LV > Nyheter

Tuesday, 25 June, 03:38

LV - 07 mar 14 kl. 13:54

Klagomål gällande hemsjukvårdenJag vill ha en förklaring på hur det kan ta ett par veckor innan det kommer ut en sjuksköterska från hemsjukvården när min frus husläkare har begärt detta..
Läs mer på LV

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klagomål, gällande, hemsjukvården
YA - 30 aug 13 kl. 06:30

Bruksgården anmäls för dålig vård - igen

Bruksgårdens äldreboende har tidigare kritiserats för brister i vården och Socialstyrelsen har ställt krav på åtgärder. Nu har en anhörig till en av de boende gjort ännu en anmälan om missförhållanden på boendet.
I ett brev till Socialstyrelsens tillsynsmyndighet, Inspektionen för vård och omsorg, IVO, förklarar en kvinna hur desperat hon känner sig med tanke på hur omvårdnaden om hennes make fungerar på Bruksgården.

YLE - 07 aug 14 kl. 07:02

Raseborgs stad har inte fått klagomål om Kårkulla

Raseborgs stad har inte tagit emot några anmärkningar gällande Kårkullas boende. Det säger Eivor Österlund-Holmqvist, som är chef för social service. - Till min kännedom har det inte kommit några klagomål gällande boendet på Kårkulla.

Skånskan - 24 sep 18 kl. 17:46

Klagomål på buller avvisas

SJÖBO Nej, inte heller länsstyrelsen tycker att inte att trafikbullret på Södergatan är ”anmärkningsvärt högt” och avvisar nu klagomål från en boende.
Ärendet startade redan 2006 när den boende krävde åtgärder mot den – i hans öron – störande trafiken. Efter flera turer i kommunala och statliga instanser med överklaganden och återförvisanden, krav på utredningar och mätningar avvisade kommunens miljöenhet i maj nya krav från den boende och menade bland annat att trafikbullret inte översteg gällande riktvärden.

Länstidningen i Jämtland - 20 nov 15 kl. 20:44

Äldreboendet Blomstergården i Krokom får stark kritik från IVO

Inspektionen för vård och omsorg, IVO, har gjort en tillsyn på det särskilda boendet. Ansvarig chef på boendet har själv beslutat att inspektionen skulle göras med anledning av lex Sarah-anmälningar och klagomål gällande boendet..

YLE - 06 feb 13 kl. 08:58

Klagomål på hälso- och sjukvård ökar

Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland tog itu med 223 klagomål varav 219 avgjordes gällande hälso- och sjukvård 2012. Det innebär att klagomålen ökat sedan 2011 då antalet låg på 198. Klagomålen gällde främst läkarnas verksamhet.

YLE - 23 jun 16 kl. 04:53

Jorvs sjukhus får hård kritik för eftervården av föderskor: hämta din värkmedicin själv

Många föderskor är missnöjda med eftervården på Jorvs sjukhus. Nyförlösta har uppmanats att inte ringa på klockan, att hämta sin värkmedicin själv och till och med att torka toasitsen själv. Svenska Yle fick in ett tips av en föderska som är missnöjd med eftervården på Jorvs sjukhus i Esbo.

UT - 18 aug 17 kl. 13:28

Tillbakavisar kritik om bristande hemsjukvård

Kommunens personal har inte utsatt patienten för risk för vårdskada eller brister i vården, skriver Ulricehamns kommun i sitt yttrande till Ivo, efter inlämnat klagomål från en patient..

YA - 03 dec 13 kl. 08:56

Hemtjänsten granskad efter klagomål

Efter klagomål från en anhörig har ett hemtjänstärende i Skurup granskats. Nu slår inspektionen för vård och omsorg fast att kommunens åtgärder varit tillräckliga.
Enligt den anhörige bestämdes vid ett vårdplaneringsmöte på lasarettet den 17 juli att en av grundförutsättningarna för att kvinnan ifråga skulle kunna skickas hem var att ett trygghetslarm installerades i bostaden.

Barometern - 07 jan 19 kl. 11:42

Skällande hund drar på sig klagomål

En hund som släpps ut i trädgården och som skäller och hopprs mot förbipasserande har dragit på sig klagomål..

YLE - 08 nov 12 kl. 14:47

Äldrevården i Västnyland under lupp

Regionförvaltningsverket håller ett öga på både Raseborg och Lojo för tillfället. På grund av klagomål har verket sammanlagt sex olika ärenden under behandling i de här städerna gällande både privat och kommunal äldrevård. I två av fallen finns det misstankar om att arbetstagarna har betett sig osakligt i arbetet.

Fler nyheter från LV

LV - 08 maj 18 kl. 08:30

Järnforsen riskerar förlora bensinmacken

Järnforsen kan förlora sin bensinmack och bilverkstad. Ägarna Nina och Roland Kennerö har letat efter någon som vill ta över sedan i höstas, utan någon större framgång..

LV - 07 maj 18 kl. 09:15

Drogad fÖrare stoppad i hultsfred i morse

Polisen stoppade en drogad bilförare i centrala Hultsfred vid 04.30-tiden på måndagsmorgonen..

LV - 06 maj 18 kl. 23:17

Men bonden tycker att det kom för lite folk

Skuttande kor i rena vårruset. Det gjorde alla besökarna på Råshult glada i lördags när det var dags för det stora kosläppet..

LV - 06 maj 18 kl. 23:02

Här är Dackarnas premiärlag

Seriepremiären närmar sig. Nu har de preliminära laguppställningarna till tisdagens match mellan Smederna och Dackarna släppts..

LV - 06 maj 18 kl. 10:59

BraksuccÉ fÖr barnens dag - stort bildspel frÅn torget

Barnen Stor Dag på torget i Vimmerby blev en braksuccé med rekordmånga besökare..

LV - 06 maj 18 kl. 00:43

Han har sitt hjärta i HHF

Det var en mycket glad och överraskad Håkan Juthe som tog emot priset Årets HHF:are när handbollsföreningen avslutade säsongen. - Jag har mitt hjärta i den här klubben, men det här var en stor överraskning, sa han..

LV - 05 maj 18 kl. 19:10

Nathalie Johansson fixade VIF:s första hemmaseger

Inbytt i halvtid och utbytt igen efter 84 minuter. Däremellan hann Nathalie Johansson, som gjorde comeback efter sin lårskada, göra tre mål, ta Vimmerby IF från 1-1 till 4-1 mot Onsala och casha in de tre första hemmapoängen i division ett. – Spela en dryg halvtimme verkar ju funka bra.

LV - 05 maj 18 kl. 18:00

Sockenstugan i fokus

Sockenstugan i Virserum är ett av de hus som Aspelandspastorat pekat ut som försäljningsobjekt..

LV - 05 maj 18 kl. 15:11

Just nu:rÄddningstjÄnsten larmad till drunkningsolycka

Räddningstjänsten har larmats till ett drunkningstillbud. En utmattad och blöt man försöker få upp sin båt..

LV - 05 maj 18 kl. 10:16

Polisen tog körkortet direkt på plats

En berusad bilförare stoppades tidigt på lördagsmorgonen på riksväg 23. Polisen tog körkortet direkt på plats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.