Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 25 October, 06:06

Västerbottens Folkblad - 19 mar 14 kl. 13:00

Flyktingverksamhet får kritikI en granskning av Norsjö kommuns flyktingverksamhet har en rad brister upptäckts. Granskningens, som konsultfirman PwC utfört på uppdrag av kommunen, har till syfte att bedöma om kommunstyrelsen bedriver en ändamålsenlig flyktingverksamhet med tillräckligt intern kontroll. Bland annat fann man att Norsjö kommun brister i sin strategi för hur man ska ta hand om flyktingar [. ].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Norsjö, PwC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flyktingverksamhetfår , kritik
PI - 30 apr 11 kl. 00:41

?Flyktingverksamhet god affär?

MASSINVANDRINGSINDUSTRIN Nu har det tänkts till igen i politiker- och journalistleden: massinvandringsindustrin är en god affär, hävdas det i Ulricehamn där kommunfullmäktige kommit fram till den geniala slutsatsen. Detta är långt ifrån första gången  sådan verksamhet sägs gå med ”vinst” för en kommun. Att miljonerna tas ifrån statskassan – det vill säga dig och mig – verkar inte ha med saken att göra.

SmålandsPosten - 28 jun 18 kl. 11:47

Flyktingverksamhet ger ett överskott - utmaning när migrationspengar sinar

Utan kommunens flyktingverksamhet hade socialnämnden haft ett underskott. Under början av 2018 har flykting- och HVB-verksamheten genererat ett överskott på nästan sex miljoner kronor, enligt prognosen. Totalt visar prognosen ett plus på 900 000 kronor.

YLE - 03 okt 14 kl. 18:00

Föga förståelse för Haglunds kritik av pensionsuppgörelsen

Regeringen har inga som helst planer på att riva upp pensionsöverenskommelsen. Det sade statsminister Alexander Stubb (Saml) i dag. Det är regeringskollegan SFP:s ordförande Carl Haglund som har krävt att regeringen gör ändringar i uppgörelsen.

Sydsvenskan - 30 jan 12 kl. 06:30

Pagrotsky riktar kritik mot ­utrikesministern

Leif Pagrotsky (S) riktade på söndagen kritik mot regeringen och ­utrikesminister Carl Bildt när han talade i Malmös synagoga till minnet av Förintelsen. -?Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern, sade han.

Skånskan - 19 aug 16 kl. 14:00

Ny skolledning efter kritik och viteshot

STAFFANSTORP
Efter viteshot och svidande kritik från Skolinspektionen har Baldersskolan fått ny ledning inför hösten. I början av sommaren tog utbildningschef Stina Hansson beslutet att skolan behövde en ny rektor som kan ta utvecklingsarbetet till en ny nivå. – Viteshot på 600 000 kronor och den kritik skolan fick visar på stora brister och vi ser mycket allvarligt på det.

Skånskan - 28 mar 18 kl. 16:35

Fritzon underkänner revisorernas kritik

Region Skånes revisorer riktar allvarlig kritik mot regionstyrelsens sätt att hantera ekonomin och målen för verksamheten 2017.
– Jag underkänner grunden för revisorernas granskning, kontrar Henrik Fritzon (S), regionstyrelsens ordförande.Det är andra året som revisionen laddar med samma kritik.

BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritik

Det har uppstått ett revykrig i Blekinge, läser jag i konkurrenttidningen. Orsaken är att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, säger sitt hjärtas mening om revyerna. ?

BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritik

Det har uppstått ett revykrig i Blekinge, läser jag i konkurrenttidningen. Orsaken är att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, säger sitt hjärtas mening om revyerna. ?

Kristianstadsbladet - 01 jun 11 kl. 06:30

Kritik från KU kritiserar kulturministern

Kulturministern får kritik av ett oenigt Konstitutionsutskott för hanteringen av förhandsgranskningen av nya public service-tjänster.
STOCKHOLM. Visserligen skriver KU att förhandsgranskningen inte strider mot grundlagens censurförbud men samtidigt får regeringen kritik för att beredningen av ärendet var bristfällig.

Sydsvenskan - 29 jan 12 kl. 20:40

Pagrotsky i hård kritik mot Bildt

Foto: Lisbeth Westerlund
"Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern."
Leif Pagrotsky, ledande S-politiker, tog utvecklingen i Ungern som ett ?land mitt i Europa där nationalismen, rasismen och minoritetsförtrycket sticker fram sitt fula tryne?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.