Kristianstadsbladet > Lokalt

Friday, 14 December, 10:39

Liknande nyheter

Taggar: Försvunna, Ali, hittaddöd
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

14-årige Ali hittad död

Den 14-åriga pojken Ali, som försvann runt 18-tiden i söndagskväll i småländska Strömsnäsbruk, är nu hittad avliden.På onsdagsförmiddagen klockan 11.26 hittades försvunna Ali vid i vattnet vid kraftverket i Lagan och ambulans samt polis har skickats till platsen.

Sydöstran - 27 feb 16 kl. 12:59

Försvunna kvinnan hittad

Den försvunna kvinnan är hittad och vid liv..

VBL - 31 jul 12 kl. 16:32

Försvunna bilen hittad

Polisen har hittat den försvunna Toyotan som eftersöktes i måndagens tidning..

Helsingborgs Dagblad - 20 feb 13 kl. 14:21

Försvunna kvinnan hittad död

Runt 200 personer deltog när Missing people ordnade skallgång efter den försvunna 37-åriga kvinnan i Jonstorp. Efter knappt två timmar hittades hon död..

UNT - 08 aug 13 kl. 22:49

Försvunna kvinnan hittad död

Polisen uppger att kroppen som hittades utomhus i Grästorpstrakten i Västergötland tillhör den försvunna 23-åriga småbarnsmamman från Trollhättan..

SvD - 08 aug 13 kl. 22:44

Försvunna kvinnan hittad död

Polisen uppger att kroppen som hittades utomhus i Grästorpstrakten i Västergötland tillhör den försvunna 23-åriga småbarnsmamman från Trollhättan..

BT - 08 aug 13 kl. 22:46

Försvunna kvinnan hittad död

Polisen uppger att kroppen som hittades utomhus i Grästorpstrakten i Västergötland tillhör den försvunna 23-åriga småbarnsmamman från Trollhättan. Kroppen har identifierats av personal från länskriminalpolisen.- Vi kan bekräfta att det är den 23-åriga kvinnan.

Barometern - 06 maj 14 kl. 00:18

Försvunna kvinnan hittad död

Sökandet efter den försvunna 24-åriga kvinnan i Påryd är över. Kvinnan har hittats död. Det uppgav polisen i Kalmar och organisationen Missing people på sociala medier sent på måndagkvällen.

Nerikes Allehanda - 18 apr 16 kl. 10:43

Försvunna flickan hittad

Försvunna flickan har hittats i centrala Laxå..

NSD - 23 jun 16 kl. 21:56

Extra: Försvunna mannen hittad

Den försvunna mannen som försvann under torsdagen har hittats..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Diarrémedicin används som drog

Tomma tablettkartor för diarrémedicin och lustgaspatroner till sprutgrädde har under senare tid hittats slängda på flera håll i Vä. Under år 2016 tros elva personer ha dött på grund av att ha missbrukat ämnet som finns i den receptfria magmedicinen. .

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Freke Räihä: I år ska jag tända kaminen och göra senap

Så långt tillbaka jag kan minnas har julen handlat om att vara på väg någonstans. Till mormor, till pappa, till mamma, till mostrar och bröder och systrar. Det har packats morotslådor, presenter och rökelse.

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Uppgifter: Skytten i Strasbourg död

Den man som misstänks ha skjutit ihjäl tre personer vid en julmarknad i franska Strasbourg i tisdags har dödats av polisen, rapporterar flera medier med hänvisning till poliskällor. Mannen sköts i en stadsdel i Strasbourg..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Många ville se luciatåg på Torget

Årets luciafirande i Åhus fick flytta ut på Torget eftersom S:ta Maria kyrka renoveras. Idén kom från barnen i mellanstadiekören. Och Torget fylldes av folk på luciakvällen..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Äkta julstämning med C4-gymnasiet

Med harpa, elgitarr men framför allt klangfulla röster skapade C4-gymnasiets elever och lärare julstämning på Kulturkvarteret på luciakvällen..

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Stadens parker del i stort EU-projekt

Kristianstad kommun har blivit utvald att delta i ett EU-projekt som handlar om hur stadens parker och naturområden kan använda på ett mer hållbart sätt. Projektet ska pågå i cirka två år. Hela 1,8 miljoner av EU:s projektbudget är avsatta för Kristianstads räkning.

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Efter branden: Hon är rädd för att det ska brinna igen

Natten till torsdag brann en stallbyggnad ner på en gård mellan Balsby och Fjälkinge, 400 meter från granngården som brann för tre veckor sedan. Polisen misstänker mordbrand..

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Just nu: Två personbilar i krock

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Olycka: Bil har voltat av vägen

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Växande engagemang för hemlösa i Kristianstad

De hemlösa i Kristianstad blir allt fler. Och det blir också de privatpersoner som engagerar sig för att kommunens hemlösa inte ska behöva frysa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.