UNT > Inrikes

Saturday, 20 July, 23:57

UNT - 10 mar 14 kl. 06:08

Het debatt om nordisk vargpolitikDen svenska och nordiska vargpolitiken kommer att diskuteras när årets vargsymposium i dag inleds i Vålådalen i Jämtland. En norsk forskningsrapport har väckt starka känslor och väntas vålla het debatt.(TT).
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Vålådalen, Jämtland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Het, debattom , nordisk, vargpolitik
Kristianstadsbladet - 10 mar 14 kl. 06:08

Het debatt om nordisk vargpolitik


Den svenska och nordiska vargpolitiken kommer att diskuteras när årets vargsymposium inleds i Vålådalen i Jämtland på måndagen. Under mötet kommer också de senaste uppgifterna om vargstammens storlek att presenteras.Från Norge kommer forskare att redovisa uppgifter som antyder att den höga dödligheten bland tamrenar inte beror på rovdjur, utan på svält.

NT - 10 mar 14 kl. 06:08

Het debatt om nordisk vargpolitik

Den svenska och nordiska vargpolitiken kommer att diskuteras när årets vargsymposium i dag inleds i Vålådalen i Jämtland. En norsk forskningsrapport har väckt starka känslor och väntas vålla het debatt.(TT).

BT - 10 mar 14 kl. 06:08

Het debatt om nordisk vargpolitik

Den svenska och nordiska vargpolitiken kommer att diskuteras när årets vargsymposium inleds i Vålådalen i Jämtland på måndagen. Under mötet kommer också de senaste uppgifterna om vargstammens storlek att presenteras. Från Norge kommer forskare att redovisa uppgifter som antyder att den höga dödligheten bland tamrenar inte beror på rovdjur, utan på svält.

Skånskan - 27 sep 16 kl. 06:33

Clinton och Trump möttes i het debatt

Hundra miljoner väntas ha följt debatten i natten mellan Hillary Clinton och Donald Trump. En het debatt följde sedan där de båda möttes i den första av fyra före valet.
Det började med muntra tongångar och artighetsfraser från båda kandidaterna.

Sydöstran - 30 jan 17 kl. 21:45

Logga skapade het debatt

Det blev som väntat en het debatt om hur kommunvapnet och logga. Först efter lång debatt segrade förslaget om att kommunvapnet endast ska användas i ceremoniella, högtidliga och exklusiva tillfällen..

Dalarnas tidningar - 04 maj 11 kl. 05:37

Chockhöjning av bygglovstaxor vållade het debatt

[VANSBRO] Det blev på måndagen stundtals en mycket het debatt i kommunfullmäktige kring frågan om vad det ska kosta att få ett bygglov. Socialdemokraten Zackrisson ville se en återremiss av ärendet. Det hela klubbades till sist och konsekvensen blir att taxan för att ändra färg på huset höjs med 785 procent, från 1125 kronor till 8 840 kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 18 mar 12 kl. 12:13

Ny het debatt om krogarnas öppettider

? Jag vill att vi ska förlänga öppettiderna för krogarna i Karlstad. Socialnämndens ordförande Daniel Berghel (M) är inställd på en het debatt i en fråga där många partier är internt splittrade..

NSD - 05 mar 13 kl. 18:55

Fortsatt het debatt om akutkirurgin

Akutkirurgin i Kiruna fortsätter att vålla het debatt i landstinget. På tisdagen fattade landstingsstyrelsen beslutet att flytta bakjouren från Kiruna sjukhus.Kvalitetsförbättring menar Socialdemokraterna.

Eurosport - 13 apr 13 kl. 14:35

Golf - The Masters - Het debatt efter historiskt straff: "Vilken signal försöker vi skicka?"

Supertalangen Tianlang Guan, 14, straffades med ett pliktslag för att ha spelat för långsamt under andra rundan. Incidenten har startat en het debatt som involverar golfstjärnor på båda sidor: dels de som tycker att straffet var för hårt, dels fjolårsmästaren Bubba Watson som klagar på långsamt spel generellt..

Hela Gotland - 20 feb 14 kl. 16:19

Het debatt om Sudersand

Det blev en het debatt om den fördjupade översiktsplanen på Fårö under torsdagens regionfullmäktige. "Det är ett utvecklingsfientligt tänk", sa centerpartisten Lars Thomsson..

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Skadad man avled på sjukhus – en anhållen

En person har anhållits misstänkt för vållande till annans död, efter att en skadad man som hittats i Västberga i södra Stockholm avlidit på sjukhus..

UNT - 1 timme sedan

Vattenskoter körde upp på berg – två skadade

En tonårsflicka och en ung man skadades i en vattenskoterolycka i Trollhättan på lördagen, rapporterar flera medier..

UNT - 1 timme sedan

Salong förbjuds ge nakenmassage

En thaimassagesalong i Malmö erbjuder olika former av massage – bland annat massage av kundens könsorgan, och en massageform där såväl massören som kunden är nakna..

UNT - 2 timmar sedan

Risk för bränder i nästan hela landet

Det är risk för bränder i stora delar av landet..

UNT - 2 timmar sedan

Vattenskoter körde upp på berg

Två personer har skadats efter en vattenskoterolycka i Trollhättan, rapporterar flera medier..

UNT - 3 timmar sedan

Så fixar du kvarterets vackraste rosor

Bladavfall, utebliven blomning, missväxt..

UNT - 4 timmar sedan

Avloppsläckan i Skellefteälven fortsätter

350 000 liter orenat avloppsvatten rinner ut i Skellefteälven varje timme efter fredagens brand i ett ställverk – och det kommer att fortsätta till på måndag, uppger P4 Västerbotten..

UNT - 5 timmar sedan

Ammande bebis träffad av del från vägmaskin

Den sex månader gamla flickan blev ammad hemma på verandan i Ragunda kommun, då en lossnad del från en maskin som klipper gräs längs vägen slungades mot hennes huvud, skriver ATL..

UNT - 5 timmar sedan

En gripen misstänkt för mord i Stockholm

En person har gripits misstänkt för mord i Västberga i södra Stockholm..

UNT - 6 timmar sedan

Två häktas efter storbråk i Luleå

Två personer har häktats på sannolika skäl misstänkta för grov misshandel efter ett stort gängbråk i Luleå tidigare i veckan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.