Sydsvenskan > Nyheter

Wednesday, 01 April, 20:02

Sydsvenskan - 23 mar 14 kl. 05:30

Nödvändigt normalisera N.E.R.D:iga stavningar”Sydsvenskan gruppen”, får man skriva så? Sydsvenskans marknadsavdelning gör det i en logotyp som presenterades i början av mars. ”Under årets första månader har vi sett över kommunikationen gentemot våra annonsörer, vår så kallade B2B-kommunikation”, skrev Sydsvenskans marknadschef i ett internt meddelande apropå det nya varumärkesnamnet Sydsvenskangruppen, som så olyckligt utsatts för särskrivning i loggan genom presentation på två rader.En tidning borde veta bättre, kan man tycka, men mediespråk är en sak, reklamlingo och varumärkeskommunikation en annan. Bindestreck har aldrig stått högt i kurs i logotypvärlden, inte heller genitiv-s.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
B2B, Sydsvenskans, Sydsvenskangruppen, HaV, Ehälsomyndigheten, SDS, iDAG, Logotypskrivningar, Apples, Iphone, Ingenting, Säkert, Grumh, Will, Perfect

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nödvändigt, normalisera, N.E.R.D:iga, stavningar
Cornucopia - 23 jun 15 kl. 15:20

KPI-deflationen slår till: SSF höjer priset på nyckelbrickor med 30%

Som bekant har vi ju inga prisökningar i Sverige alls, enligt SCB:s officiella siffror. Ändå visar det sig att Stöldskyddsföreningen på tre år höjt priset på stöldskyddsbrickor med knappt 30%, eller 9% om året.

För tre år sedan kostade ett treårsabonnemang på sex stycken stöldskyddsbrickor 720:-.

Kristianstadsbladet - 27 maj 13 kl. 17:01

Att röjstäda är att möta konsumtionssamhället

Foto: Scanpix
Med värmen kommer lusten att städa huset. På riktigt. Författare Eva Ström gör en storstädning och möter både minnen och vår tids konsumtionsiver.

BT - 19 dec 14 kl. 05:15

Mest mysigt med fågelbord

Säsongen är inne för att börja mata våra småfåglar. Försäljningen av fågelfrön och talgbollar tar dock fart först då snön lägger sig och den riktiga vinterkylan sätter in. Men, handen på hjärtat, matar vi inte fåglarna mest för vår egen skull?

Skånskan - 11 dec 15 kl. 10:00

Klappar för alla kultursmaker

julkalppstips Som vanligt dominerar de hårda klapparna när kulturredaktionen julklappstipsar. Men här finns också snöiga, kärleksfulla, tragiska, underhållande, välljudande dramatiska och stillsamma klappar. och så lite fiks i vacker miljö.

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 16 kl. 17:52

Ren och skär radiokonst

Några år in på 80-talet ärvde jag en gammal rullbandspelare av märket Sony efter min farbror. Bandet som satt i var ett avsnitt av radioprogrammet Eldorado, märkt 1980–12–09. Det var då det sändes, Kjell Alinges minnesprogram om John Lennon, dagen efter mordet.

News55 - 02 jul 17 kl. 18:20

Barbro Westerholm: “Många som går i pension vill fortsätta jobba”

Temat för vårt samtal är egent­ligen åldersdiskriminering, men det blir bristerna i förlossningsvården som tänder den första gemensamma gnistan. Vi har fött barn vid olika tid­punkter, ­Barbro skulle kunna vara min mor,­ men båda har vi erfaren­heter av vård med resurser och att ha fått ligga en hel vecka på BB. Med varje barn.

Cornucopia - 03 maj 18 kl. 08:58

Genomförandegruppen 2.0: Nu börjar sosseriets försvarsnedskärningar

"Logistik är inte allt, men allt är ingenting utan logistik" - FM LogistikSom en konsekvens av den socialdemokratiska regeringens ovilja att skjuta till nödvändiga anslag till Försvarsmakten har ett antal beställningar till FMV stoppats. Det handlar om flera materielsystem, men sådant som inte ska synas för politiker och allmänhet, dvs sådant som mestadels inte smäller eller är häftigt. Istället drabbas logistik och bassystem, så man i praktiken har fräcka fordon och smällande grejer att slå sig för bröstet med, men som vare sig kan repareras, servas, tankas eller laddas.

Skånskan - 11 jun 18 kl. 11:57

Svensk serie, spionthriller och mord på Grönland

Deckarspalten Sandhamn, Grönland och Washington. Böckerna i denna månads deckarspalt rör sig i vitt skilda miljöer. I fel sällskap (Forum) är den tionde delen i Viveca Stens serie om juristen Nora Linde och polisen Thomas Andreasson.

Skånskan - 02 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetång – Och Blandin? Han med Maseratin.
– Han klarade sig och kördes till sjukhus.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.