SvD > Nyheter

Monday, 27 May, 09:39

SvD - 02 maj 14 kl. 14:05

Sex av tio svenskar vill ha mer frihandel med USAEn klar majoritet av svenskarna vill att EU förhandlar fram ett nytt frihandelsavtal med USA. Opinionsmätningen som Sifo tagit fram åt nyhetssajten Europaportalen visar att mer än 60 procent anser att handeln mellan USA och Europa ska underlättas..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
USA, EU, Sifo, Europaportalen, Europa

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sexav , tio, svenskarvill ha , mer, frihandelmed , USA
Nyhetskanalen - 18 feb 12 kl. 08:38

Sex av tio svenskar vet inte vad de kommer att få i pension

Sex av tio svenskar i yrkesverksam ålder har dålig koll på vad de kommer få i pension. Det visar en Novusundersökning som gjorts för TV4Nyheterna..

Dagen - 21 dec 17 kl. 03:00

Undersökning: Sex av tio svenskar positiva till dödshjälp

Sex av tio svenskar vill tillåta dödshjälp, enligt en ny undersökning av Novus på beställning av KIT. Men nära hälften av de tillfrågade avböjde att svara på frågorna..

Dagen - 21 dec 17 kl. 03:00

Undersökning: Sex av tio svenskar positiva till dödshjälp

Sex av tio svenskar vill tillåta dödshjälp, enligt en ny undersökning av Novus på beställning av KIT. Men nära hälften av de tillfrågade avböjde att svara på frågorna..

SVT - 02 jan 18 kl. 21:35

Sex av tio svenskar för att göra dödshjälp lagligt

Allt fler länder legaliserar dödshjälp eller överväger att göra det. I Sverige är sex av tio svenskar för att dödshjälp ska bli lagligt men bland riksdagspartierna är intresset lågt. .

Supermiljöbloggen - 01 feb 19 kl. 12:49

Ny mätning: fyra av tio svenskar avstår kött av klimatskäl

I en ny undersökning av DN/Ipsos uppger fyra av tio svenskar att de under det senaste året har minskat eller avstått helt från kött av klimatskäl. Resultatet tyder även på att attityden till flyg håller på att förändras.  2018 var ett år med osedvanligt stort fokus på klimatfrågan i samhällsdebatten.

UNT - 11 jul 13 kl. 11:01

Fyra av tio svenskar solar mindre

En undersökning från Strålsäkerhetsmyndigheten visar att fyra av tio svenskar solar mindre i dag än för fem år sedan. Och sex procent har slutat helt. Det är en trend som myndigheten hoppas håller i sig.

Expressen - 22 nov 13 kl. 15:55

Upp mot tio svenskar saknas efter tyfonen

Det har gått mer än två veckor sedan tyfonen slog till mot Filipperna. Men fortfarande saknas upp mot tio svenskar, som nu söks via lokala myndigheter och hjälporganisationer på plats i landet. – Vi vet inte var de här personerna befann sig när tyfonen drog in, säger Catarina Axelsson, pressansvarig på Utrikesdepartementet..

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 09:21

Tio svenskar i europeisk polisräd


Tio svenskar är misstänkta för anstiftan till urkundsförfalskning i en del av den stora polisräd som genomförts runtom i Europa. Insatsen skedde i tisdags och personerna har nu förhörts. - Den information vi fått från tyska myndigheter är att det handlar om pass, id-handlingar och körkort.

BT - 11 sep 14 kl. 09:21

Tio svenskar i europeisk polisräd

Tio svenskar är misstänkta för anstiftan till urkundsförfalskning i en del av den stora polisräd som genomförts runtom i Europa. Insatsen skedde i tisdags och personerna har nu förhörts. - Den information vi fått från tyska myndigheter är att det handlar om pass, id-handlingar och körkort.

News55 - 29 okt 15 kl. 14:34

Fyra av tio svenskar tror att begravningsbyråerna luras

Fyra av tio svenskar litar inte på begravningsbyråerna. Många är övertygade om att byråerna tar ut överpriser, ändå är det en mycket liten del av de anhöriga som jämför priser innan de bestämmer vem som ska få förtroendet att ta hand om begravningen. Och det är inga småpengar det handlar om, en genomsnittlig begravning hos de traditionella begravningsbyråerna går på nära 30 000 kr.

Sydsvenskan - 28 feb 11 kl. 18:44

Tio svenskar vill lämna Libyen

Enligt Joakim Larsson vid utrikesdepartementets presstjänst är det för närvarande tio svenskar som vill lämna Libyen.
? Det rör sig om fyra personer i Tripoli, tre i Benghazi och tre på andra ställen i landet som vi arbetar med att få ut, säger han.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.