Regeringen > Nyheter

Thursday, 21 January, 12:23

Regeringen - 13 mar 14 kl. 19:26

Regeringen presenterar satsningar på sommarskolaRegeringen vill öka kunskapsinriktningen i skolan. Med en utbildning av hög kvalitet kan fler elever nå målen och få en god grund att stå på inför kommande studier och arbete. Det handlar om investeringar för elevernas skull, men också för jobbens skull.

I dag presenterar regeringen satsningar på sommarskola. Undervisning under en del av sommaren kan hjälpa fler elever att nå kunskapsmålen.
Läs mer på Regeringen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, presenterar, satsningar, sommarskola
Regeringen - 16 maj 18 kl. 14:02

Regeringen presenterar satsningar mot välfärdsbrottslighet

I morgon presenterar finansminister Magdalena Andersson och justitie- och inrikesminister Morgan Johansson regeringens fortsatta satsningar för att bekämpa välfärdsbrottslighet..

DN - 18 maj 18 kl. 08:35

Regeringen presenterar satsningar mot välfärdsbrottslighet

Regeringen presenterar nya åtgärder mot brott som hotar välfärden. Fokus är på skattefusk och annan ekonomisk brottslighet i olika branscher. DN sänder live från klockan 09..

Regeringen - 19 mar 14 kl. 10:22

Erik Ullenhag presenterar satsningar på integrationsområdet

I dag presenterar integrationsminister Erik Ullenhag vissa satsningar på integrationsområdet i årets vårändringsbudget. Satsningarna presenteras på en direktsänd pressträff kl 14.00.

Regeringen - 09 sep 13 kl. 11:40

Regeringen presenterar jobbpaket på 3,1 miljarder för fler jobb till unga

Regeringen vill skapa nya vägar till jobb för unga. Vid en pressträff i Göteborg idag föreslog statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund ett samlat paket satsningar som underlättar för många att få sitt första jobb. Tillsammans uppgår satsningarna till 3,1 miljarder kronor i budgetpropositionen för 2014.

Regeringen - 13 jul 17 kl. 11:09

Regeringen presenterar ett fjärde åtgärdspaket för stärkt konkurrenskraft i livsmedelskedjan

Regeringen presenterar idag, den 13 juli, ett fjärde åtgärdspaket kopplat till livsmedelsstrategin. Det handlar om sex satsningar som omfattar 38 miljoner kronor som alla bidrar till att stärka hållbarhet och konkurrenskraft i den svenska livsmedelskedjan. Det senaste halvåret har sammanlagt ett trettiotal åtgärder för ca 300 miljoner kronor från regeringens handlingsplan beslutats och satts i verket.

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 11 kl. 07:25

Regeringen presenterar satsningar

Regeringen ska vid en pressträff efter lunch i dag vid bygget av Citybanan i Solna informera om "kommande satsningar", enligt ett pressmeddelande. Samtliga fyra partiledare i alliansregeringen deltar vid pressträffen. Beskedet kommer sedan en rad ekonomer och politiker föreslagit infrastruktursatsningar för att dämpa en befarad konjunkturnedgång..

SR - 06 sep 16 kl. 12:42

Regeringen presenterar satsningar ur höstbudgeten

Ekot sänder live på webben när regeringen håller presskonferens om satsningar i den kommande budgeten..

Regeringen - 10 feb 15 kl. 17:46

Regeringen presenterar årets utrikesdeklaration

Onsdagen den 11 februari presenterar utrikesminister Margot Wallström regeringens utrikesdeklaration i riksdagen. Utrikesdeklarationen berättar om hur den svenska utrikespolitiken ska se ut och presenterar det kommande årets mål och politiska prioriteringar.

Artikel: Regeringen presenterar årets utrikesdeklaration
Webb-tv: Riksdagens webb-sändning

Utrikesdepartementet, 10 februari 2015.

Regeringen - 14 nov 11 kl. 16:09

Regeringen presenterar Framtidskommission

Onsdagen den 16 november presenterar regeringen Framtidskommissionen vid ett seminarium på Blackebergs gymnasium i Stockholm. Framtidskommissionen kommer att ledas av statsministern och får i uppdrag att under ett och ett halvt år titta närmare på några av de frågor som Sverige behöver hantera på längre sikt. Pressmeddelande: Regeringen presenterar Framtidskommission Statsrådsberedningen, Utbildningsdepartementet, Näringsdepartementet, Socialdepartementet, 14 november 2011.

Regeringen - 16 jun 11 kl. 18:19

Regeringen presenterar strategi för funktionshinderspolitiken

Torsdagen den 16 juni, klockan 14.15, presenterar barn- och äldreminister Maria Larsson och arbetsmarknadsminister Hillevi Engström regeringens strategi för genomförande av funktionshinderspolitiken 2011-2016 vid en direktsänd pressträff i Rosenbad. Pressmeddelande: Regeringen presenterar strategi för funktionshinderspolitiken Arbetsmarknadsdepartementet, Socialdepartementet, 16 juni 2011.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.