Kristianstadsbladet > Lokalt

Wednesday, 27 May, 04:33

Kristianstadsbladet - 14 maj 14 kl. 06:30

Två butiker i konkursBåda butikerna har ägts och drivits av Anneli Svensson. Zizzi, med kläder av större storlekar, är en del av en större klädkedja över hela landet som hon har drivit på franchise, medan hon i butiken 62 kvadrat har haft mer utrymme för ett eget koncept. I måndags försattes Anneli Svensson agentur AB med fyra anställda i konkurs vid Kristianstads tingsrätt.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Nilsson Den, Galleria Boulevard, Zizzi, Anneli Svensson, AB, Kristianstads, Svensson, Steen, Gallerians, &ström, Hanna, Hanna Meijer, Sverige, Kristianstad, Domushuset, Meijer, Mikael Ekström

Dela artikeln

70 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, butikeri , konkurs
Cornucopia - 26 mar 19 kl. 12:19

Sova-butikernas konkurs - e-handel, bostadsbubblan eller konjunktur?

Sovakoncernens konkurser i huvudbolagets kvarvarande sju egna butiker är en möjlig intressant studie kring butiksdöden. Handlar det om konjunkturen, bostadsbubblans och bostadsbankomatens nedstängning eller om konkurrens från e-handel? Kedjans hälsosammare butiker lever vidare via lite internaffärer inom koncernen.

Cornucopia - 10 okt 19 kl. 14:18

4Sound uppges gått i konkurs - 19 butiker och 110 anställda

Musikinstrumentbutikskedjan 4Sound uppges ha ansökt om konkurs. Bolaget hade 19 butiker i Sverige och förra året 110 anställda. Orsaken uppges till media vara konkurrensen från onlinehandeln och frånvaron av nya investerare.

Cornucopia - 28 dec 18 kl. 16:54

Top-Toy (BR och Toys"R" Us) i konkurs - svag julhandel

Den danska leksaksbutikskoncernen Top-Toy har försatts i konkurs. Detta omfattar BR- och Toys "R" Us i hela Norden. Orsaken ska vara svag julhandel till följd av digitalisering och ändrade lekvanor hos barn.

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 06:30

Onoffs konkurs dyr läxa för kunderna "Vi kom till en situation där vi inte orkade mer"

Betala med kreditkort, använd presentkorten snabbt och skynda tillbaka med byten. Det är några tips från Svensk Handel och Konsumentombudsmannen efter Onoffs konkurs. Onoffs styrelseordförande och storägare kommer att koncentrera sig på Resurs Bank.

Kristianstadsbladet - 07 mar 12 kl. 11:04

20 utan jobb när Expert lägger ner sina butiker

Arkivfoto: Scanpix
Hoppas klara avvecklingen av butikerna i Kristianstad och Hässleholm under april.
Kristianstadsbladet berättade i går om att Expert lägger ner butikerna på Härlöv i Kristianstad och vid Maxi stormarknad i Hässleholm. I går i dag får de 20 anställda information om företagets planer.

Kristianstadsbladet - 12 jul 11 kl. 06:30

Onoff går i konkurs

Elkedjan Onoff har gått i konkurs. Över 900 anställda riskerar att förlora jobbet och det är ännu oklart hur det kommer att gå med butikerna i Kristianstad och Hässleholm.
KRISTIANSTAD.

YLE - 15 sep 17 kl. 12:08

Seppälä försattes i konkurs

Helsingfors tingsrätt har försatt klädkedjan Seppälä i konkurs. Det är Skatteförvaltningen som ansökt om konkurs för Seppälä Ab och Seppälä Finland Ab. I går ansökte också kedjan själv om att försättas i konkurs.

Skånskan - 12 jul 19 kl. 08:49

Skånsk klädkedja i konkurs

Femtio anställda drabbas när klädkedjan Marty försätts i konkurs.Det var under onsdagen som INS-butikerna på Näset, som driver klädkedja Marty, försattes i konkurs på egen begäran.
I sin ansökan anger ägaren att företaget är på obestånd, och att det inte är tillfälligt.

Västerbottens Folkblad - 20 aug 13 kl. 13:47

Tolv butiker i konkurs

Tolv Barnens hus-butiker har försatts i konkurs. Det är företaget Rexinus AB som drev butikerna  som är begärt i konkurs. Butikerna som drabbas ligger i [...

Cornucopia - 31 aug 17 kl. 20:00

Dödsruna: Femmans Sport har gått i konkurs

Obemärkt (för mig) har anrika Femmans Sport, en av Sveriges allra bästa friluftsbutiker gått i konkurs i februari i år. Ytterligare en av allt färre anledningar att besöka Göteborgs centrum har försvunnit.

Femmans Sport har funnits så länge jag kan minnas och det finns mycket utrustning och kläder i min ägo inköpta i denna fantastiska butik.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 21:00

Vårdens videobesök kan bryta mot lagen

De videobesök som Region Skåne infört kan bryta mot lagen, då det finns risker för att patientdata sprids. ”Juridiken är inte glasklar. Det är inte säkert att det är lagligt.

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 21:00

Hotell i söderläge byggs på transformatorstation

På flera av energiföretaget Eons transformatorer i Skåne installeras små trähotell för att hjälpa utrotningshotade vildbin. – Bina kommer att hitta hit, det här är en konstruktion de gillar, försäkrar Patric Karlsson, miljösakkunnig på Eon..

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 19:00

Fler vårdplatser öppnas i sommar

Vården brukar gå ner i bemanning under sommaren. Men i år kommer CSK att ha 15 fler vårdplatser öppna jämfört med förra sommaren. .

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 09:11

Så kan du klaga lättare på vården

Ett digitalt fönster, där du får mer hjälp med att samla dina frågor och synpunkter och kunna klaga på vården. Det är ett förslag till hur det ska bli lättare att klaga på vården i Skåne..

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 09:08

Kristianstad: Man tvingades skjutsa utpressare

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 09:11

Därför fick inte Tryggakliniken ha kvar urologin

Över 1 500 patienter inom urologi ska nu flyttas över till CSK. Men det finns inga formella beslut om det än. Däremot görs nu en utredning om urologin i Skåne..

Kristianstadsbladet - 06 maj 20 kl. 21:30

Nu kommer Jas 39 Gripen – på låg höjd

F17 i Kallinge kommer att öva på låg höjd med Jas 39 Gripen i nordöstra Skåne under de kommande veckorna..

Kristianstadsbladet - 06 maj 20 kl. 21:00

Sjuksköterska på CSK varnades efter missbruk

Efter flera varningar från arbetsgivaren har IVO nu satt ner foten. En sjuksköterska på CSK får en treårig prövotid för att visa att denne kan leva upp till kraven och vara fri från sitt missbruk..

Kristianstadsbladet - 06 maj 20 kl. 19:00

Antalet kontakter ska minskas i äldreomsorgen – men resurspass blir kvar

En tydlig ambition i det politiska samarbetet mot corona är att minska antalet personal som äldre träffar i omsorgen. De kritiserade resurspassen som bidrar till många kontakter ska inte avskaffas, men personalen ska nu stanna på sin egen enhet..

Kristianstadsbladet - 06 maj 20 kl. 19:00

Polisens trafikvecka: Här delades böterna ut

På nio ställen i och runt Kristianstad genomförde polisen kontroller under den senaste trafikveckan. Värst var fortkörarna på Hallingavägen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.