YLE > Finland

Saturday, 16 January, 15:42

YLE - 02 maj 14 kl. 07:07

Naturstigen till Uddskatan öppnasMåndagen den 19 maj går en länge närd dröm i uppfyllelse i Hangö: Naturstigen till Uddskatan längs Tulluddens norra strand öppnar. Då kan vem som helst vandra längs den och njuta av naturen.
Förminska
Hangö stads turistchef Marika Pulliainen är glad. När hon tillträdde som turistchef beslöt hon att inom tio år skulle naturstigen vara öppnad. Det räckte litet längre, men nu är det ett faktum.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Uddskatan, Hangö, Tulluddens, Marika Pulliainen, Frihamn Ab, Saunatecs, Uddskatanområdet, Finlands, Pulliainen, Den, Dick Forsman, Porkala, Lindström, Åland, Finland, Laura Lotta Andersson, Det, Palavan, Krimkrigets, Engelska, Astrid Lindström, Tulludden

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Naturstigentill , Uddskatan, öppnas
Nya Wermlands Tidningen - 01 dec 12 kl. 10:02

Varför ges Naturstigen på I?2-området ut igen?

Gunnar Björndahl, författare, som är aktuell med en nyutgåva av boken Naturstigen på I 2-området..

YA - 02 okt 15 kl. 03:00

Oron stor för naturstigen i Tånebro

Naturstigen längs banvallen i Tånebro är hotad. Så har i alla fall Tånebroborna uppfattat det och oron är nu stor bland de boende..

YA - 02 okt 15 kl. 03:00

Oron stor för naturstigen i Tånebro

Naturstigen längs banvallen i Tånebro är hotad. Så har i alla fall Tånebroborna uppfattat det och oron är nu stor bland de boende..

Norrtelje Tidning - 14 maj 17 kl. 10:00

Nu ska naturstigen i Riddersholm nyinvigas

Skärgårdsstiftelsen inviger snart sin nyfixade naturstig i naturreservatet Riddersholm i Kapellskär. Naturstigen vänder sig till både gammal och ung..

YLE - 04 okt 17 kl. 14:49

Den hinderfria naturstigen i Fäboda i Jakobstad tar form

Byggandet av den hinderfria naturstigen i Fäboda i Jakobstad har påbörjats. Här ska alla stadsbor få likvärdiga möjligheter att röra sig ute och njuta av naturen..

Nya Wermlands Tidningen - 24 aug 18 kl. 15:40

Naturstigen i I2-skogen fyller 20 år och firas

På söndag, den 26 augusti, firar Naturstigen i I2-skogen 20 år. Detta firas av Naturskyddsföreningen i samarbete med Karlstad kommun..

YLE - 17 jun 15 kl. 13:19

Arbetsplatser hotas om Pojoviksbron öppnas sällan

Både turismen och företagare lider om Pojoviksbron bara öppnas för fritidsbåtar under vissa tider på dygnet. Det säger båtföretagaren Tom Nylund och politikern Werner Orre (SFP). - Pojoviken är en trumf för regionen.

Skånskan - 30 nov 18 kl. 15:00

Storgatan öppnas för trafik

HÖRBY Centrumombyggnaden närmar sig finalen. Idag, fredag, öppnas Storgatan för trafik igen – en månad tidigare än beräknat.
Det blir också startskottet för julhandeln i Hörby, vilket firas med korv, glögg, musik och tändning av julgranen.

YLE - 04 jan 17 kl. 14:57

Herlin: Gullkrona öppnas för båtgäster igen

Gullkrona gästhamn kommer att öppnas för båtgäster tidigast 2018. Det berättar affärsmannen Ilkka Herlin i ett pressmeddelande efter att hans företag Suomen Tavara ja Raha Oy har köpt ön. Yle Åboland kunde i dag berätta att Herlin köpte ön Gullkrona i oktober 2016 tillsammans med sin fru Päivi Kankaanrinta och att säljaren är en privatperson.

YLE - 10 aug 17 kl. 11:17

Två nya gator öppnas för trafik i Åbo

På måndag finns två nya gator i Åbo. Samtidigt öppnas en ny parkeringsplats och senare även nya laddstationer för elbilar. Hampspinnarebågen och Vagngatan har varit färdiga i flera månader redan, men gatorna har varit avstängda.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.