Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 22 February, 01:47

Affärsvärlden - 10 apr 14 kl. 11:30

Dagens nya aktieråd



En rad analyshus och tidningen Aktiespararen har lämnat nya sälj- och köprekommendationer under dagen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Aktiespararen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagensnya , aktieråd
Affärsvärlden - 06 maj 14 kl. 13:54

Dagens aktieråd

Bland dagens rekommendations- och riktkursförändringar syns flertalet rekommendationssänkningar, men en verkstadsjätte höjs även till köp..

Dagens PS - 27 mar 18 kl. 10:32

JUST NU: Aktien rasar efter dagens börsdebut

Bygghemma, ett e-handelsbolag inom hemförbättring, faller i premiärhandeln på Stockholmsbörsen på tisdagen den 27 mars. Bolaget är 2018 års första nyintroduktionen på Stockholmsbörsen. Teckningskursen sattes till 47,50 kronor per aktie, vilket var mitt i det aviserade intervallet på 45 till 50 kronor per aktie.

Dagens PS - 18 jun 19 kl. 14:21

Di: Fem aktier med bara köprekommendationer

Det kan kännas tufft att navigera den skakiga sommarbörsen – men här kommer tips om fem aktier som fått köprekommendationer från flera analytiker. Dagens Industris sammanställning fokuserar på aktier på Stockholmsbörsen och First North som bara fått rekommendationen ”köp” av experter – en lista med stor uppsida helt enkelt! Bland annat smyger Tobii in på övre halvan av listan.

Dagens PS - 26 sep 19 kl. 07:11

Fingerprint-chefer stortankar aktier

Flera av toppcheferna i Fingerprint Cards har ökat sina aktieinnehav i bolaget. Störst köp står storägaren och ordförande Johan Carlström för då han under onsdagen ökade med 500.000 aktier.

Dagens PS - 14 mar 18 kl. 07:41

Finanstjärnan har nu aktier för 8 miljarder i Autoliv

Christer Gardells aktivistfond Cevian har ökat ägandet i Autoliv till 7,5 procent av alla utestående aktier. Posten är nu värd åtta miljarder kronor, skriver Dagens industri. Cevian har tidigare suttit på 6,9 procent, vilket innebär att man under de senaste åtta dagarna köpt på sig nya aktier för drygt 600 miljoner kronor.

Dagens PS - 05 apr 18 kl. 07:16

Gardell i ny aktieräd – blir största ägaren

Christer Gardell har genom Cevian Capital fortsatt shoppa aktier i bilsäkerhetsjätten Autoliv. Numera är man största ägare med nära tio procent av aktierna, framgår det av inlämnade dokument till amerikanska finansinspektionen, skriver Dagens industri. Totalt kontrollerar Cevian nästan 8,4 miljoner aktier i Autoliv, vilket motsvarar 9,62 procent av de utestående aktierna.

Dagens PS - 14 maj 18 kl. 10:10

Nu köper Mr H&M miljoner nya aktier

Stefan Persson halar upp drygt 868 miljoner kronor för posten. Det här berättar Di.se och uppger att Stefan Persson, huvudägare och styrelseordförande i klädjätten, köpt sex miljoner nya H&M-aktier.

Dagens PS - 14 maj 18 kl. 10:10

Nu köper Mr H&M miljoner nya aktier

Stefan Persson halar upp drygt 868 miljoner kronor för posten. Det här berättar Di.se och uppger att Stefan Persson, huvudägare och styrelseordförande i klädjätten, köpt sex miljoner nya H&M-aktier.

Dagens PS - 21 sep 18 kl. 08:53

Supertipset: Köp aktier som trendar

Här är hela listan på just sådana aktier. Dags att tanka portföljen eller ta hem vinsten? Dagens Industri har sammanställt vilka aktier i år som går starkast, men också sämst, på Stockholmsbörsen.

Dagens PS - 13 nov 19 kl. 07:29

Storägare vill dumpa miljoner aktier i vårdbolag

Vårdbolaget Ambeas storägare Actor SCA har gett Carnegie och Nordea i uppdrag att sälja omkring 10 miljoner aktier. Actor kontrollerar cirka 47,5 miljoner aktier, motsvarande 50,2 procent av aktierna i Ambea. Priset i transaktionen kommer att fastställas via en accelererad book-building, enligt ett pressmeddelande.

Dagens PS - 25 maj 18 kl. 11:05

Jodå – visst köper han fler H&M-aktier

Den här gången betalar han drygt 629 miljoner kronor. Stefan Persson, huvudägare och styrelseordförande i modebolaget H&M, kan knappast anklagas för att vila på hanen när det gäller H&M-aktier – han storköper titt som tätt papper i det svenska klädbolaget. Nu rapporterar Nyhetsbyrån Direkt med hänvisning till Finansinspektionens insynsregister att H&M-miljardären den 22-24 maj köpt 4.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Börsplus tar in teleoperatör i utdelningsportföljen

Börsplus tar in den norska teleoperatören Telenor i sin utdelningsportfölj..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Sura miner väntas på Wall Street

USA-börserna såg på fredagen ut att inleda handeln med något lägre index. Rapporten om ökad spridning av det nya coronaviruset i länder även utanför Kina bidrog till att sänka humöret och ökade oron över en global ekonomisk avmattning..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Klas Eklund: Riksbanken måste sänka inflationsmålet

Riksbanken måste justera sitt inflationsmål. Det skriver nationalekonomen Klas Eklund i en debattartikel i Dagens Industri..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Analytiker tror på fortsatt köpläge i Catena Media

Catena Medias operativa utveckling bådar gott för det innevarande kvartalet menar två analytiker. Den hårt pressade aktiekursen fortsätter att klättra på fredagen efter torsdagens rapport för det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Så mycket har Ilija Batljan tjänat på SBB:s kursrusning

Ilija Batljan har blivit drygt en miljard rikare på sina SBB-aktier den senaste månaden..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Virusoro tynger Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen utvecklades svagt på fredagen i likhet med de europeiska börserna i spåren av att spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Investmentbankernas intäkter på lägsta nivån sedan finanskrisen

Intäkterna för världens största investmentbanker sjönk i fjol till den lägsta nivån sedan finanskrisen 2008. Det rapporterar Financial Times, med hänvisning till data från branschbevakaren Coalition..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Styrelseledamot säljer för 2,1 miljoner i Balco

Carl-Mikael Lindholm har sålt 20.000 aktier i Balco, där han sitter som styrelseledamot sedan 2018. Han är även valberedningens ordförande..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Kärleken och marknaden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Powercell fortsätter backa på börsen

Stockholmsbörsen sjönk i den inledande fredagshandeln sedan spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea. De ledande Europabörserna öppnade ned i ungefär samma härad och USA-terminerna pekade nedåt..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.