SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 28 March, 19:38

SmålandsPosten - 07 maj 14 kl. 22:16

Jubileum för kvinnlig löparfest
Festligt var bara förnamnet när 4 800 tjejer och kvinnor fyllde Strandbjörket och vägen runt Växjösjön i går.
IFK Växjö arrangerade Vårruset för 25:e gången och jubileumsupplagan blev en riktig fullträff.
– Jätteroligt, tyckte Elin Sandberg som är projektledare för den kvinnliga löparfesten.
Att döma av deltagarnas ansiktsuttryck lyckades Elin och de närmare 100 funktionärerna väl med det mäktiga evenemanget.
Det var leenden på läpparna överallt och att Vårruset är något speciellt framgick med all önskvärd tydlighet.
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Strandbjörket, Växjösjön, IFK Växjö, Vårruset, Elin Sandberg, Elin, Blossom Tainton, Vårrusets, Ann Johansson, Växjö, Ann, Täby, IFK Öhr, Gotamedias, IFK Växjötalangen Clara Brogren, Hanna Höckert, DFF, Hanna, Kungsmadskolan, Höckert, Irene Andersen, Eneryda, Växjös, Vårrus, Irene

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jubileumför , kvinnlig, löparfest

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Riskerar straff för att ha smekt sjöman på rumpan

En försvarsanställd har anmälts för sexuella trakasserier mot en sjöman. Sjömannen ska ha blivit smekt flera gånger på rumpan på en ölfest ombord på en utländsk gästande korvett i Karlskrona..

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

WHO oroas av mässlingutbrott i Europa

Antalet rapporterade fall av mässling fortsätter att öka i Europa. Världshälsoorganisationen WHO manar alla berörda länder att vidta åtgärder och att öka andelen som vaccineras mot sjukdomen. Bara i januari rapporterades 559 nya fall av mässling i Europa.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Stor heroinhärva nystas upp av polisen

Knarkhärvan som Växjöpolisen nystar upp gäller omfattande heroinhandel. De två misstänkta huvudmännen som sitter häktade är en 28-årig man från Malmö och en 38-årig Alvestabo..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Växjö tycker att IVO är orättvisa mot Attendo

Kommuner och privata aktörer hanteras inte lika av IVO, de måste ha särskilda tillstånd för att vårda människor med demensdiagnos, säger Ulf Hedin (M), ordförande i omsorgsnämnden..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Forskning om stamceller saknade tillstånd

Två professorer vid Göteborgs universitet har gjort sig skyldiga till oredlighet i samband med forskning om stamceller och organdonationer. Bland annat saknades vissa tillstånd. Kritiken ges av universitetets rektor.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ymer och Lindell tillbaka i DC-laget

Sverigeettan Elias Ymer är tillbaka i Davis Cup-laget som möter Turkiet i Antalya den 7-9 april. Däremot är inte hans lillebror Mikael med. "Han är i dagsläget inte säker på att hans kropp är redo för femsetsmatcher", säger DC-kaptenen Johan Hedsberg i ett pressmeddelande.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Christine Kaufmann död

Den tyska skådespelaren Christine Kaufmann har gått bort vid 72 års ålder bekräftar hennes agent, skriver El País. Kaufmann blev känd i Tyskland vid mycket tidig ålder och spelade huvudrollen i filmen "Rose Girl-Resli" vid nio års ålder.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

44 jobb bort i Mariannelund

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Avhopp hotar allsvenskan i speedway

Vargarna från Norrköping har ekonomiska bekymmer och kan tvingas dra sig ur allsvenskan i speedway. Om det sker - avgörandet kommer på fredag - hotas hela serien, eftersom det då återstår tre lag. - Det går inte att köra en serie mot bara två lag.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Greps med misstänkt paket vid Vita huset

En man har gripits i närheten av Vita huset, med ett misstänkt paket. Paketet undersöks av bombexperter, meddelar en talesperson för Secret service, som bevakar presidentbostaden i Washington. Mannen ska ha närmat sig uniformerade vakter ett kvarter från Vita huset.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.