Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 24 November, 10:15

Affärsvärlden - 12 maj 14 kl. 07:32

Minskat överskott i Japans bytesbalansBytesbalansen för Japan visade ett icke säsongsjusterat överskott på 116 miljarder yen i mars. Analytiker hade räknat med ett överskott om 294 miljarder yen, enligt the Nikkei och The Wall Street Journal..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Japans, Japan, Nikkei, The Wall Street Journal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minskat, överskotti , Japans, bytesbalans
Affärsvärlden - 08 feb 16 kl. 08:39

Överskott i Japans bytesbalans

Japans bytesbalans hade ett icke säsongsjusterat överskott på 0,961 biljoner yen i december. Analytiker hade räknat med ett överskott om 1,00 biljoner yen enligt Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 08 apr 16 kl. 07:11

Ökat överskott i Japans bytesbalans

Japans bytesbalans hade ett icke säsongsjusterat överskott på 2,43 biljoner yen i februari. Analytiker hade räknat med ett överskott om 2,0 biljoner yen enligt Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 12 jan 16 kl. 07:16

Oväntat stort överskott i Japans bytesbalans

Japans bytesbalans hade ett icke säsongsjusterat överskott på 1,14 biljoner yen i november..

SvD - 09 jul 12 kl. 02:41

Japans bytesbalans sämre än väntat

Överskottet i Japans bytesbalans minskade mer än väntat i maj 2011 jämfört med motsvarande månad föregående år, enligt statistik från finansdepartementet..

Affärsvärlden - 03 feb 15 kl. 07:33

Minskat överskott i Kinas bytesbalans

Kina visade ett bytesbalansöverskott på 61,1 miljarder dollar avseende det fjärde kvartalet 2014, enligt preliminär statistik..

DI - 03 mar 14 kl. 09:35

Minskat överskott för svensk bytesbalans

Den svenska bytesbalansen uppvisade ett överskott på 49,2 miljarder kronor under det fjärde kvartalet 2013. Det kan jämföras med ett överskott på 52,7 miljarder kronor under motsvarande kvartal året innan. Handelsbalansen gav ett överskott på 10,3 miljarder kronor, jämfört med 15,2 miljarder samma kvartal året före..

DI - 08 okt 14 kl. 06:43

Japans bytesbalans visar överskott

Den japanska bytesbalansen visade ett överskott på säsongsjusterade 130,8 miljarder yen i augusti, jämfört med ett överskott på oreviderade 99,3 miljarder yen föregående månad..

SvD - 13 jan 15 kl. 05:48

Överskott i Japans bytesbalans större än väntat

Den japanska bytesbalansen visade ett överskott på säsongsjusterade 914,5 miljarder yen i november, jämfört med ett överskott på oreviderade 947,0 miljarder yen föregående månad..

SvD - 09 feb 15 kl. 05:50

Japans bytesbalansöverskott större än väntat

Den japanska bytesbalansen visade ett överskott på säsongsjusterade 976,6 miljarder yen i december, jämfört med ett överskott på oreviderade 914,5 miljarder yen föregående månad..

DI - 12 jan 16 kl. 05:41

Japans bytesbalansöverskott mindre än väntat

Den japanska bytesbalansen visade ett överskott på säsongsjusterade 1.423,5 miljarder yen i november, jämfört med ett överskott på 1.493,7 miljarder yen föregående månad..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Länsförsäkringar Bank får ny vd

Sven Eggefalk har anställts som vd för Länsförsäkringar Bank. Han tillträder tjänsten den 3 april 2018..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Cevians Lars Förberg kritiserar Thyssen Krupps vd

Cevians medgrundare Lars Förberg attackerar Thyssen Krupps vd Heinrich Hiesinger och kräver en ny och mindre konglomeratanstruken strategi för bolaget, som Cevian äger 15 procent av och därmed är näst största ägare i..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Icta visar vinst

Kommunikationskonsulten vände till vinst för det trejde kvartalet..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Icta föreslår nyemission

Icta, som förut hette Intellecta, vill ta in 61,3 miljoner kronor i en företrädesemission. Efter emissionskostnader beräknas Icta tillföras 54,6 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Alm Equitys vd: Lägenheterna veritabla krutdurkar

I rapporten för det andra kvartalet i somras skrev Alm Equitys vd Joakim Alm att marknaden för bostadsrätter i Stockholm då hade dämpats från en överhettad nivå till något av ett normalläge. Nu har det tagit ytterligare ett steg nedåt, konstaterar han i rapporten för det tredje kvartalet som publicerades på fredagsmorgonen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Omsättningslyft för Alm Equity

Alm Equitys omsättning enligt segmentsredovisning uppgick till 788 miljoner kronor (379) för det tredje kvartalet..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Castellum investerar miljarder i Söderstaden

Castellum har tillsammans med fastighetsbolagen Wallenstam och Åke Sundvall vunnit en markanvisningstävling i Stockholm i området Söderstaden. Bolaget uppskattar att den totala investeringen kommer uppgå till omkring 1,2-1,4 miljarder kronor..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Kökstillverkaren TCM gör debut på Köpenhamnsbörsen

Den danska kökstillverkaren TCM Group, konkurrent till Stockholmsnoterade Nobia, har åsatts ett pris på 98 danska kronor per aktie inför sin debut på Köpenhamnsbörsen på fredagen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Omsättningen sjunker för Wesc

Klädbolaget Wesc redovisar ett resultat efter skatt på -7,3 miljoner kronor för det tredje kvartalet (-10,2)..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Han blir ny vd för AAK

Styrelsen för AAK har utsett Johan Westman till ny vd och koncernchef. Han tillträder sin nya post senast den 1 juni 2018..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.