BT > Ekonomi

Friday, 19 April, 00:20

BT - 25 apr 14 kl. 08:37

Inga överraskningar från AB VolvoFordonstillverkaren AB Volvo redovisar en vinst före skatt på 1 727 miljoner kronor för första kvartalet. Det är bättre än väntat, men Hampus Engellau på Handelsbanken ser inga större överraskningar i rapporten.
Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 1 389 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning. Motsvarande period 2013 slutade med en förlust på 101 miljoner.Omsättningen uppgick till 65 646 miljoner kronor, jämfört med 58 344 miljoner kronor ett år tidigare.
Läs mer på BT
Läs mer om:
AB Volvo, Hampus Engellau, Handelsbanken, Reuters, Nordamerika, Brasilien, Europa, Euro, Olof Persson, Engellau, Japan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, överraskningarfrån AB , Volvo
Barometern - 11 jan 14 kl. 17:10

Inga överraskningar på Centerstämma

Nomineringarna av riksdags- och landstingskandidaterna, som avgjordes på stämman, innebar inga överraskningar. Anders Åkessons ställning som förstanamn på riksdagslistan är ohotad med 6228 röster i medlemsomröstningen.
– Det är tredje gången jag ställer upp som riksdagskandidat och att jag toppar listan är jätteroligt.

Expressen - 14 dec 13 kl. 00:41

Inga överraskningar – men en räcka med hits

Inga överraskningar, ingen vild scenshow. Bara en räcka hits som få andra artister kan visa upp. Elton John med band går på övertygande rutin..

YLE - 11 aug 15 kl. 13:30

Stubb: Inga överraskningar i budgeten

Statsbudgeten för nästa år kommer att vara mindre än årets budget, sade finansminister Alexander Stubb (Saml). Budgeten innehåller inga överraskningar den följer långt skrivningarna i regeringsprogrammet. På en fråga om det var lättare att göra upp budgeten inom den här regeringen poängterar Stubb att han inte var finansminister då årets budget gjordes upp men att det så till vida var lätt att regeringsprogrammet gav klara ramar.

Skånskan - 11 feb 17 kl. 22:20

Inga överraskningar under kvällens Melodifestival

Inga överraskningar när Mariette med A Million Years och Benjamin Ingrosso med Good Lovin’ gick direkt till final. Lisa Ajax och Dismissed får en andra chans. ERWP.

SvD - 25 apr 14 kl. 08:37

Inga överraskningar från AB Volvo

Fordonstillverkaren AB Volvo redovisar en vinst före skatt på 1 727 miljoner kronor för första kvartalet. Det är bättre än väntat, men Hampus Engellau på Handelsbanken ser inga större överraskningar i rapporten..

Cornucopia - 09 aug 18 kl. 13:24

Höjda tomthyror för BRF:er är inga överraskningar

Dagens Industri har en artikel med en rubriksättning att höjda tomthyror är ett hårt slag mot klubbmedlemmar i berörda bostadsrättsföreningar. Men det är det inte, hyreshöjningarna är fullt förutsägbara, både i tid och storlek, för föreningar som inte äger fastigheten husen ligger på. Eventuella överraskningar visar bara att de överraskade inte borde äga en bostadsrätt.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 12 kl. 21:36

Inga överraskningar när budgeten klubbades

Majoritetens budgetförslag gick igenom ? om än med en knorrande vänsterpartist. Torsdagens kommunfullmäktige bjöd på debatt men inte på några större överraskningar när klubban föll..

SVT - 01 okt 13 kl. 17:29

Nannskog: ?Inga överraskningar?

SVT:s expert förstår Erik Hamréns VM-kvaltrupp - fri från överraskningar..

Västerbottens Folkblad - 28 okt 13 kl. 20:18

Inga överraskningar kring Umeås budget

En lång och stundvis hetsig debatt, men utan överraskningar. Som väntat klubbade Umeå kommunfullmäktige genom Socialdemokraternas och Vänsterpartiets budget för år 2014..

Eurosport - 31 maj 14 kl. 12:25

Inga överraskningar när van Gaal presenterade Hollands VM-trupp

Louis van Gaal bjöd inte på några överraskningar när han presenterade Hollands slutliga 23-mannatrupp till VM..

Fler nyheter från BT

BT - 15 jan 18 kl. 11:30

Okej spela golf med friskvårdsbidraget

Även golf och ridning blir tillgängligt för friskvårdsbidraget som många arbetsgivare erbjuder sina anställda. Det har Skatteverket kommit fram till efter en dom i Högsta förvaltningsdomstolen. Tidigare har Skatteverket nekat dyra sporter som golf och ridning skattesubventionerad friskvård.

BT - 15 jan 18 kl. 11:36

Na-kd tar in 360 miljoner i kapital

Boråsaren Jarno Vanhatapios modeföretag Na-kd har under 2017 växt med 150 procent jämfört med föregående år. Nu tar företaget in dryga 360 miljoner kronor i kapital..

BT - 15 jan 18 kl. 10:35

Renault växte mer än Volvo

Den franska biltillverkaren Renault ökade försäljningen med 8,5 procent i fjol, jämfört med året före. Det är mer än Volvo Cars, som i början av januari meddelade att bilförsäljningen steg med sju procent 2017. Renault sålde 3,76 miljoner bilar och volymerna ökade i alla delar av världen.

BT - 15 jan 18 kl. 08:10

Positiv USA-effekt för Hexagon

Mätteknikbolaget Hexagon räknar med en positiv effekt av den amerikanska skattereformen på cirka 72 miljoner euro, motsvarande 700 miljoner kronor, skriver företaget i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 07:01

Fler skänkte till välgörenhet förra året

Fler skänkte pengar till välgörenhet förra året. Allra mest ökade gåvorna från företag kring jul, där trenden att byta ut personalklappen mot fjärran bidrag verkar stå sig.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 04:00

Regeringen vilseleder om välfärden

BT - 14 jan 18 kl. 19:55

Kvinnor i finansbranschen i metoo-upprop

Omkring 300 kvinnor i finans- och försäkringsbranschen går nu ut i ett gemensamt metoo-upprop och vittnar om tystnadskultur och en sexistisk och förminskande jargong, skriver Dagens industri..

BT - 13 jan 18 kl. 13:57

Efter konkursen: Han öppnar ny restaurang i centrum

Restaurang Framnäs har stått tom sedan konkursen i oktober. Snart öppnar Michel Sukkar restaurangen Acappella med en ny inriktning..

BT - 13 jan 18 kl. 12:42

Irena: Vind och sol är billigare

Prismässigt håller nu allt billigare vind och sol på att blåsa fossil energi åt sidan. Det förklarar den globala organisationen Irena i samband med sitt årsmöte. Vind- och solkraft faller snabbt i pris.

BT - 13 jan 18 kl. 11:28

Stor ombyggnation av krog i Skene: ”Vi vill locka mer folk”

Pizzaugnen har flyttat ut där det tidigare var en scen och möblerna har bytt plats mellan de två lokalerna när Skene krog byggde om under senhösten. – Jag är jättenöjd, säger Jeanette Lindqvist som jobbar på restaurangen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.