Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 18 July, 01:21

Trelleborgs Allehanda - 12 apr 14 kl. 22:05

Boston vinner grundserien i NHL
Boston Bruins är klart bäst i NHL den här säsongen. I och med segern över jumbon Buffalo, 4-1, på lördagskvällen säkrade Boston segern i grundserien - den så kallade President's Trophy - trots att laget har en match kvar att spela. Det innebär att Buffalo får fördel av hemmaplan genom hela slutspelet.Buffalos målvakt Matt Hacket fick Bostons Torey Krug över ena benet i den tredje perioden, och tvingades lämna isen på bår. Det är oklart hur allvarligt skadad Hacket är..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
NHL, Bruins, Buffalo, Boston, President, Trophy, Matt Hacket, Bostons Torey Krug, Hacket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boston, vinner, grundserieni , NHL
NT - 12 apr 14 kl. 22:05

Boston vinner grundserien i NHL

Boston Bruins är klart bäst i NHL den här säsongen. I och med segern över jumbon Buffalo, 4-1, säkrade Boston segern i grundserien - den så kallade President's Trophy - och får hemmaplansfördel genom hela slutspelet.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 12 apr 14 kl. 22:07

Boston vinner grundserien i NHL

Boston Bruins är klart bäst i NHL den här säsongen. I och med segern över jumbon Buffalo, 4—1, på lördagskvällen säkrade Boston segern i grundserien — den så kallade President's Trophy — trots att laget har en match kvar att spela. Det innebär att Buffalo får fördel av hemmaplan genom hela slutspelet..

SVT - 12 apr 14 kl. 22:07

Boston vinner grundserien i NHL

Boston Bruins är klart bäst i NHL den här säsongen. I och med segern över jumbon Buffalo, 4-1, på lördagskvällen säkrade Boston segern i grundserien - den så kallade President's Trophy - trots att laget har en match kvar att spela..

Kristianstadsbladet - 12 apr 14 kl. 22:05

Boston vinner grundserien i NHL


Boston Bruins är klart bäst i NHL den här säsongen. I och med segern över jumbon Buffalo, 4-1, på lördagskvällen säkrade Boston segern i grundserien - den så kallade President's Trophy - trots att laget har en match kvar att spela. Det innebär att Buffalo får fördel av hemmaplan genom hela slutspelet.

SvD - 12 apr 14 kl. 22:05

Boston vinner grundserien i NHL

Boston Bruins är klart bäst i NHL den här säsongen. I och med segern över jumbon Buffalo, 4-1, på lördagskvällen säkrade Boston segern i grundserien - den så kallade President's Trophy - trots att laget har en match kvar att spela. Det innebär att Buffalo får fördel av hemmaplan genom hela slutspelet..

NT - 13 apr 14 kl. 11:49

Boston vinner grundserien i NHL

Boston Bruins är klart bäst i NHL den här säsongen. I och med segern över jumbon Buffalo, 4-1, säkrade Boston segern i grundserien - den så kallade President's Trophy - och får hemmaplansfördel genom hela slutspelet.(TT).

DN - 12 apr 14 kl. 22:47

Boston vinner grundserien i NHL

Boston Bruins är klart bäst i NHL den här säsongen. I och med segern över jumbon Buffalo, 4–1, på lördagskvällen säkrade Boston segern i grundserien, den så kallade President's Trophy, trots att laget har en match kvar att spela..

YLE - 10 sep 14 kl. 11:20

Kärpät vinner grundserien och Ryan Lasch poängligan

Ligaspelarna som Yle Sporten har talat med är väldigt eniga om att Kärpät kommer att vinna grundserien även i år, Ryan Lasch blir poängkung och att Helsingfors ishall är bortarinken där de trivs bäst. 1) Hur kommer top-3 att se ut efter grundserien? 2) Vem vinner poängligan i grundserien?

YLE - 24 okt 13 kl. 08:23

Ottawa och Boston övertygade i NHL

Ottawa Senators före detta långvarige kapten Daniel Alfredsson spelade för första gången mot sitt gamla lag när Ottawa mötte Detroit. Ottawa visade ingen blyghet mot sin förre kapten, utan körde över hans nya lag med 6-1 i NHL. Jason Spezza och Bobby Ryan gjorde båda två mål mot Detroit.

YLE - 09 feb 17 kl. 12:50

Akilles vinner grundserien – Borgåfinal hägrar: ”Sanslöst stor betydelse”

Det här betyder enormt mycket för hela föreningen, säger tränaren Tomi Gröhn efter att Akilles säkrat grundseriesegern i bandyligan. Nu kan förberedelserna för en finalfest på hemmaplan börja. Akilles har dominerat bandyligan denna säsong och endast förlorat en av 16 matcher.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Debatt: Därför behövs det en folkomröstning

På fredag den 19 juli klockan 13 går jag till rådhuset för att registrera ett folkinitiativ. Det är min förhoppning att det kommer att leda fram till att alla vi som bor i Trelleborgs kommun, får säga vad vi tycker om en fråga som är helt avgörande för hur vår gemensamma framtid kommer att se ut..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Debatt: Även småföretagen i Trelleborg behöver Rättviksmodellen!

I TA (den 2 juli) gick det att läsa att småföretagarna och dess anställda står för närmare 1/3 av de kommunala skatteintäkterna i vår kommun. Detta skriver företrädare för företagarnas organisationer i Trelleborg och hänvisar till rapporten ”välfärdsskaparna” som lanserades av Företagarnas riksorganisation under våren. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Trelleborgare ska provträna med Hull

Tre brittiska klubbar är intresserade av Kevin Harletun. Trelleborgaren, som är fri att lämna Malmö FF, kommer nästa vecka att träna med Championship-laget Hull..

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

New Orleans-jazz till Smyge – för 30:e gången

Den världskända jazzmusikern har spelat i Smyge så många gånger att han känner igen publiken. I nästa vecka är det dags igen..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Målvakt med landslagsmeriter till Vikings

För två år sedan stod Tim Hultstrand i det svenska juniorlandslaget och hade kontrakt med Malmö Redhawks. Nu återvänder målvakten, som förra säsongen tillhörde allsvenska Pantern, till moderklubben Trelleborgs IF. ..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Barn fick prova på en annorlunda konstform

Ungdomsenheten i Trelleborg hoppas kunna fylla barn och ungdomars sommarlov med lite extra glädje genom sitt initiativ Sommaronsdag. Där erbjuds mängder av sporter, lekar och aktiviteter. Unikt för Sommaronsdag i Stadsparken var en mycket uppskattad grafittiworkshop.

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Två män döms för misshandel på McDonalds

En 20-årig och en 17-årig man döms för att ha misshandlat en man med ett batongliknande föremål på McDonalds i Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Frankrike gör rätt – amerikanska techbolag ska betala skatt

Att inte beskatta snedvrider konkurrensen och andra företag drabbas..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Bostadspolitiken sviker de hemlösa

Den illa fungerande hyresmarknaden drabbar framför allt de mest utsatta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.