Realtid > Ekonomi

Monday, 21 October, 06:42

Realtid - 02 maj 14 kl. 14:43

EQT-bolag köper it-bolagEQT:s portföljbolag Automic köper Orsyp från PE-bolaget Argos Sodictic..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
EQT, Automic, Orsyp, PE, Argos Sodictic

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EQT-bolag, köper, it-bolag
DI - 04 jul 19 kl. 09:00

EQT-bolag köper svenskar av norskar

Den EQT-ägda förvärvsmaskinen Iver köper sydsvenska IT Gården med 100 medarbetare från norska riskkapitalistfirman Norvestor. Förvärvet är det femte sedan Iver bildades förra våren genom att EQT slog ihop DGC, som köptes ut från börsen 2017, med det året därpå köpta Candidator..

Realtid - 06 jul 15 kl. 14:12

EQT-bolag köper i Sverige

Energibolaget Adven ger sig in i fjärrvärmemarknaden..

Affärsvärlden - 01 apr 16 kl. 10:42

EQT VII köper majoriteten i Sitecore

Private equity-bolaget EQT:s fond EQT VII köper en majoritetsandel i Sitecore, ett bolag som utvecklar mjukvara för innehållshantering (CMS), i en transaktion som värderar Sitecore till cirka 1 miljard euro..

DI - 06 aug 15 kl. 15:38

Tyska Metro köper EQT-bolag i Singapore

Tyska Metro AG, som bland annat äger Mediamarkt, lade i början av maj ett indikativt bud på ett EQT-ägt bolag i Singapore. Affären är nu avslutad, framgår det av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 06 aug 15 kl. 16:16

Tyska Metro köper EQT-bolag i Singapore

Tyska Metro AG, som bland annat äger Mediamarkt, lade i början av maj ett indikativt bud på ett EQT-ägt bolag i Singapore. Affären är nu avslutad, framgår det av ett pressmeddelande..

DI - 11 jun 19 kl. 10:00

Klart: EQT-fond köper bolag för 18 miljarder – av EQT

Fiberbolaget IP-Only säljs i en affär mellan fonder hos riskkapitalbolaget EQT till en värdering på över 18 miljarder kronor. .

DI - 09 aug 16 kl. 18:33

EQT köper USA-bolag

Riskkapitaljätten EQT lägger ett bud på en amerikansk tjänsteleverantör till hälsovårdsbolag. Budet på Press Ganey uppgår till 2,35 miljarder dollar, motsvarande 20 miljarder kronor..

Realtid - 13 aug 12 kl. 08:11

EQT köper it-bolag

Köper det österrikiska it-bolaget UC4 från Carlyle Group..

Realtid - 07 maj 14 kl. 14:22

EQT-bolag expanderar till Sverige

Köper svenska Eco2 Energy..

Affärsvärlden - 11 jul 17 kl. 14:15

EQT gör jätteförvärv

EQT-fonden EQT VII köper Certara, ett bolag verksamt inom beslutsstöd för läkemedelsutveckling, för ett skuld- och kassafritt värde på 850 miljoner dollar, motsvarande 7,2 miljarder kronor.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Så blev Sverige bäst i världen på fondsparande

Ägarbytet för Alfred Bergs svenska verksamhet i somras var en fortsättning på omstruktureringen av den svenska fondmarknaden. Läs om hur marknaden utvecklats och hur Sverige fick det mest utbredda fondsparandet i världen. .

Realtid - 30 minuter sedan

Lättare att vara uthållig om man jobbar långsiktigt

Konjunkturoron ökar och världens börser svänger fram och tillbaka. Investerarnas osäkerhet växer och alltför många går på magkänsla. Här har vi i branschen en viktig uppgift att utbilda investerarna i värdet av långsiktighet.

Realtid - 22 timmar sedan

Dan Brännström vågade spänna bågen

Hans pappa ville att han skulle bli officer eller präst. Men Dan Brännström ville annorlunda. Möt FAR:s tidigare generalsekreterare.

Realtid - Igår: 18:22

"Allt talar för att brexit skjuts upp igen"

Premiärminister Boris Johnson och hans regering har åkt på ett nytt bakslag i parlamentet i Westminster.   – Allt talar för att brexit skjuts upp igen. Det säger brexitexperten Rickard Ydrenäs till Realtid..

Realtid - Igår: 08:30

Kritisera gärna medierna – men sprid inte konspirationsteorier

Realtids kommande temavecka, Per Agermans senaste härva och Börspoddens konspirationsteorier. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:35

Mest läst: Fastighetshärvans trassebo

Fastighetshärvan som involverade såväl SIP Homes som Fair Investments lockade flest Realtidläsare den gångna veckan. Här är hela topp-tio-listan över de mest lästa artiklarna!.

Realtid - I förrgår: 16:45

KPA Pension först i branschen med HBTQ-certifikat

130 medarbetare från KPA Pension har gått en utbildning för att HBTQ-certifieras. Britta Burreau, vd KPA Pension, berättar vad detta innebär och vad medarbetarna tagit med sig..

Realtid - I förrgår: 16:00

Svolder köpte aktier i Lime för 60 miljoner

Investmentbolaget Svolder ökar sitt ägande CRM-mjukvarubolaget Lime med aktier värda över 60 miljoner kronor..

Realtid - I förrgår: 15:00

Är Goldman Sachs rapport ett hack i kurvan?

De amerikanska storbankerna ångade på för fullt under tredje kvartalet. Men Goldman Sachs bjöd på ett par överraskande plumpar i protokollet. Tillfälligheter eller förebådar det sämre tider, undrar Reatids Per Agerman..

Realtid - I förrgår: 14:00

Ägare i riskkapitalfonder förlorar i kammarrätten

För snart ett år sedan meddelade förvaltningsrätten en dom som var ett bakslag för Skattemyndigheten. Nu ändrar Kammarrätten domen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.