Resume > Ekonomi

Sunday, 31 May, 03:04

Resume - 11 apr 14 kl. 14:03

Plattforms- överskridande format årets trend i Cannes
I ett föränderligt medieklimat sporras kreativiteten hos TV-makarna. Det visar sig inte minst på den stora TV-mässan MIPTV i Cannes denna vecka. Årets stora trend stavas plattformsöverskridande format, rapporterar Robert Svensson..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Cannes, TV, MIPTV, Robert Svensson

Dela artikeln

41 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Plattforms, överskridande, formatårets , trendi , Cannes
BT - 30 dec 14 kl. 12:50

Rekord i blocköverskridande styren

Medan partierna träter på riksnivå, är samarbeten vardag i landets kommuner. I 99 kommuner är det nu blocköverskridande styren. Det är rekord och mer än dubbelt så många som 2010.

YLE - 23 aug 16 kl. 04:27

Andreas visar upp sitt datorspelande direkt på nätet - del av en global trend

Flera unga hänger i dagens läge mer på spelstreamningssajten Twitch än på Youtube. I medeltal sju timmar per månad, men vissa betydligt längre tid än så. Andreas är en av få finlandssvenskar som skapar innehåll för den här kraftigt växande gruppen.

Realtid - 09 apr 20 kl. 11:52

Tveksam M&A-trend lär hålla i sig

Osäkerheten kring spridningen av viruset, stängda gränser och olika åtgärder för social distansering har kraftigt minskat de gränsöverskridande köpen. Realtids Torbjörn Isacson ser möjligheter för mindre och medelstora företag inom teknikbranschen..

YLE - 16 jan 14 kl. 12:37

Mera Yle-kanaler i HD-format

Yles kanaler TV1 och TV2 börjar sändas i HD-format. Förhandlingar om att distribuera också kanalerna Yle Teema och Yle Fem i HD-format pågår som bäst. Yle börjar erbjuda tv-operatörerna en möjlighet att sända Yles alla tv-kanaler i HD-format från och med den 28 januari.

Cornucopia - 10 okt 15 kl. 17:08

Löfven: "Det bästa för Sverige är blocköverskridande samarbete"

Statsminister Stefan Löfven säger nu att han aldrig förespråkade Decemberöverenskommelsen, utan alltid hellre såg ett blocköverskridande samarbete. Men fördömer ändå allianspartierna för att ha upphävt DÖ.

Public Service/SVT skriver:"Stefan Löfven påpekade att DÖ inte var hans förstahandsval, utan att han snarare förespråkar blocköverskridande samarbete.

YLE - 07 feb 14 kl. 16:36

Yles tv-kanaler i HD-format i också Digitas marknät

Från och med i dag distribuerar Digita Yles HD-kanaler via marknätet. Yle TV1 HD, Yle TV2 HD och Yle Fem HD ingår i Digitas D-knippe som når ca 85 procent av Finlands befolkning. De kanaler som distribueras i Digitas marknät syns på UHF-området.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Stockholmare ängsliga över ovisshet kring nästa stora trend bland ängsliga stockholmare

Stockholm, världens mest trendkänsliga huvudstad, är åter ängslig. Tidigare har ängsligheten handlat om huruvida man fått till en tillräckligt ironisk mustasch, eller om man hunnit med att skriva den där romanen under tiden man var pappaledig (och hade en tillräckligt retro barnvagn) eller om man lärt sig att stoppa och bjuda på egenhändigt tillverkad korv före alla andra i sin bekantskapskrets.  År 2012 är istället stockholmarna ängsliga över vad som blir nästa trend som de kan vara först med att bli först med och prata och twittra om - som om de hållit på med detta nya hela livet.

BT - 09 jan 11 kl. 10:21

Dagens tidning i pdf-format

Här hittar du dagens tidning i pdf-format. Med anledning av problemen med distributionen av BT i dag får du här tidningen i pdf-format. .

IDG - 09 mar 11 kl. 13:30

Symantec: Därför är pdf ett av världens farligaste format

Adobes pdf-format har blivit ett mycket populärt format - även för mer ljusskygga ändamål än att skapa läsbara dokument..

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 13 kl. 16:40

Glaskonst i en rad format

Tolv svenska glaskonstnärer ställer ut den 15 juni till 18 augusti i Landskrona konsthall. "Hett format" bjuder på en mängd olika tekniker och stor variation när det gäller utseende på verken. Vad sägs om en människohud ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.