BT > Nyheter

Thursday, 13 December, 09:16

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Kalhygge, brinneri , Bollebygd
Sydöstran - 31 maj 18 kl. 11:53

Kalhygge brinner – ”sprider sig snabbt”

Ett kalhygge brinner i Astensmåla på gränsen mellan Olofström och Svängsta..

Västerbottens Folkblad - 16 jun 11 kl. 13:41

Kalhygge brinner i Hällnäs

HÄLLNÄS Det har börjat brinna i ett kalhygge nära före detta sanatoriet i Hällnäs. HÄLLNÄS Det har börjat brinna i ett kalhygge nära före detta sanatoriet i Hällnäs. Brandförsvaret i Vindeln har larmats till platsen, ytan som brinner är stor ?

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 18 kl. 18:33

Kalhygge brinner i Örkelljunga

Åtta enheter från räddningstjänsten på plats för att släcka en skogsbrand på ett kalhygge strax söder om Örkelljunga..

Expressen - 08 jul 17 kl. 19:47

JUST NU: Brinner under inspelningen av "Farmen"

Det brinner just nu i gården där "Farmen" spelas in.Flera brandbilar på plats.– Det är en trossbotten som har brunnit i ett av husen.

BT - 04 apr 14 kl. 16:32

JUST NU: Brinner i Bosnäs

Räddningsjänsten är på väg ut till Bosnäs på grund av en gräsbrand. Under eftermiddagen har det brunnit i Vårgårda och Dalsjöfors. Efter flera bränder de senaste veckorna i Sjuhärad, avråder räddningstjänsten från att elda.

Magazin24 - 03 aug 11 kl. 15:33

Brinnande kalhygge

Larmet inkom vid klockan 15.30 på onsdagen. Ett kalhygge brinner ute i Flicksta, Munktorp.

UNT - 07 apr 15 kl. 13:56

Två hektar kalhygge brinner

Räddningstjänsten på plats vid en två hektar stora branden vid Herrymningen utanför Örsundsbro..

Skånskan - 15 maj 18 kl. 17:46

Just nu: Brand i industribyggnad

Just nu brinner det i en industribyggnad på Sångleksgatan i Fosie i Malmö.

Polis och räddningstjänst kallas till plats. Enligt Skånepolisen brinner det i en vägg i industrifastigheten.

YLE - 17 feb 14 kl. 16:19

Farliga ämnen brinner i Raumo hamn

Just nu brinner det i Raumo hamn. Det är ämnet natriumditionit som brinner i en industribyggnad. Räddningsverket uppmanar folk att undvika att röra sig i området.

Skånskan - 03 sep 18 kl. 09:35

Bil brinner på E65

Skåne En bil brinner på motorvägen mellan Svedala och Malmö.Just nu brinner en bil på motorvägen mellan Svedala och Malmö, på E65:an. Det är mellan trafikplats Svedala (12) och Oxie (13) som den brinnande bilen står, i färdriktning mot Malmö.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Sting spelar sina hits på Gröna Lund

Den brittiske världsstjärnan och Polarpristagaren Sting kommer till Stockholm och Gröna Lund i sommar. Den 17 juni äntrar han nöjesparkens stora scen, enligt ett pressmeddelande. Spelningen är en del hans kommande Europaturné "Sting: My songs" och den blir den enda på svensk mark.

BT - 15 minuter sedan

Israeliska styrkor dödade mordmisstänkt

Israeliska styrkor har dödat en 23-årig palestinier som jagats i två månader misstänkt för att ha mördat två israeler på Västbanken. Mannen har pekats ut för att ha dödat en 28-årig kvinna och en 35-årig man i en israelisk bosättning i början av oktober.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Inflationsförväntningar ligger stilla

Inför nästa veckas räntebesked från Riksbanken ligger inflationsförväntningarna bland arbetsmarknadens parter och finansfolk stadigt kvar på 2,0 procent på ett års sikt.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Anställd kan ha smittat patienter med tbc

Universitetssjukhuset i danska Ålborg kallar 440 personer till kontroll eftersom de kan ha utsatts för tuberkulossmitta när de behandlats vid sjukhuset. Smittkällan ska vara en anställd som har kontakt med patienter på sjukhuset.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Ica ökar investeringar

Ica ökar investeringstakten från 3,5 miljarder i år till fyra miljarder kronor nästa år, enligt dagligvarujättens nya strategiska plan.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Israel kritiserar judiskt museum i Tyskland

Israel uppmanar Tysklands regering att dra in sitt bidrag till flera tyska organisationer - däribland Judiska museet i Berlin. Det rapporterar Sveriges Radios Kulturnytt, som hänvisar till den tyska vänstertidningen Taz.(TT).

BT - 1 timme sedan

Persson till final i sim-VM

Erik Persson är klar för final på 200 meter bröstsim vid kortbane-VM i Hangzhou, Kina. Han kom trea i sitt försöksheat på 2. 03,51, svenskt rekord.

BT - 1 timme sedan

Unionen öppnade USA-kontor: "Fiasko"

Sveriges största fackförbund Unionen skickade nio medarbetare till New York för att öppna ett pop up-kontor. Två av dem flög business class, tre tog ut sin semester i USA och när butiken väl var på plats hade den få svenska besökare.(TT).

BT - 1 timme sedan

Fondavgifter äter upp din pension

Pensionsspararna har förlorat 29 miljarder kronor på fondtorgets höga avgifter under de senaste sju åren. Riksrevisionen vill att regeringen höjer kraven på fondförvaltarnas redovisning. 29 miljarder kronor eller fyra procent.

BT - 1 timme sedan

Ingen gripen för skjutning i Fittja

Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för att ha skjutit en man i benet i Fittja, sydväst om Stockholm. Flera personer hörde skottliknande smällar och larmade polisen vid 21. 45 på onsdagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.