställa en bok som utspelas i livets slutskede. Det blev ett vackert, humoristiskt och spännande äventyr. Med värme och stor skicklighet skildras döden på ett livsbejakande sätt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.