Barometern > Nyheter

Sunday, 19 January, 23:40

Barometern - 05 apr 14 kl. 09:06

EU ska leda arbetet för jobb åt allaDen 25 maj är det dags, då ska vi rösta om vilket EU vi vill ha de kommande fem åren. EU-parlamentsvalet handlar inte längre om ja eller nej till EU, men frågan om hur EU ska utvecklas i framtiden är fortfarande viktig. Vill vi ha ett rött EU där människan sätts i första rummet eller ett blått EU som bara ser till marknadens bästa?
Valet till EU-parlamentet är minst lika viktigt som höstens val till kommun, landsting och riksdag. Detta då runt 70 procent av alla de frågor som behandlas i Mörbylånga, Kalmar eller Vimmerbys kommunfullmäktige påverkas av de beslut som tas i EU.
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
EU, Mörbylånga, Vimmerbys, Socialdemokrater, Europa, Sverige, Moderater, Moderaterna, Hedh

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU ska leda, arbetetför , jobb, åtalla
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

50 sökande till kurs som ska leda till jobb

Ett gott intryck på anställningsintervjun är ofta avgörande för att få jobb. I Torsby togs det ett steg längre på torsdagen. 50 arbetssökande snabbintervjuades av två företag i konkurrens om tolv utbildningsplatser, som förhoppningsvis ska leda till jobb..

Nya Wermlands Tidningen - 04 mar 13 kl. 08:32

"Jag ser fram att leda arbetet över valet"

Som väntat valdes i går Urban Jonsson till ordförande i arbetarkommunens styrelse. ? Jag ser verkligen fram emot att leda arbetet över valet, säger Urban.

Blekinge Läns tidning - 26 apr 18 kl. 15:18

Ny tjänst ska leda arbetet med ungdomsrådet

Nu skapas det ett speciellt ungdomsråd som ska ha sin bas i grundskolornas elevråd och gymnasieskolans elevkår. För att leda arbetet inrättas en halvtidstjänst som ungdomssamordnare. .

SVT - 17 maj 11 kl. 20:30

Fas 3 ska kunna leda till jobb

Långtidsarbetslösa, i så kallade Fas 3 åtgärder, ska kunna få utbilda sig om det leder till ett jobb. Det har nu regeringen beslutat. Men Svenskt näringsliv vill gå ännu längre och låta personer i Fas 3 få pröva på riktiga jobb direkt..

Sydsvenskan - 28 nov 17 kl. 06:50

Hon ska leda arbetet med Guldägget

Guldägget bryter normen – hon ska leda juryarbetet..

DN - 30 okt 18 kl. 15:17

Förslag: Specialambulanser ska leda arbetet vid terrorangrepp

Landstinget ska lägga 40 miljoner kronor årligen på tre specialiserade ambulanser med uppdraget att leda räddningsarbetet vid stora händelser, exempelvis terrorangrepp. Det är innehållet i ett förslag från Liberalerna i Stockholms läns landsting. .

Nya Wermlands Tidningen - 25 mar 14 kl. 20:12

Fler idéer måste leda till jobb i länet

Innovationer är viktiga för Värmlands tillväxt. Påståendet rabblas som ett mantra i länet och mycket resurser satsas för att hitta på nya produkter och tjänster. Men kan de skapa jobb?.

Dalarnas tidningar - 17 aug 16 kl. 10:45

Muhamads förhoppning är att praktik ska leda till jobb

Muhamad Fahmi Abrach är målmedveten. Och det har lönat sig. I dag praktiserar han som undersköterska på röntgenkliniken på Avesta lasarett.

DalaDemokraten - 25 aug 16 kl. 15:44

Hans förhoppning är att praktik ska leda till jobb

Muhamad Fahmi Abrach är målmedveten. Och det har lönat sig. I dag praktiserar han som undersköterska på röntgenkliniken på Avesta lasarett.

Sydöstran - 18 aug 17 kl. 16:30

"Yrkesutbildningarna ska leda till jobb"

Elever som lämnar de yrkesförberedande programmen från Karlshamns gymnasieskolor har svårt för att få jobb. Det vill kommunen lösa genom en investering på 2,5 miljoner..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 3 timmar sedan

Inomhus är grejen för vintertrav: ”Vi är fullspikade”

V75-cirkusen i trav stormade in i Kalmar under lördagen. Travets nationella elitserie gör att fokus riktas på den lilla ostkustbanan för en helg. ”För oss betyder publiciteten oerhört mycket”, säger Kalmartravets marknadschef Andreas Danielsson..

Barometern - 4 timmar sedan

Den här gången höll det, Vikings

En tappad 2-0-ledning i tre raka matcher. Den här gången höll det. Men inte utan lite drama.

Barometern - 4 timmar sedan

Guldbaggen: Publiksvagt men kreativt filmår ska prisas

Guldbaggegalan hägrar. I backspegeln ett svensk filmår präglat av krissiffror. – Men samtidigt så har det ju faktiskt rent kreativt varit ett ganska bra filmår, säger filmkritikern Fredrik Sahlin..

Barometern - 5 timmar sedan

OBS illa ute efter ny förlust: ”Lider med grabbarna”

Ny förlust. OBS är illa ute. – Vi är med i träsket, säger Pelle Folkesson..

Barometern - 5 timmar sedan

Gammal båtfärg kan vara miljöbov i Dragsviken

Problemet med tungmetaller och gifter i och kring Dragsviken har varit ett stort problem under många år. Men långsamt börjar nu de ansvariga få bättre grepp om situationen. ”Men det kommer ta många år innan vi är tillbaka på normala värden”, säger Lennart Wennmo från bygdegårdsföreningen..

Barometern - 5 timmar sedan

Coop-chefen om rånet: ”Brutaliteten ser vi allvarligt på”

Efter den senaste tidens rånvåg i länet har flera Coop-butiker minskat sin kontanthantering. Men trots det rånades Coop Blomstermåla på lördags kvällen. ”Det är svårt att förebygga det mer än på det sättet som vi gör”, menar Coop Oskarshamns vd Richard Hedsand..

Barometern - 6 timmar sedan

V75: Storvinst på Kalmartravet: ”Vet inte vem som vann”

På en av Kalmartravets restauranger firades det extra mycket sedan man knipit en vinst på 3 936 807 kronor. Det vinnande systemet var av den större modellen då det kostade över 2 000 kronor och inte hade något ogarderat lopp. – Jag vet inte vem det var som vann, sade Kalmartravets VD Magnus Johansson.

Barometern - 7 timmar sedan

Ny inomhushall mättar golfsuget

På tisdag slår Nybro Golfhall upp portarna för allmänheten. Då får golfare i vinterdvala chansen att träna på sving och putt inför kommande säsong. ”Jag kommer nog gå hit ett par gånger i veckan”, säger Magnus Franzén som var en av besökarna under söndagens öppna hus..

Barometern - 8 timmar sedan

IKO dam blandar och ger

Barometern - 9 timmar sedan

IKO-backen självkritisk: ”För dålig”

Besvikelsen var enorm efteråt. Jesper Dahlroth kände frustration också. – Det är matcher mot Leksand som vi ska vinna, säger IKO-backen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.