Resume > Ekonomi

Monday, 22 April, 02:08

Resume - 28 apr 14 kl. 15:47

Aschberg nekas prövning för tipsmiljonerna
Journalisten och tv-profilen Robert Aschberg nekas prövning i Högsta Förvaltningsdomstolen (HFD) om avdrag för de tipspengar han betalat den så kallade "Solvallakungen"..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Robert Aschberg, Högsta Förvaltningsdomstolen, HFD, Solvallakungen

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aschberg, nekas, prövningför , tipsmiljonerna
UNT - 25 jun 12 kl. 12:38

Bandidosledare nekas prövning

Den utpekade förre Bandidosledaren som i april dömdes till tre års fängelse för sin inblandning i misshandeln av en man i Örbyhus nekas prövning i högsta domstolen..

GöteborgsPosten - 19 jun 17 kl. 11:45

Våldtäktsdömda krogprofilerna nekas prövning

Festfixaren Bardiya Pajouhi och krögaren Navid Atlassi dömdes för de uppmärksammade krogvåldtäkterna i Göteborg. I efterhand hävdade Navid Atlassis advokat rättegångsfel och överklagade domen. Men ärendet nekas prövning i Högsta domstolen..

Nya Wermlands Tidningen - 06 nov 17 kl. 14:14

Pappa nekas prövning

Högsta domstolen (HD) nekar prövningstillstånd i ett mål som gäller tillstånd till prövning i hovrätt av mål om vårdnad om barn..

Nyhetskanalen - 09 jul 12 kl. 18:25

Styckmordsanklagade nekas prövning av skadestånd

De två läkare som misstänktes för det uppmärksammade mordet på Catrine da Costa 1984, får inte sitt skadestånds- krav prövat i hovrätten, rapporterar SR Ekot.De två männen kallades i media för "obducenten" och "allmänläkaren" och friades för mord, men befanns skyldiga till att ha styckat da Costa. Båda miste sin läkarlegitimation och stämde 2007 staten på nära 40 miljoner kronor för att ha fått sina liv förstörda..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Sexdömd nekas prövning av HD

Han sökte kontakt med unga flickor på Internet och träffade dem i hemlighet. Och utsatte dem för sexövergrepp, enligt domar i Falu tingsrätt och Svea hovrätt. Något den 46-årige idrottsledaren envist nekat till och begärde att Högsta domstolen skulle pröva.

FriaTider - 11 okt 13 kl. 18:39

Dödförklarad amerikan nekas omprövning av beslut

För 27 år sedan försvann amerikanen Donald Miller från sitt hem och hans familj visste inte var han var. Mannen förklarades först försvunnen och därefter död. Nu är han tillbaka och vill ha beslutet omprövat ?

Expressen - 02 maj 16 kl. 12:00

Lisa Holm-mördaren nekas prövning i HD

Lisa Holm-mördaren Nerijus Bilevicius får inget prövningstillstånd i Högsta domstolen. Livstidsdomen från hovrätten vinner därmed laga kraft..

Aftonbladet - 02 maj 16 kl. 12:16

Lisa Holms mördare nekas prövning i HD

E24 - 23 jun 16 kl. 15:17

Ubers samåkningstjänst nekas prövning i HD

Högsta domstolen nekar prövningstillstånd i ett mål som rör den nedlagda samåkningstjänsten Uber pop..

GT - 28 jun 16 kl. 09:55

Terrormålet nekas prövning i HD

Hassan Al-Mandlawi och Al Amin Sultan dömdes till livstids fängelse för terroristbrott. De båda göteborgarna överklagade till Högsta domstolen. Men enligt P4 Göteborg har HD nu beslutat att inte ge dem prövningstillstånd – därmed kvarstår domarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.