Kristianstadsbladet > Lokalt

Monday, 15 October, 12:16

Liknande nyheter

Taggar: Försvunna, Ali, hittaddöd
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

14-årige Ali hittad död

Den 14-åriga pojken Ali, som försvann runt 18-tiden i söndagskväll i småländska Strömsnäsbruk, är nu hittad avliden.På onsdagsförmiddagen klockan 11.26 hittades försvunna Ali vid i vattnet vid kraftverket i Lagan och ambulans samt polis har skickats till platsen.

Sydöstran - 27 feb 16 kl. 12:59

Försvunna kvinnan hittad

Den försvunna kvinnan är hittad och vid liv..

VBL - 31 jul 12 kl. 16:32

Försvunna bilen hittad

Polisen har hittat den försvunna Toyotan som eftersöktes i måndagens tidning..

Helsingborgs Dagblad - 20 feb 13 kl. 14:21

Försvunna kvinnan hittad död

Runt 200 personer deltog när Missing people ordnade skallgång efter den försvunna 37-åriga kvinnan i Jonstorp. Efter knappt två timmar hittades hon död..

UNT - 08 aug 13 kl. 22:49

Försvunna kvinnan hittad död

Polisen uppger att kroppen som hittades utomhus i Grästorpstrakten i Västergötland tillhör den försvunna 23-åriga småbarnsmamman från Trollhättan..

SvD - 08 aug 13 kl. 22:44

Försvunna kvinnan hittad död

Polisen uppger att kroppen som hittades utomhus i Grästorpstrakten i Västergötland tillhör den försvunna 23-åriga småbarnsmamman från Trollhättan..

BT - 08 aug 13 kl. 22:46

Försvunna kvinnan hittad död

Polisen uppger att kroppen som hittades utomhus i Grästorpstrakten i Västergötland tillhör den försvunna 23-åriga småbarnsmamman från Trollhättan. Kroppen har identifierats av personal från länskriminalpolisen.- Vi kan bekräfta att det är den 23-åriga kvinnan.

Barometern - 06 maj 14 kl. 00:18

Försvunna kvinnan hittad död

Sökandet efter den försvunna 24-åriga kvinnan i Påryd är över. Kvinnan har hittats död. Det uppgav polisen i Kalmar och organisationen Missing people på sociala medier sent på måndagkvällen.

Nerikes Allehanda - 18 apr 16 kl. 10:43

Försvunna flickan hittad

Försvunna flickan har hittats i centrala Laxå..

NSD - 23 jun 16 kl. 21:56

Extra: Försvunna mannen hittad

Den försvunna mannen som försvann under torsdagen har hittats..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Utbildning: Färre sugna på högskoleprovet

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

400 fastigheter ansluts till kommunalt VA

Efter många turer och en lång process ska nu runt 400 fastigheter i Yngsjöstrand anslutas till kommunalt vatten och avlopp. Kommunen fick till slut köpa ut ägaren till det nuvarande vattenverket för sex miljoner kronor..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Bil körde av vägen och landade med taket på en åker

En olycka ska ha inträffat på vägen mellan Kristianstad och Arkelstorp där en bil kört av vägen och har hamnat upp och ner på en åker..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Han bjöd på spännande framtidstankar om möbler

Det går inte att tipsa om möbler som kommer att bli designklassiker så att den tipsade kan köpa dessa redan nu, i hopp om att göra sig ett klipp. Det konstaterades vid en föreläsning med Blå Stations vd Johan Lindau..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Kriminalvården besökte shoppare

På söndagen hade kriminalvården en trailer uppställd vid C4 Shopping med syfte att göra sin annars anonyma verksamhet synlig. Medarbetare svarade på frågor och besökare kunde titta in i en riktig cell. .

Kristianstadsbladet - Igår: 09:27

Leelas ägare tar hjälp av hundpsykolog

En och en halv vecka har hon varit försvunnen – den colombianska VM-hunden Leela. Nu tar ägarna hjälpa av en expert och hundpsykolog. .

Kristianstadsbladet - Igår: 20:30

Nostalgiskt och fullsatt

”Poetry in motion”, Chris-craft no 9”, ”Kärlekens hus” och ”Sealed with a kiss”. Det var idel gamla örhängen som levererades av fyra popidoler på Kulturkvarteret på lördagen. Publiken fyllde två föreställningar och sjöng gärna med..

Kristianstadsbladet - Igår: 18:45

Fotvårdarna står på egna ben

Det råder brist på fotvårdare i Skåne. Men nu börjar den avhjälpas. I fredags fick tio nya fotvårdare sina diplom efter utbildning och nu börjar de jobba runt om i Skåne..

Kristianstadsbladet - Igår: 15:11

S-nomineringar klara för Regionposter

Under lördagen blev S-distriktet på det klara med vilka personer man vill ha på vilka poster inom Region Skånes politiska organisation. Det rör sig fram för allt om vilka som ska få bli regionråd. .

Kristianstadsbladet - I förrgår: 11:15

Risk för försening – kommundirektören tar mer aktiv roll i badhusprojektet

Risken blir allt mer överhängande att planerna för Kristianstads nya badhus försenas. Därför tar nu kommundirektör Christel Jönsson en mer aktiv roll och går in som kommunens ombud i badhusprojektet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.