Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 18 June, 02:42

Trelleborgs Allehanda - 01 maj 14 kl. 10:36

Shailene - idol för en ny generationHon kallas för "den nya Jennifer Lawrence". Privat klär hon sig i second hand-kläder och äter gärna lera.Shailene Woodley är den nya hippiestjärnan som Hollywood håller tummarna för.
I en tid då det faktiskt råder brist på unga, hållbara, talangfulla stjärnor som drar massorna till biograferna är intresset stort för Shailene Woodley. I sommar är hon aktuell i två stora Hollywood-satsningar riktade till unga vuxna.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Jennifer Lawrence, Woodley, Hollywood, Shailene Woodley, Divergent, Tris, The, John Green, Förr, LawrenceHittills, Teen Vogue, Hollywood Reporter, Into, Disney, Betty FordLinda Öhrn Lernström, VeckoRevyn, Jennifer, Shailene, Betty Ford, Paris Hilton, Linda Öhrn Lernström, Twilight, Bella, Edward, The Daily Beast

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Shailene, idolför en ny , generation
Kristianstadsbladet - 01 maj 14 kl. 10:36

Shailene - idol för en ny generation

Hon kallas för "den nya Jennifer Lawrence". Privat klär hon sig i second hand-kläder och äter gärna lera.Shailene Woodley är den nya hippiestjärnan som Hollywood håller tummarna för.

NT - 01 maj 14 kl. 10:36

Shailene - idol för en ny generation

Hon kallas för "den nya Jennifer Lawrence". Privat klär hon sig i second hand-kläder och äter gärna lera.Shailene Woodley är den nya hippiestjärnan som Hollywood håller tummarna för..

Helsingborgs Dagblad - 01 maj 14 kl. 10:40

Shailene - idol för en ny generation

Hon kallas för "den nya Jennifer Lawrence". Privat klär hon sig i second hand-kläder och äter gärna lera. Shailene Woodley är den nya hippiestjärnan som Hollywood håller tummarna för..

ÖstersundsPosten - 01 maj 14 kl. 10:36

Shailene - idol för en ny generation

I en tid då det faktiskt råder brist på unga, hållbara, talangfulla stjärnor som drar massorna till biograferna är intresset stort för Shailene Woodley. I sommar är hon aktuell i två stora Hollywood-satsningar riktade till unga vuxna. Först i bioaktuella "Divergent", den dystopiska science-fiction-historien om 16-åriga rebellen Tris.

SvD - 01 maj 14 kl. 10:36

Shailene - idol för en ny generation

Hon kallas för ”den nya Jennifer Lawrence”. Privat klär hon sig i second hand-kläder och äter gärna lera..

Uppsalanyheter.se - 05 okt 16 kl. 04:45

Star for Life - "det handlar om att rädda livet på nästa generation"

I morgon kommer musikgalan "Marching for Love" till Uppsala, en musikalisk energikick utlovas men bakom galan handlar musiken om att göra skillnad på liv och död i Sydafrika. Vi träffade Ken Wennerholm från Triple & Touch som varit med sen starten för elva år sedan. I morgon kommer musikgalan "Marching for Love" till Uppsala, en musikalisk energikick utlovas men bakom galan handlar musiken om att göra skillnad på liv och död i Sydafrika.

DN - 06 okt 11 kl. 08:59

Talangjakt i TV4. Dags för finalerna i ?Idol?

?Generation Idol? har blivit mogen för att själv tävla.

Barometern - 05 feb 14 kl. 14:40

Billy Idol till Sweden Rock

Den smått legendariska punkrockaren Billy Idol är klar för årets Sweden Rock. Han spelade på Sweden Rock för fyra år sedan och nu är det dags igen. Och en hitkavalkad kan utlovas när punkrockaren Billy Idol ställer sig på scenen.

YLE - 10 jul 17 kl. 10:24

Ole Hellstén = matematikglädje för en hel generation helsingforsare

Ett av de namn som ni redan skickat in flere gånger inom satsningen "Alla tiders lärare" är Ole Hellstén, matematiklärare från Helsingfors. Under sin karriär hann han bland annat undervisa i flere gymnasier i staden, hålla kurser på Arbis och även på Hanken. Inspirerat generation Under sina flera decennier som lärare hann han göra intryck på en hel generation.

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 12 kl. 10:30

Billy Idol till Peace and Love

Billy Idol kommer till Borlänge i sommar. Rockstjärnan är klar för att spela på Peace and Love-festivalen som äger rum 26-30 juni. Idol började sin musikkarriär i bandet Generation X och solodebuterade 1981.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Här kan du fira midsommar lokalt

Den som vill fira midsommar med stång och dans har många ställen att välja på. Här är ett urval av lokala midsommarfiranden: .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Ola Andersson, 70 år

Den 19 juni fyller Ola Andersson, Önnestad, år..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Återigen skämmer kommunens beslutsfattare ut sig

Arbetsmarknadsnämnden beslöt den 10 juni att fackföreningsavgiften inte längre skulle ingå i försörjningsstödet. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Debatt: Vem sitter i vems knä?

Vem sitter i vems knä? Är det M eller KD eller SD? Den frågan ställer sig säkert många Trelleborgare efter valet.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Varför sparka på dem som redan ligger?

Blir bestört när jag läser om beslutet att de som har försörjningsstöd inte längre ska få hjälp med att betala avgiften till sin fackförening. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Rör inte ASIH!

Avancerad sjukvård i hemmet, ASIH, är en fantastisk verksamhet som tar hand om patienter med en obotlig sjukdom. Man kan få vård i egna hemmet av kvalificerad personal med tillgång till expertis dygnet runt. Viktigt är att ASIH inte enbart är till för patienter i livets slutskede utan även kan hjälpa till vid enstaka tillfällen!.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Rätt vård i rätt tid

Att politik handlar om prioriteringar är ett uttryck man hör ibland. Detsamma kan i hög grad sägas om akutsjukvården. Men där politiken ofta arbetar över längre tidsperioder, kräver akutsjukvården inte sällan snabba beslut och tuffa prioriteringar i ögonblick som kan vara livsavgörande.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Tycker inte ni att inbetald skattekrona ska läggas där den gör störst nytta?

Svar till Birte Sandberg (C), Per Einarsson (KD), Gilbert Tribo (L) och Anna Mannfalk (M), (den 25 maj)..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Avtalsrörelsen är över, nu måste det bli verkstad

Vårdförbundet har nyligen tecknat ett nytt avtal med Sveriges kommuner och landsting, SKL, och Sobona för drygt 90 000 barnmorskor, biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och sjuksköterskor. Nu är det dags att omsätta avtalet i praktisk handling. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Fotboll: Fy sjutton va bra ÖT!

ÖT Smygehuk hade rena målkalaset hemma mot Onslunda. 17–1 (!) slutade tillställningen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.